Ana. 21.10.2015 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Bo wie, że dasz radę, a Tofik potrzebuje pomocy Obyś się nie myliła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.10.2015 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wczoraj Tofik został odrobaczony,przespał całą noc,nie uciekał :wiggle:Zauważyłam,że zakopuje sobie pojedyncze chrupki karmy i ładnie przysypuje mordką korę lub kamyczki w zależności gdzie rośnie tuja lub świerk,bo tam właśnie je chowa:eek:Wczoraj zamówiłam mu nowe legowisko i dużo przysmaków a mąż powinien dzisiaj skończyć budę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.10.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wczoraj Tofik został odrobaczony,przespał całą noc,nie uciekał :wiggle:Zauważyłam,że zakopuje sobie pojedyncze chrupki karmy i ładnie przysypuje mordką korę lub kamyczki w zależności gdzie rośnie tuja lub świerk,bo tam właśnie je chowa:eek:Wczoraj zamówiłam mu nowe legowisko i dużo przysmaków a mąż powinien dzisiaj skończyć budę Same cudowne wieści Strasznie mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się udało, żeby obie strony były zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.10.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Dzień dobry ! kiedy jak tu byłam!Gratuluje ślicznego wnusia i przykro mi z powodu Daisy Wasz dom wygląda cudownie ! ! Ana . co ile sadziłaś te kulki?To są tuje danica?Możesz podać cenę jesli pamiętasz? Wiosną chcę właśnie posadzić u siebie wzdłuż kostki tak jak Ty masz:) Przepieknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.10.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Same cudowne wieści Strasznie mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się udało, żeby obie strony były zadowolone Kciuki trzymaj mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.10.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Dzień dobry ! kiedy jak tu byłam!Gratuluje ślicznego wnusia i przykro mi z powodu Daisy Wasz dom wygląda cudownie ! ! Ana . co ile sadziłaś te kulki?To są tuje danica?Możesz podać cenę jesli pamiętasz? Wiosną chcę właśnie posadzić u siebie wzdłuż kostki tak jak Ty masz:) Przepieknie u Ciebie Witam,tak to są tuje danica,sadziliśmy co 90cm a cena to chyba 9 zł w miejscowej szkółce:rolleyes:U nas słaba gleba-piaski,ale przyjęły się ładnie.Te pod domem sadzone były rok temu,a wzdłuż kostki tej wiosny.W tym roku susza straszna,to podlewaliśmy i tyle:) Fajnie,że Ci się podoba,pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.10.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Cudowne wieści! Myslę, że Tofik już na stałe zadomowił się jeśli nie w Waszym domu, to na pewno w Waszych sercach. Naprawdę dobrzy z Was ludzie, że przygarnęliście psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.10.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Cudowne wieści! Myslę, że Tofik już na stałe zadomowił się jeśli nie w Waszym domu, to na pewno w Waszych sercach. Naprawdę dobrzy z Was ludzie, że przygarnęliście psiaka Ja chciałabym go mieć w domu,ale nie tak szybko:rolleyes:Buda skończona,ale nie bardzo chce w niej zamieszkać,woli na trawce spać:bash:My normalni ludzie jesteśmy,ale na krzywdę zwierząt bardzo uczuleni.Całego świata nie zmienimy,ale życie Tofika może uda się zmienić Edytowane 26 Października 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 29.10.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 a co powiesz na to,że nasz pies spi na szafce na buty na którą ledwo włazi i na ktorej ledwo sie miesci? co slychac u Tofika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 29.10.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 a co powiesz na to,że nasz pies spi na szafce na buty na którą ledwo włazi i na ktorej ledwo sie miesci? co slychac u Tofika? Pozycja niezbyt wygodna,ale ma ciepło.Tofik robi postępy-wczoraj wszedł po raz pierwszy do budy,o czym nie wiedziałam,ale dzisiaj widziałam na własne oczy.Jest tylko jeszcze problem,że w nocy podkopuje się pod siatką,opuszcza posesję,ale potem nie może wrócić bo furtka na noc zamknięta.Dzisiaj właśnie o 6-tej rano stał bardzo smutny za furtką,jak ją otworzyłam cieszył się bardzo:yes: Wczoraj również pokazał nam ,że potrafi szczekać Do wydania głosu zmusił go spotkany zaskroniec:confused: I jeszcze jedno-Tofik wszystkie smakołyki,które dostaje z ręki zakopuje: Taki jest nasz Tofik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.10.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pozycja niezbyt wygodna,ale ma ciepło.Tofik robi postępy-wczoraj wszedł po raz pierwszy do budy,o czym nie wiedziałam,ale dzisiaj widziałam na własne oczy.Jest tylko jeszcze problem,że w nocy podkopuje się pod siatką,opuszcza posesję,ale potem nie może wrócić bo furtka na noc zamknięta.Dzisiaj właśnie o 6-tej rano stał bardzo smutny za furtką,jak ją otworzyłam cieszył się bardzo:yes: Wczoraj również pokazał nam ,że potrafi szczekać Do wydania głosu zmusił go spotkany zaskroniec:confused: I jeszcze jedno-Tofik wszystkie smakołyki,które dostaje z ręki zakopuje: Taki jest nasz Tofik:p O matko ale postępy Czyli już załapał, że tu jest jego dom, ciepła buda i jedzonko. Zakopuje bo bywał głodny i robi zapasy. Szkoda, że tą siatkę podkopuje - ciężko to psu wybić z głowy. Może jak się na dobre zadomowi, umocnicie jakoś tę siatkę od dołu i nie będzie wyłaził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.10.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 O matko ale postępy Czyli już załapał, że tu jest jego dom, ciepła buda i jedzonko. Zakopuje bo bywał głodny i robi zapasy. Szkoda, że tą siatkę podkopuje - ciężko to psu wybić z głowy. Może jak się na dobre zadomowi, umocnicie jakoś tę siatkę od dołu i nie będzie wyłaził. No bardzo szkoda,dzisiaj znowu powitałam go rano poza ogrodzeniem:o Mąż jutro musi jakoś uszczelnić to ogrodzenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.10.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 No bardzo szkoda,dzisiaj znowu powitałam go rano poza ogrodzeniem:o Mąż jutro musi jakoś uszczelnić to ogrodzenie:rolleyes: No patrz co za bestia Znaczy Tofik nie Twój Mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.10.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 No patrz co za bestia Znaczy Tofik nie Twój Mąż Oczywiście ,mąż to anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.10.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Oczywiście ,mąż to anioł Się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 31.10.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czytam historię Tofika i naprawdę cieszę się że znalazł prawdziwy dom i wspaniałych właścicieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.11.2015 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Czytam historię Tofika i naprawdę cieszę się że znalazł prawdziwy dom i wspaniałych właścicieli... Dzięki:) Chyba jest mu wreszcie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.11.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Jak miło czytać takie ciepłe historie, zwłaszcza w tak ponury i deszczowy dzień jak dziś u nas Wytarmosz Tofika ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.11.2015 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Jak miło czytać takie ciepłe historie, zwłaszcza w tak ponury i deszczowy dzień jak dziś u nas Wytarmosz Tofika ode mnie Chętnie wyytarmosze jak tylko będę mogła:yes: Ja też chciałabym go pogłaskać,ale on jeszcze nie jest gotowy;) Biegnie do nas jak go wołamy,zje z ręki,wejdzie do domu na chwilę,ale patrzy czy drzwi są otwarte,aby móc szybko się wycofać Smakołyki nadal zakopuje,ale na pewno śpi w budzie:yes: Wczoraj na spacerze z mężem ganiał sarenki-istna torpeda:z niego:eek: Apetyt ma,wygląda już bardzo ładnie.W wekend postaram się wrzucić jakieś zdjęcie Tofika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.11.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 W wekend postaram się wrzucić jakieś zdjęcie Tofika:) Ooooo koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts