Ana. 13.07.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 13.07.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) A to nasza największa radość,przyszedł na świat 9 lipca:wave: Edytowane 14 Lipca 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 13.07.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ana, Gratuluję dorodnego dzidziusia!!! Witaj w klubie . Ale fajny bobasek! . Spokojnych nocek życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Gratuluję Dzidziusia Taras piękny - czy te słoneczno żółte roślinki to wiesiołki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.07.2015 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ana, Gratuluję dorodnego dzidziusia!!! Witaj w klubie . Ale fajny bobasek! . Spokojnych nocek życzę ! Olivier jest przesłodki,ale oczywiście to mój wnuk,więc ja będę spała bardzo spokojnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.07.2015 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Gratuluję Dzidziusia Taras piękny - czy te słoneczno żółte roślinki to wiesiołki?? Bycie babcią to przecudne uczucie:wiggle:To tojeść kropkowana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.07.2015 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 kochana ...po prostu rewelacja, ślicznie to wygląda domek prezentuje się miodzioooo Dzięki ,że się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 14.07.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 gratulacje! zaczynam Cię podczytywac, a jest co czytac! taras jest świetny, taki mi się marzy, nie żadna kostka/ betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 14.07.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Jaki On słodki Ten kawaler do wzięcia...........na ręce:) Gratuluję!!! A domek i otoczenie -bajka. Myślę, że nie tęskno Wam do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.07.2015 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 gratulacje! zaczynam Cię podczytywac, a jest co czytac! taras jest świetny, taki mi się marzy, nie żadna kostka/ betony Witam i zapraszam częściej:) U nas pierwotnie też miał być z kostki,ale drewniany był tańszy i jesteśmy zadowoleni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.07.2015 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Jaki On słodki Ten kawaler do wzięcia...........na ręce:) Gratuluję!!! A domek i otoczenie -bajka. Myślę, że nie tęskno Wam do miasta Na zdjęciu ma 2 dni,a już takie powodzenie;) O mieście już zapomniałam,w ogóle nie tęsknię,jeżdżę z konieczności:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.07.2015 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.07.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Gratulacje!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 18.07.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam bardzo gratuluję wnuka jest prześliczny i słodki Taras jest superaśny bardzo mi się podoba i marzy mi się taki a do tego te piekne kwiaty super gratuluje wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.07.2015 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam bardzo gratuluję wnuka jest prześliczny i słodki Taras jest superaśny bardzo mi się podoba i marzy mi się taki a do tego te piekne kwiaty super gratuluje wyobraźni Dziękuję,naprawdę Olivier jest cudowny:lol2: Jeśli chodzi o kwiaty,to w tym roku eksperymentuję,podglądam i uczę się, z każdym rokiem będzie piękniej-mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.07.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Aniu, gratuluję Olivierka! Jest cudowny. No i witaj w gronie babć. Domek i otoczenie śliczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.07.2015 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Aniu, gratuluję Olivierka! Jest cudowny. No i witaj w gronie babć. Domek i otoczenie śliczne.. Dziękuję ślicznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegijka 24.07.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam Gratuluję ślicznego domku Ślędzę z ukrycia dokladnie trzy tematy i ostatnio trafiłam na Pani forum. Można naprawdę sporo się dowiedzieć. W zeszłym roku na jesień wraz z mężem zaczęliśmy budowę domu, M95. Projekt byl sporo zmieniony, mianowicie podpiwniczony jest cały budynek. Ale mniejsza o to . W chwili obecnej jesteśmy na etapie budowy ścian parteru i muszę podjąć decyzje odnośnie okien. Podobają mi się okna w Pani domku. Czy mogłaby mi Pani powiedzieć wielkość okien, wysokość parapetu i jak się sprawuja jednoskrzydłowe okna? Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję. Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.07.2015 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Witam Gratuluję ślicznego domku Ślędzę z ukrycia dokladnie trzy tematy i ostatnio trafiłam na Pani forum. Można naprawdę sporo się dowiedzieć. W zeszłym roku na jesień wraz z mężem zaczęliśmy budowę domu, M95. Projekt byl sporo zmieniony, mianowicie podpiwniczony jest cały budynek. Ale mniejsza o to . W chwili obecnej jesteśmy na etapie budowy ścian parteru i muszę podjąć decyzje odnośnie okien. Podobają mi się okna w Pani domku. Czy mogłaby mi Pani powiedzieć wielkość okien, wysokość parapetu i jak się sprawuja jednoskrzydłowe okna? Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję. Małgorzata Witam w moim zaciszu:) Z okien jestem zadowolona,choć też miałam wątpliwości:rolleyes: Mam mniej mycia, więcej widoków,były troszkę tańsze i ogólnie chyba ładniej wyglądają.Szerokość okien tych po bokach na froncie to 146cm na 134cm, wysokość 98cm od gotowej podłogi. Jedno z okien to kuchenne i pod oknem mam blat na wys.92cm i wyszedł mi parapet dodatkowy, ale bardzo dobrze to wygląda, pozdrawiam:bye: Edytowane 25 Lipca 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.08.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj był dla nas chyba najbardziej smutny dzień. Nasza kochana Daisy odeszła od nas, przekroczyła Tęczowy Most i mam nadzieję, ze jest szczęśliwa:( Była z nami 12lat i 8 miesięcy, wiedziałam,że będzie ciężko, ale nie myślałam, że taki ból trzeba przeżyć w zamian za miłość bezgraniczną naszego pupila. Czuję jakby jakaś część mnie umarła, czuję się podle, a może mogłam jeszcze poczekać. Ale obiecałam sobie, że nie pozwolę jej cierpieć, zawsze była u nas szczęśliwa i chciałam, aby taka odeszła. Pisząc te słowa, cały czas łzy cisną się do oczu, nie wiem co robić, aby choć trochę złagodzić ten straszliwy ból. Daisy jest z nami, pochowana w naszym ogrodzie, pozostanie w naszych sercach na zawsze- Nasza Kochana Daisy Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts