Schatje 28.08.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Bardzo współczuję straty pieska. Wnusio- prze-u-ro-czy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 29.08.2015 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.08.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Aniu, Olivierek cudowny. Mały, rozkoszny słodziaczek! Gratuluję Ci jeszcze raz fantastycznego wnusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 29.08.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Aniu, Olivierek cudowny. Mały, rozkoszny słodziaczek! Gratuluję Ci jeszcze raz fantastycznego wnusia! Jutro Olivier będzie chrzczony:yes: Oby był grzeczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ale cudny Dzidziuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.09.2015 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Mój aniołek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.09.2015 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ale cudny Dzidziuś Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 01.09.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jaaaki elegancik ! Super chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 06.09.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Mały przystojniaczek Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.09.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Mały przystojniaczek Gratuluje Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.09.2015 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dzisiaj nasz kochany słodziak kończy 2 miesiące:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.09.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zdjęcia super - ale to pewnie dlatego, że Model powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.09.2015 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zdjęcia super - ale to pewnie dlatego, że Model powalający Dla babci jest po prostu cudowny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.09.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Aniu, rozkoszny bobas z tego Twojego wnusia. A zdjęcia cudowne i bardzo pomysłowe. Będzie wspaniała pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.09.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Aniu, rozkoszny bobas z tego Twojego wnusia. A zdjęcia cudowne i bardzo pomysłowe. Będzie wspaniała pamiątka. Tak pamiątka na pewno będzie,myślę ,że kiedyś z rozbawieniem będzie sobie oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.10.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jakie wspaniałe zdjęcia cudownego bobasa! Gratuluję zdrowego i ślicznego wnuka! Już sobie wyobrażam jaka jest radość w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 A w ogóle co tu taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.10.2015 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jakie wspaniałe zdjęcia cudownego bobasa! Gratuluję zdrowego i ślicznego wnuka! Już sobie wyobrażam jaka jest radość w rodzinie Wnuk cudowny,wszyscy się cieszymy.Wczoraj skończył 3 miesiące:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.10.2015 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 A w ogóle co tu taka cisza?? Fajnie,że czasem zaglądasz:) U mnie nic szczególnego się nie dzieje.Mówiłam chyba kiedyś,że trawnik się nie udal i teraz próbujemy poprawić.Chwasty zostały wyplewione i ponownie posialiśmy trawę.Zobaczymy,może będzie lepiej;) A tak w ogóle to dokarmiam bezdomnego psa:rolleyes:Gdyby był mniejszy to już byłby wu mnie,ale jest duży gładkowłosy wysoki szczupły.Był bardzo wychudzony,teraz wygląda lepiej.Podałam mu braveston na kleszcze i pchły,nie był najtańszy ,ale nic innego nie mogę mu dać.Najgorsze,że jest bardzo wycofany,boi się bardzo ludzi,ktoś musiał mu zrobić krzywdę.Także dokarmiam go 2 razy dziennie,śpi pod furtką a wieczorem idzie sobie.Nie wiem co dalej będzie z Tofikiem,bo tak go nazwałam,ze względu na kolor sierści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.10.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Fajnie,że czasem zaglądasz:) No pewnie, że zaglądam Co do piesia - bezdomniaka. Coraz bardziej skłaniamy się do pomysłu, żeby wiosną przygarnąć 2 bidy z naszego lokalnego schroniska, żeby nam domku pilnowały w zamian za wikt i opierunek no i oczywiście miłość Nasz ogród zaczyna mieć syndrom braku psa - panoszą się obce koty, łażą jakieś dziwne zwierzęta. Zawsze były 2 duże psy i goniły towarzystwo. Fifa na starość zrobiła się pieskiem kanapowym, podkołdrowym nawet i nie daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts