Ana. 02.02.2016 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Ale do następnego razu Przy następnych odwiedzinach będziemy na pewno biegać za nim:rotfl: Edytowane 2 Lutego 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.02.2016 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Śliczny ten wnusio Dziękujemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 02.02.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ostatnio u mnie dominuje temat Tofika:) Na dowód tego, że myślę jeszcze o moim domku zakupiłam sobie wreszcie tapetę do kuchni, a konkretnie tapeta jest przy stole z krzesłami. Długo nie mogłam się zdecydować,chciałam nieco ożywić moją białą kuchnię i myślę ,że się udało:wiggle: [ATTACH=CONFIG]344382[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344383[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344384[/ATTACH] W salonie wciąż świątecznie, musiałam z choinką poczekać na wnuka [ATTACH=CONFIG]344385[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]344394[/ATTACH] Gdzie kupiliście stół i krzesła do kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 06.02.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Gdzie kupiliście stół i krzesła do kuchni ? Niestety nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć,ale w sklepie internetowym.Nie mam już żadnego rachunku:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Ana a co tu taka cisza??Mam nadzieję, że wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.03.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ana zazdraszcam pięknej okolicy:) Las ,drzewa, brak bliskich sąsiadów!:rolleyes: cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.03.2016 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ana a co tu taka cisza?? Mam nadzieję, że wszystko ok? Wszystko ok,najpierw nie było o czym pisać,a później kłopoty z netem:yes:, Miło,że pomyślałaś o mnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.03.2016 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ana zazdraszcam pięknej okolicy:) Las ,drzewa, brak bliskich sąsiadów!:rolleyes: cudownie! O tak ,cisza,spokój,sąsiedzi są ,ale nie mamy z nimi problemów:no:Już nie mogę się doczekać zapachu sosen w maju ich nowych przyrostów no i oczywiście soczystej zieleni brzózek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 29.04.2016 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Co nowego? Dawno mnie nie było,ale to nie znaczy ,że nic się nie dzieje:no:Obmyślałam przed ogródek,bo na tych naszych piaskach mieć ładny trawnik to chyba niemożliwe:o W związku z tym postanowiłam zerwać trawnik i zrobić przed ogródek zasypany korą Roślin za dużo na razie nie ma,ale coś tam wsadziliśmy,nawet mam 2 wisienki na pniu .Ja jestem zadowolona z pomysłu,mąż był mniej zadowolony,bo troszkę miał pracy,ale teraz przyznał mi rację,ze jest lepiej: Zrobił również huśtawkę z drzewa akacjowego ,,tylko łańcuchy musimy jeszcze kupić i można się bujać w cieniu brzóz Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.04.2016 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia:) Koniecznie Po tak długim braku wiadomości coś nam się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.05.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) Nowy przed ogródek,roślinki na razie skromne,ale myślę,że urosną Huśtawkę pokażę dokładnie,jak będzie skończona,na dalszym planie trochę ją widać Edytowane 8 Maja 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.05.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Nowy przed ogródek,roślinki na razie skromne,ale myślę,że urosną Huśtawkę pokażę dokładnie,jak będzie skończona,na dalszym planie trochę ją widać [ATTACH=CONFIG]355234[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]355235[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]355237[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]355238[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]355239[/ATTACH] Jak miło, że wreszcie jesteś Pięknie założony ogród - tylko czekać aż roślinki podrosną. Bardzo Ciebie proszę o kontynuacje tematu z huśtawką - bo to u nas na czasie, mamy w planach kilka takich własnoręcznych wykonać. Ps. Co u Tofika?? Widzę że buda wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.05.2016 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Jak miło, że wreszcie jesteś Pięknie założony ogród - tylko czekać aż roślinki podrosną. Bardzo Ciebie proszę o kontynuacje tematu z huśtawką - bo to u nas na czasie, mamy w planach kilka takich własnoręcznych wykonać. Ps. Co u Tofika?? Widzę że buda wypas. Kontynuacja huśtawki będzie,a raczej finał jej wykonania Dzisiaj zamówiłam łańcuchy i jak przyjdą pozostanie ich montaż z siedziskiem. Myślę, że w tym tygodniu mąż skończy nad nią pracę Jeśli chodzi o Tofika, to jest super piesek:yes: Chociaż był powodem naszej kłótni z sąsiadami, ale może stało się dobrze, bo jest zamykany na posesji i nawet to zaakceptował Jest naprawdę grzeczny pies i chyba się do nas w pełni przekonał. W budzie bywa sporadycznie w dzień, w nocy śpi w salonie lub w naszej sypialni:) Bardzo lubią go kleszcze, których w naszej okolicy nie brakuje. Sprawdzamy go po każdym wypadzie na łąki, bo przecież musi się gdzieś wybiegać. Nie wiem czy teraz nie zmienić tabletki na obrożę,co wy stosujecie u swoich pupili na te małe potworki? Mąż za Tofikiem po prostu przepada:wiggle: Edytowane 17 Maja 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 09.05.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Witaj, dawno nie byłam na forum. Najgorsze, że wszystkie zapisane w zakładkach dzienniki ulubione zniknęły w momencie formatowania laptopa jak się zepsuł. A tu taka niespodzianka Tofik- prawie jak nasza Szira, tylko bardziej krótkowłosy, ale morda prawie taka sama i te oczy brązowe i jak się śmieje taki sam słodziak. . Nasza już rok starsza znów i leci jej 11 rok, ale nadal sprawna jest i szczeniacko wyglada, ale widać, że już powoli ślepnie, bo oczy mętnieją powoli, szkoda że ten czas tak szybko ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 09.05.2016 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Po za tym przejrzałam mój dziennik i nie wiem jakim cudem nie mam tam naszej kochanej suni, no ja nie wiem jak tak może być? Muszę zaraz to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.05.2016 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witaj, dawno nie byłam na forum. Najgorsze, że wszystkie zapisane w zakładkach dzienniki ulubione zniknęły w momencie formatowania laptopa jak się zepsuł. A tu taka niespodzianka Tofik- prawie jak nasza Szira, tylko bardziej krótkowłosy, ale morda prawie taka sama i te oczy brązowe i jak się śmieje taki sam słodziak. . Nasza już rok starsza znów i leci jej 11 rok, ale nadal sprawna jest i szczeniacko wyglada, ale widać, że już powoli ślepnie, bo oczy mętnieją powoli, szkoda że ten czas tak szybko ucieka Pozdrowienia dla Twojej suni:)Moja miała prawie 13 lat jak odeszła,zawsze będzie w naszych sercach,ale teraz jest Tofik:rolleyes: Chyba nigdy nie poznam jego prawdziwego wieku ,,ale jest z nami i to jest najważniejsze:wiggle:Zdjęcia Sziry koniecznie wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.05.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Kontynuacja huśtawki będzie,a raczej finał jej wykonania:wiggle:Dzisiaj zamówiłam łańcuchy i jak przyjdą pozostanie ich montaż z siedziskiem. Myślę ,że w tym tygodniu mąż skończy nad nią pracę No to bardzo liczę na zdjęcia Jeśli chodzi o Tofika,to jest super piesek:yes:Chociaż był powodem naszej kłótni z sąsiadami,ale może stało się dobrze,bo jest zamykany na posesji i nawet to zaakceptował:rolleyes:Jest naprawdę grzeczny pies i chyba się do nas w pełni przekonał.W budzie bywa sporadycznie w dzień,w nocy śpi w salonie lub w naszej sypialni:) Bardzo lubią go kleszcze,,których w naszej okolicy nie brakuje:eek:Sprawdzamy go po każdym wypadzie na łąki,bo przecież musi się gdzieś wybiegać:Nie wiem czy teraz nie zmienić tabletki na obrożę,co wy stosujecie u swoich pupili na te małe potworki? Mąż za Tofikiem po prostu przepada:wiggle: A co się stało z sąsiadem?? Na kleszcze dla wychodzącego psa obroża jest lepsza moim zdaniem, tylko dobra obroża, żadne marketówki. Wykąpcie go w dobrym szamponie p/kleszczowym i po wyschnięciu psa można założyć obrożę (Bayerowskie są bardzo skuteczne), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.05.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Ale tam pięknie wokół Twojego domu! Po prostu uroczo Przedogródek bardzo ładnie skomponowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.05.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Cudniy ogród! Roślinki jak urosną to będzie jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts