Ana. 10.05.2016 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) No to bardzo liczę na zdjęcia A co się stało z sąsiadem?? Na kleszcze dla wychodzącego psa obroża jest lepsza moim zdaniem, tylko dobra obroża, żadne marketówki. Wykąpcie go w dobrym szamponie p/kleszczowym i po wyschnięciu psa można założyć obrożę (Bayerowskie są bardzo skuteczne), Sąsiad byłby po prostu zadowolony ,gdyby Tofik był przywiązany do budy:eek: Rzekomo biegnąc na łąki przebiegł przez jego owies,no i dramat:yes:Wniósł nawet pisemko do gminy,że pies biega i płoszy zwierzynę w lesie,o swoim owsie nie wspomniał Obrońca zwierząt się znalazł,Tof:ik biegał 3 miesiące jako pies bezdomny i wtedy nikt pisemek do gminy nie wnosił. On jeszcze nie wie ,że my wiemy o tym donosie i nawet się nam kłania:mad: Taka jest mentalnośc ludzi na wsi,niestety nie zmieni się to szybko,pies musi być na łańcuchu i basta:eek:to Chyba teraz spróbuje z tą obrożą foresto:) Edytowane 10 Maja 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.05.2016 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Ale tam pięknie wokół Twojego domu! Po prostu uroczo Przedogródek bardzo ładnie skomponowany Dziękuję, ogrodniczka ze mnie żadna,dopiero poznaję roślinki, ich nazwy, wymagania;) Potrzebny jest deszcz i słonko, to wszystko będzie rosło. Różanecznik już rozwija swoje pąki Tofik bardzo lubi leżeć sobie wśród tych małych roślinek, chyba mu kora odpowiada a najważniejsze, że ma pogląd na całą ulicę i wejście do domu, po prostu gospodarz i nawet nauczył się szczekać Edytowane 17 Maja 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.05.2016 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Cudniy ogród! Roślinki jak urosną to będzie jeszcze piękniej O tak ,zdjęcia zrobione w przyszłym roku pokażą na pewno różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.05.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Sąsiad byłby po prostu zadowolony ,gdyby Tofik był przywiązany do budy:eek: Rzekomo biegnąc na łąki przebiegł przez jego owies,no i dramat:yes:Wniósł nawet pisemko do gminy,że pies biega i płoszy zwierzynę w lesie,o swoim owsie nie wspomniał Obrońca zwierząt się znalazł,Tof:goodnight:ik biegał 3 miesiące jako pies bezdomny i wtedy nikt pisemek do gminy nie wnosił. On jeszcze nie wie ,że my wiemy o tym donosie i nawet się nam kłania:mad: Taka jest mentalnośc ludzi na wsi,niestety nie zmieni się to szybko,pies musi być na łańcuchu i basta:eek:to Chyba teraz spróbuje z tą obrożą foresto:) A to sąsiad kanalia No cóż tacy są ludzie, to jest właśnie zajmowanie się kimś a nie sobą, Foresto jest ok. Tylko najpierw kąpiel w p/kleszczowym szamponie, żeby śmierdział kleszczom po całości zanim obroża zacznie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.05.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 A to sąsiad kanalia No cóż tacy są ludzie, to jest właśnie zajmowanie się kimś a nie sobą, Foresto jest ok. Tylko najpierw kąpiel w p/kleszczowym szamponie, żeby śmierdział kleszczom po całości zanim obroża zacznie działać. Tak zrobię,do końca maja ma jeszcze ochronę bravecto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 13.05.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ja mojej suni zawsze krople stosowałam, najlepsze Bayera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.05.2016 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Huśtawka skończona, od jutra mąż buduje grilla Edytowane 17 Maja 2016 przez Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.05.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Huśtawka skończona, od jutra mąż buduje grilla [ATTACH=CONFIG]356155[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]356157[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]356156[/ATTACH] Ale cudna A grill z czego?? Duży planujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2016 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ale cudna A grill z czego?? Duży planujecie??[/QUOT Dziękuję w imieniu męża:yes: Grill będzie budowany z silikatów pozostałych po budowie.Kupimy tylko ruszt z paleniskiem i cement. Palenisko będzie 60*40cm.i dalej wysunięta półka 60cm,czyli około 1,2m szeroki i ponad 44 głęboki.Wczoraj już został wylany fundament:lol2: Sama jestem ciekawa efektu końcowego.Grrill będzie pośrodku krótszego boku altanki,która będzie wykonana również samodzielnie:yes: Całość będzie obok huśtawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.05.2016 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 No to trzymam kciuki i mam nadzieje na relację z realizacji Nasza altana już od lat gotowa - też mężem zrobiona, ale w planach mamy wyhodowanie altany przy ognisku i w zagajniku bzowo-jaśminowo-czeremchowych - z wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2016 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 No to trzymam kciuki i mam nadzieje na relację z realizacji Nasza altana już od lat gotowa - też mężem zrobiona, ale w planach mamy wyhodowanie altany przy ognisku i w zagajniku bzowo-jaśminowo-czeremchowych - z wierzby. Kciuki się przydadzą,bo plan jest bardzo ambitny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.05.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 ale cudna hustawka! ciekawe czy mój kiedys odkryje żyłkę majsterkowicza w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.05.2016 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 ale cudna hustawka! ciekawe czy mój kiedys odkryje żyłkę majsterkowicza w sobie... Musisz wierzyć ,że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.05.2016 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Grill już stoi,wg mnie wyszedł całkiem przyzwoicie:wiggle:Teraz została tylko kosmetyka zewnętrzna i będę mogła go pokazać w całej okazałości:) U nas gorąco,nie przepadam za taka temperaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 30.05.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witaj.. jakoś wcześniej nie miałem okazji się tu wpisać.. super dom Wam wyszedł.. założenia jak nasze.. ściągniemy chyba kolor elewacji bo bardzo fajny jest i sposób zagospodarowania przy tarasie No i pytanie o ogrzewanie - jakie macie sterowniki, czy macie podlicznik na kable i jak wam wyszedł drugi sezon? u nas też weekendowa taryfa.. nie wiem jak u was z dziennymi tanimi godzinami - bo u nas w zimę i lato inne godziny są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 01.06.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Witaj.. jakoś wcześniej nie miałem okazji się tu wpisać.. super dom Wam wyszedł.. założenia jak nasze.. ściągniemy chyba kolor elewacji bo bardzo fajny jest i sposób zagospodarowania przy tarasie No i pytanie o ogrzewanie - jakie macie sterowniki, czy macie podlicznik na kable i jak wam wyszedł drugi sezon? u nas też weekendowa taryfa.. nie wiem jak u was z dziennymi tanimi godzinami - bo u nas w zimę i lato inne godziny są.. Witam u siebie.Cieszę się,że komuś się podoba nasz domek.Ściągaj co tylko chcesz.Jeśli chodzi o sterowniki,to są auratony 3000,podlicznika nie mamy.Całkowity koszt energii za okres od lipca 2015 do czerwca 2016 powinien zamknąć się w 5000 zł.I to są całkowite koszty eksploatacji domu plus woda 40zl miesięcznie.Jeszcze musimy docieplić lepiej strop monolityczny.Na prąd mamy wszystko,jak dla mnie jest ok,na pewno była to dobra decyzja,gazu u nas nie ma,butli nie chciałam,węgiel w grę nie wchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.06.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Grill już stoi,wg mnie wyszedł całkiem przyzwoicie:wiggle:Teraz została tylko kosmetyka zewnętrzna i będę mogła go pokazać w całej okazałości:) No i co?? Bo doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 11.06.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Po długim czasie wkońcu Cię mogłam odwiedzić Ogród przepieknie zrobiony:) Huśtawka też śliczna...teraz koniecznie pokaż grilla;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2016 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Oj jak dawno mnie nie bylo.. Olivier do wycalowania, Tofik do wyczochrania, ogrodek dla zabicia czasu, hustawka dla relaksu, tylko grilla brak do zrobienia imprezki tez jestem ciekawa jak wyszedl Z sasiadami to tylko dzien dobry przez plot najlepiej ale sie usmialam czytajac zaleglosci, bo jest post ze z sasiadami ok, zero problemow itp, a na nastepnej stronie historyjka o donosie nooo nie dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.06.2016 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No i co?? Bo doczekać się nie mogę Cierpliwość popłaca:D Musisz jeszcze poczekać,bo córcia zabrała aparat,wraca pod koniec miesiąca i wtedy zdjęcie grilla będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts