PusiaKssawery 14.01.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Ale paradoksalnie serce mojego męża jest mięciutkie jak futro kotka,ale on po prostu nie wierzy ,że kota też można kochać tak jak psa:rolleyes: Może nie uwierzysz, ale byłam zatwardziałą i zdeklarowaną psiarą. Na kota namówili mnie mąż i córka. Na pierwszego kota potem już z górki poszło W swoim najlepszym okresie mieliśmy 4 psy, 7 kotów, akwarium, koszatniczki, chomiki, papugę i szczura Na nasze usprawiedliwienie dodam, że oboje z mężem pochodzimy z domów, gdzie rodzice nie pozwalali dzieciom na żadne zwierzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.01.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Może nie uwierzysz, ale byłam zatwardziałą i zdeklarowaną psiarą. Na kota namówili mnie mąż i córka. Na pierwszego kota potem już z górki poszło W swoim najlepszym okresie mieliśmy 4 psy, 7 kotów, akwarium, koszatniczki, chomiki, papugę i szczura Na nasze usprawiedliwienie dodam, że oboje z mężem pochodzimy z domów, gdzie rodzice nie pozwalali dzieciom na żadne zwierzątko U mnie też nigdy zwierząt nie było,pierwszym moim psem była Daisy, koty to tylko podwórkowe u mojej babci:yes:Ja wiem ,że kota będę miała,nad mężem pracuję Domu też nigdy nie miałam a mam,więc kot też będzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.01.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 U nas zima w pełnej krasie, zasypało wszystko na biało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.01.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jak ładnie:rolleyes: szkoda że nie na święta. U nas dopiero dzisiaj w południe zaczęło sypać, jutro jeszcze dołoży a w niedzielę zapowiadają mroźny słoneczny dzień - idealny na spacery:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.01.2016 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Naprawdę jest bajkowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 18.01.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Witaj dawno mnie tu nie było gratuluje postępów z Tofikiem jest śliczny piekną mordkę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.01.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Witaj dawno mnie tu nie było gratuluje postępów z Tofikiem jest śliczny piekną mordkę ma Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.01.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Zdjęcia się nie wyświetlają - jest komunikat, ze zły link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.01.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Ostatnio u mnie dominuje temat Tofika:) Na dowód tego, że myślę jeszcze o moim domku zakupiłam sobie wreszcie tapetę do kuchni, a konkretnie tapeta jest przy stole z krzesłami. Długo nie mogłam się zdecydować,chciałam nieco ożywić moją białą kuchnię i myślę ,że się udało:wiggle: W salonie wciąż świątecznie, musiałam z choinką poczekać na wnuka Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 25.01.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Tapeta odważna ale bardzo mi się podoba superr u nas już wszelkie świąteczne ozdoby schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.01.2016 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Tapeta odważna ale bardzo mi się podoba superr u nas już wszelkie świąteczne ozdoby schowane W rzeczywistości wygląda naprawdę fajnie taka z pazurem i fajnie współgra z żółtym krzesłem.Ogólnie żółty kolor ożywia białe meble i szare ściany:) Ozdoby choinkowe chowam 2 lutego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.01.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Obiecałam zdjęcia Oliviera:wiggle: Jest cudowny ,ma już 5 ząbków:lol2: Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.02.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 No jak ja mogłam Wnusia Twojego przegapić Nareszcie go pokazujesz, ależ słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.02.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ana prześlicznie u Was!kuchnia rewelacja z tym żółtym !A Olivierek boski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.02.2016 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Musiałam się przecież pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.02.2016 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ana prześlicznie u Was!kuchnia rewelacja z tym żółtym A Olivierek boski ! Kuchnia naprawdę się ożywiła z tym kolorem:yes: A Olivier to taki nasz cukiereczek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.02.2016 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.02.2016 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa Ogromnie się cieszę,ale wkrótce znowu mi ucieknie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.02.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ogromnie się cieszę,ale wkrótce znowu mi ucieknie:bash: Ale do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.02.2016 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Śliczny ten wnusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts