Ana. 02.12.2015 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Dzięki,taki ładny się nam trafił Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.12.2015 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jutro nasz Olivier kończy 5 miesięcy,jak ten czas szybko leci Jego pierwsza nauka pływania:wiggle: Olivier w roli Mikołaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.12.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 O matko! Całkiem jak na drożdżach urósł Kiedy to zleciało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.12.2015 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 O matko! Całkiem jak na drożdżach urósł Kiedy to zleciało?? Czas biegnie nieubłaganie i właśnie widać najlepiej na takich maluszkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.12.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) wooow jaki duuży :) Moja kuzynka też chodzi na naukę pływania z córeczką Jak razem poszłyśmy na basen i mała ( teraz ma 1,5 roczku)szalała w wodzie to ratownicy przychodzili pytać gdzie i kto ją uczył Kuzynka brała ją za stópki w wodzie i mała stała, pionowo , sztywno w powietrzu na nogach!!Dziecko 5 miesieczne ! Rewelacja ! Z tym ,że ona mieszka na stałe w Islandii i nie znam się czy takie wyczyny to normalne u nas też. To było bardzo efektowne !Wrzuciłabym filmik ale nie wiem czy kuzynka się zgodzi:) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.12.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 wooow jaki duuży :) Moja kuzynka też chodzi na naukę pływania z córeczką Jak razem poszłyśmy na basen i mała ( teraz ma 1,5 roczku)szalała w wodzie to ratownicy przychodzili pytać gdzie i kto ją uczył Kuzynka brała ją za stópki w wodzie i mała stała, pionowo , sztywno w powietrzu na nogach!!Dziecko 5 miesieczne ! Rewelacja ! Z tym ,że ona mieszka na stałe w Islandii i nie znam się czy takie wyczyny to normalne u nas też. To było bardzo efektowne !Wrzuciłabym filmik ale nie wiem czy kuzynka się zgodzi:) Olivier uwielbia wodę i raz w tygodniu korzysta z basenu pod okiem rodziców.Myślę,że na pewno nauczy się pływać,basen bardzo przyjazny,cieplutki .Woda to przecież naturalne środowisko dziecka,nigdy podczas kąpieli nie płakał:no:Bardzo chciałabym zobaczyć na żywo jego wyczyny,ale na razie oglądam też tylko filmiki:bash:Kolejne odwiedziny u babci pod koniec stycznia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.12.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ale będzie wesoło :)Juz sieć babcvia doczekać nie może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.12.2015 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Ale będzie wesoło :)Juz sieć babcvia doczekać nie może . Oj,tak.tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.12.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Obiecałam, nasz Tofik na salonach:yes: [ATTACH=CONFIG]338209[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]338210[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]338211[/ATTACH] Jaki piękny piesek! Taki elegancki i sympatyczny zarazem. Będzie cudownym przyjacielem całej rodziny! Przyznam się, że nieopodal naszego domu też przybłąkał się pies, ale dużo większy. Niestety zareagował na mnie agresywnie. Teraz jest w schronisku, ale mam zamiar go odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.12.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Jaki piękny piesek! Taki elegancki i sympatyczny zarazem. Będzie cudownym przyjacielem całej rodziny! Przyznam się, że nieopodal naszego domu też przybłąkał się pies, ale dużo większy. Niestety zareagował na mnie agresywnie. Teraz jest w schronisku, ale mam zamiar go odwiedzić. Ja też osobiście wolałabym mniejszego-takie plany były,ale cóż taki właśnie potrzebował pomocy:yes:Tofik agresywny nigdy nie był,on się po prostu wycofuje gdy się boi,szczeka bardzo rzadko właściwie w ogóle nie szczeka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.12.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 szczeka bardzo rzadko właściwie w ogóle nie szczeka:eek: A co się będzie produkował - duży jest - to wyglądem odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.12.2015 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 A co się będzie produkował - duży jest - to wyglądem odstrasza Małe rasy szczekają ,Tofik wydał z siebie głos na widok zaskrońca i krowy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.12.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Tofik wydał z siebie głos na widok zaskrońca i krowy:jawdrop: Nasz owczarek niemiecki nie szczekał niemal wcale, chyba tylko podczas zabawy, ale na widok konia puszczały mu nerwy i ujadał jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 http://id.joe.pl/sub_images/pictures/7b659820593620d312f8740bcf25c458_th2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.12.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Życzy Marlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wszystkim tu zaglądającym, życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku a dzisiaj szampańskiej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.12.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dla Ciebie też najlepszego w Nowym Roku, bez smutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dziękuje Pusia i nawzajem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.01.2016 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Niedługo minie 3 miesiące,odkąd Tofik zawitał do nas:wiggle:Od Świąt śpi już w domku:lol2: Zmiany są kolosalne,śpi w domu i daje się już cały a wymiziać:rotfl:Ale najbardziej ucieszy mnie wizyta Tofika u weta Mąż jest w nim zakochany,a nigdy nie chciał psa tylko suczke.Jak to mówią każda miłość jest pierwsza .Dejsunia zawsze pozostanie w naszych sercach,była dla nas wyjątkowa,ale teraz mamy Tofika :wiggle:Zalety dorosłego psa są liczne-nie niszczy ,nie siusia,nie gryzie.Rano otwieram furtkę i Tofik biegnie do lasku,nigdy na naszym ogrodzonym terenie nic nie zrobił:no:Jest niesamowicie szybki i świetnie tropi.Jeszcze czasami ma jakieś takie dziwne lęki ,ale walczymy z tym:rolleyes:Jednym słowem trafił nam się cudny pies,a jaka satysfakcja dla nas:wiggle:Jego kolega ,też bezdomny trafił na łańcuch,człowiek który go wziął chciał Tofika,ale nie potrafił go złapać.Tofik na łańcuchu,skóra cierpnie:confused: Rozpisłam sie o tym naszym przyjacielu ,ale może kogoś zachęcę do podobnej adopcji:rolleyes: Zmieniając temat mój wnuk kończy dzisiaj pół roczku i za tydzien przyjeżdża do babci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.01.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Niedługo minie 3 miesiące,odkąd Tofik zawitał do nas:wiggle:Od Świąt śpi już w domku:lol2: Zmiany są kolosalne,śpi w domu i daje się już cały a wymiziać:rotfl:Ale najbardziej ucieszy mnie wizyta Tofika u weta Mąż jest w nim zakochany,a nigdy nie chciał psa tylko suczke.Jak to mówią każda miłość jest pierwsza .Dejsunia zawsze pozostanie w naszych sercach,była dla nas wyjątkowa,ale teraz mamy Tofika :wiggle:Zalety dorosłego psa są liczne-nie niszczy ,nie siusia,nie gryzie.Rano otwieram furtkę i Tofik biegnie do lasku,nigdy na naszym ogrodzonym terenie nic nie zrobił:no:Jest niesamowicie szybki i świetnie tropi.Jeszcze czasami ma jakieś takie dziwne lęki ,ale walczymy z tym:rolleyes:Jednym słowem trafił nam się cudny pies,a jaka satysfakcja dla nas:wiggle:Jego kolega ,też bezdomny trafił na łańcuch,człowiek który go wziął chciał Tofika,ale nie potrafił go złapać.Tofik na łańcuchu,skóra cierpnie:confused: Rozpisłam sie o tym naszym przyjacielu ,ale może kogoś zachęcę do podobnej adopcji:rolleyes: Jak strasznie się cieszę Jak cudnie czyta się takie rzeczy Popatrz, jak to w dwie strony działa - od Was Tofik dostał dom, a Wy dostaliście serduszko do kochania, które zapełniło pustkę. Jak tylko odejdzie zła zima, zrobi się cieplutko, będziemy chcieli adoptować szczeniaka (najprawdopodobniej dwa). U nas dorosły pies nie wchodzi w rachubę, bo mamy wiekowe koty zewnętrzne (Whiskas 17 lat, Kssawery 14), które rządzą na podwórku i nie mogę pozwolić, by pies je zestresował. Szczeniaki sobie wychowają. Zmieniając temat mój wnuk kończy dzisiaj pół roczku i za tydzien przyjeżdża do babci:lol2: No popatrz jak ten czas leci, pewnie nowe zdjęcia Wnusia zobaczymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts