Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
A w ogóle co tu taka cisza?? :rolleyes:

Fajnie,że czasem zaglądasz:) U mnie nic szczególnego się nie dzieje.Mówiłam chyba kiedyś,że trawnik się nie udal i teraz próbujemy poprawić.Chwasty zostały wyplewione i ponownie posialiśmy trawę.Zobaczymy,może będzie lepiej;) A tak w ogóle to dokarmiam bezdomnego psa:rolleyes:Gdyby był mniejszy to już byłby wu mnie,ale jest duży gładkowłosy wysoki szczupły.Był bardzo wychudzony,teraz wygląda lepiej.Podałam mu braveston na kleszcze i pchły,nie był najtańszy ,ale nic innego nie mogę mu dać.Najgorsze,że jest bardzo wycofany,boi się bardzo ludzi,ktoś musiał mu zrobić krzywdę.Także dokarmiam go 2 razy dziennie,śpi pod furtką a wieczorem idzie sobie.Nie wiem co dalej będzie z Tofikiem,bo tak go nazwałam,ze względu na kolor sierści:)

https://forum.murator.pl/topic/185287-nasze-zielone-zacisze/page/42/#findComment-6931052

Fajnie,że czasem zaglądasz:)

No pewnie, że zaglądam :)

Co do piesia - bezdomniaka.

Coraz bardziej skłaniamy się do pomysłu, żeby wiosną przygarnąć 2 bidy z naszego lokalnego schroniska, żeby nam domku pilnowały w zamian za wikt i opierunek no i oczywiście miłość :)

Nasz ogród zaczyna mieć syndrom braku psa - panoszą się obce koty, łażą jakieś dziwne zwierzęta.

Zawsze były 2 duże psy i goniły towarzystwo.

Fifa na starość zrobiła się pieskiem kanapowym, podkołdrowym nawet i nie daje rady.

https://forum.murator.pl/topic/185287-nasze-zielone-zacisze/page/42/#findComment-6932768