Ana. 21.11.2015 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Obiecałam, nasz Tofik na salonach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.11.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ma strasznie sympatyczną mordkę, Aniu.. I widać, że chyba dobrze się u Was czuje. Przytul go od cioci Iwonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.11.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Piękny Cudna mordunia w dodatku uśmiechnięta Te zawadiackie uszy I jak kolorystycznie do wnętrza pasuje A na jakim etapie Wasze układy są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.11.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ma strasznie sympatyczną mordkę, Aniu.. I widać, że chyba dobrze się u Was czuje. Przytul go od cioci Iwonki. [/QUOBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.11.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ma strasznie sympatyczną mordkę, Aniu.. I widać, że chyba dobrze się u Was czuje. Przytul go od cioci Iwonki. Jest bardzo sympatyczny,ja zakochałam się w jego tajemniczych,brązowych oczach:rolleyes:Przytulę go jak tylko pozwoli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.11.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Piękny Cudna mordunia w dodatku uśmiechnięta Te zawadiackie uszy I jak kolorystycznie do wnętrza pasuje A na jakim etapie Wasze układy są?? Tak kolor jest taki karmelowy,jedna biała skarpetka , czarna kufa i długi ogon.W realu jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu:yes:Nadal nie da się jeszcze pogłaskać,z ręki zje,śpi w budzie.W nocy furtka zamknięta i nie podkopuje się.Rano otwieram i wtedy sobie wychodzi i załatwia swoje potrzeby poza ogrodem:)Uwielbia się bawić z sąsiada małym pieskiem,z nami też lubi długie spacery,oczywiście bez żadnej smyczy.Zmiany są bardzo duże:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo6758 24.11.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam super dziennik i domek . Bardzo mi sie podoba wasz podjazd jak w pałacu . A piesek ładny zobaczysz że z czasem się do was przyzwyczai . Gratuluję pięknego wnuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.11.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam super dziennik i domek . Bardzo mi sie podoba wasz podjazd jak w pałacu . A piesek ładny zobaczysz że z czasem się do was przyzwyczai . Gratuluję pięknego wnuka . Dziękuję bardzo i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.11.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Uwielbia się bawić I to jest bardzo dobra wiadomość, bo pies po traumatycznych przejściach (np. katowany) nie będzie się bawił. Wygląda na to, że jego przeszłość jest innego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.11.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) I to jest bardzo dobra wiadomość, bo pies po traumatycznych przejściach (np. katowany) nie będzie się bawił. Wygląda na to, że jego przeszłość jest innego rodzaju. Obyś miała rację Jakie inne opcje jeszcze byś widziała,w sensie jego tajemniczej przeszłości:rolleyes: Edytowane 25 Listopada 2015 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.11.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Ciężko powiedzieć, może zwyczajnie się zgubił, głodował, tęsknił, bał się, był odpędzany od innych domów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.11.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Ana pieś piekny :)Będzie mu dobrze u Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.11.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 fajny Tofik uszko ma klapnięte dla nas dom bez psa jest niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.11.2015 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ciężko powiedzieć, może zwyczajnie się zgubił, głodował, tęsknił, bał się, był odpędzany od innych domów itp. To wariant bardziej optymistyczny;)Bardzo chciałabym poznać jego prawdziwą historie i wiek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.11.2015 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ana pieś piekny :)Będzie mu dobrze u Was:) Już ma bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.11.2015 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 fajny Tofik uszko ma klapnięte dla nas dom bez psa jest niemożliwy Tak jedno uszko ma mniej klapnięte:) ja też uważam,że pełny i szczęśliwy dom-to my i nasze zwierzaki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.11.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wiek pieska tak pi razy oko poda Wam dobry wet na postawie wyglądu zębów, sierści itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.11.2015 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wiek pieska tak pi razy oko poda Wam dobry wet na postawie wyglądu zębów, sierści itp. Tak wiem,ale jak go do niego zabrać,do samochodu nie chce wejśc:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.11.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak wiem,ale jak go do niego zabrać,do samochodu nie chce wejśc:no: Daj mu czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.12.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 rodzina się powiększyła widzę, śliczny ten Wasz Tofik :hug:przytulasy ode mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts