Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze zielone zacisze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jaki On słodki :) Ten kawaler do wzięcia...........na ręce:)

Gratuluję!!!

A domek i otoczenie -bajka.

Myślę, że nie tęskno Wam do miasta :)

Na zdjęciu ma 2 dni,a już takie powodzenie;) O mieście już zapomniałam,w ogóle nie tęsknię,jeżdżę z konieczności:yes:

Witam :)

bardzo gratuluję wnuka jest prześliczny i słodki :)

Taras jest superaśny bardzo mi się podoba i marzy mi się taki a do tego te piekne kwiaty super gratuluje wyobraźni :)

Dziękuję,naprawdę Olivier jest cudowny:lol2: Jeśli chodzi o kwiaty,to w tym roku eksperymentuję,podglądam i uczę się, z każdym rokiem będzie piękniej-mam nadzieję;)

Witam

Gratuluję ślicznego domku :-)

Ślędzę z ukrycia dokladnie trzy tematy i ostatnio trafiłam na Pani forum. Można naprawdę sporo się dowiedzieć.

W zeszłym roku na jesień wraz z mężem zaczęliśmy budowę domu, M95. Projekt byl sporo zmieniony, mianowicie podpiwniczony jest cały budynek. Ale mniejsza o to :-). W chwili obecnej jesteśmy na etapie budowy ścian parteru i muszę podjąć decyzje odnośnie okien. Podobają mi się okna w Pani domku.

Czy mogłaby mi Pani powiedzieć wielkość okien, wysokość parapetu i jak się sprawuja jednoskrzydłowe okna?

Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję.

Małgorzata

Witam

Gratuluję ślicznego domku :-)

Ślędzę z ukrycia dokladnie trzy tematy i ostatnio trafiłam na Pani forum. Można naprawdę sporo się dowiedzieć.

W zeszłym roku na jesień wraz z mężem zaczęliśmy budowę domu, M95. Projekt byl sporo zmieniony, mianowicie podpiwniczony jest cały budynek. Ale mniejsza o to :-). W chwili obecnej jesteśmy na etapie budowy ścian parteru i muszę podjąć decyzje odnośnie okien. Podobają mi się okna w Pani domku.

Czy mogłaby mi Pani powiedzieć wielkość okien, wysokość parapetu i jak się sprawuja jednoskrzydłowe okna?

Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję.

Małgorzata

Witam w moim zaciszu:) Z okien jestem zadowolona,choć też miałam wątpliwości:rolleyes: Mam mniej mycia, więcej widoków,były troszkę tańsze i ogólnie chyba ładniej wyglądają.Szerokość okien tych po bokach na froncie to 146cm na 134cm, wysokość 98cm od gotowej podłogi. Jedno z okien to kuchenne i pod oknem mam blat na wys.92cm i wyszedł mi parapet dodatkowy, ale bardzo dobrze to wygląda, pozdrawiam:bye:

Edytowane przez Ana.

• 2 weeks później...

Wczoraj był dla nas chyba najbardziej smutny dzień. Nasza kochana Daisy odeszła od nas, przekroczyła Tęczowy Most i mam nadzieję, ze jest szczęśliwa:( Była z nami 12lat i 8 miesięcy, wiedziałam,że będzie ciężko, ale nie myślałam, że taki ból trzeba przeżyć w zamian za miłość bezgraniczną naszego pupila. Czuję jakby jakaś część mnie umarła, czuję się podle, a może mogłam jeszcze poczekać. Ale obiecałam sobie, że nie pozwolę jej cierpieć, zawsze była u nas szczęśliwa i chciałam, aby taka odeszła. Pisząc te słowa, cały czas łzy cisną się do oczu, nie wiem co robić, aby choć trochę złagodzić ten straszliwy ból. Daisy jest z nami, pochowana w naszym ogrodzie, pozostanie w naszych sercach na zawsze- Nasza Kochana Daisy

DSC_0487.jpg

1400595671931.jpg

DSC_0952.jpg

Edytowane przez Ana.