Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze zielone zacisze

Recommended Posts

Ale paradoksalnie serce mojego męża jest mięciutkie jak futro kotka,ale on po prostu nie wierzy ,że kota też można kochać tak jak psa:rolleyes:

Może nie uwierzysz, ale byłam zatwardziałą i zdeklarowaną psiarą.

Na kota namówili mnie mąż i córka.

Na pierwszego kota :rotfl: potem już z górki poszło :rotfl:

W swoim najlepszym okresie mieliśmy 4 psy, 7 kotów, akwarium, koszatniczki, chomiki, papugę i szczura :p

Na nasze usprawiedliwienie dodam, że oboje z mężem pochodzimy z domów, gdzie rodzice nie pozwalali dzieciom na żadne zwierzątko :lol2:

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może nie uwierzysz, ale byłam zatwardziałą i zdeklarowaną psiarą.

Na kota namówili mnie mąż i córka.

Na pierwszego kota :rotfl: potem już z górki poszło :rotfl:

W swoim najlepszym okresie mieliśmy 4 psy, 7 kotów, akwarium, koszatniczki, chomiki, papugę i szczura :p

Na nasze usprawiedliwienie dodam, że oboje z mężem pochodzimy z domów, gdzie rodzice nie pozwalali dzieciom na żadne zwierzątko :lol2:

U mnie też nigdy zwierząt nie było,pierwszym moim psem była Daisy, koty to tylko podwórkowe u mojej babci:yes:Ja wiem ,że kota będę miała,nad mężem pracuję:D Domu też nigdy nie miałam a mam,więc kot też będzie:wiggle:

Ostatnio u mnie dominuje temat Tofika:) Na dowód tego, że myślę jeszcze o moim domku zakupiłam sobie wreszcie tapetę do kuchni, a konkretnie tapeta jest przy stole z krzesłami. Długo nie mogłam się zdecydować,chciałam nieco ożywić moją białą kuchnię i myślę ,że się udało:wiggle:

DSC_1919.jpg

DSC_1922.jpg

DSC_1926.jpg

W salonie wciąż świątecznie, musiałam z choinką poczekać na wnuka :wiggle:

DSC_1903.jpg

DSC_1897.jpg

Edytowane przez Ana.

Tapeta odważna ale bardzo mi się podoba :) superr :yes:

u nas już wszelkie świąteczne ozdoby schowane :D

W rzeczywistości wygląda naprawdę fajnie taka z pazurem i fajnie współgra z żółtym krzesłem.Ogólnie żółty kolor ożywia białe meble i szare ściany:) Ozdoby choinkowe chowam 2 lutego;)