Ana. 16.02.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witaj Ano, przychodzę z rewizytą. Poczytałam, obejrzałam, bardzo mi się Wasz domek podoba. Rozumiem Twoje dylematy przy urządzaniu wnętrz, ale bardzo Ci tego zazdroszczę, bo uwielbiam urządzanie i to jest chyba najprzyjemniejsza część budowania. Myślę, że do czerwca spokojnie zdążycie, życzę Wam tego z całego serca. Będę podglądać Wasze budowanie i trzymać kciuki. Pozdrawiam Cię. Dzięki ,ze wpadłaś do mnie,zapraszam częściej,bo myślę,że będzie się dużo działo:)Trzymanie kciuków bardzo wskazane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.02.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No nareszcie Super to wygląda... A jak będzie dachóweczka to będzie wyśmienicie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.02.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dach się robi,w sobotę montaż drzwi i okien:rolleyes:Tak więc, w sobotę będziemy mieć już klucze do naszego domu,bo chyba można już tak o nim mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ooooo widzę, że podobny stan jak u nas:) u nas okna mają być końcem lutego a początkiem marca także też już nie możemy się doczekać by robić środeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.02.2014 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziękuję za odwiedziny u mnie.Podobno wykończeniówka bardzo cieszy każdego inwestora,mniej portfel:no:Na pewno zajrzę do Was:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 19.02.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jakie drzwi będziecie mieć? Okna plasatikowe czy drewniane? Obustronne kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.02.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jakie drzwi będziecie mieć? Okna plasatikowe czy drewniane? Obustronne kolor? Okna z oknoplastu ,na zewnątrz orzech, w środku białe ,zdjęcie wcześniej było wklejane:yes:Drzwi też w orzechu stalowe,wyglądaja ładnie ,oby były w miarę ciepłe Wybór był pomiędzy tym co się podoba a tym na co nas stać:bash:Ale może nie będzie tak źle,drzwi są w metrowym podcieniu od wschodu:cool: Sesja zdjęciowa mojego zamkniętego zacisza w sobotę ,zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Chętnie obejrzę kolejne zdjęcia, Ano! Aż mi się udzieliła Twoja radość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 20.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam ' Przyszłam z rewizytą, ale przyznam ,że już parę razy u Ciebie byłam Wielki szacun dla Męża. Dobrze że się zna na robocie, bo tak jak pisałaś oszczędzić można duuuużo. My też dużo robimy sami, ale niestety budowlanka odpadła, bo się na tym nie znamy. Trzeba przyznać,że połowa kasy to robocizna. Domek śliczny no i fajnie rozplanowany. Będę Cię odwiedzać i kibicować Pozdrawiam Renata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 21.02.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 to czekamy na sobotę .... Pozdrawiamy. Chyba wszyscy się cieszą, że mróz odpuścił i można dalej cisnąć robotę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.02.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Chętnie obejrzę kolejne zdjęcia, Ano! Aż mi się udzieliła Twoja radość! Wiedziałam,że tutaj jestem wśród samych przyjaciół,bo tylko tacy mogą cieszyć się z radości innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.02.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 to czekamy na sobotę .... Pozdrawiamy. Chyba wszyscy się cieszą, że mróz odpuścił i można dalej cisnąć robotę do przodu O tak myślę ,że zima sobie poszła i już nie wróci,bo pracy przed nami ogrom:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.02.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam ' Przyszłam z rewizytą, ale przyznam ,że już parę razy u Ciebie byłam Wielki szacun dla Męża. Dobrze że się zna na robocie, bo tak jak pisałaś oszczędzić można duuuużo. My też dużo robimy sami, ale niestety budowlanka odpadła, bo się na tym nie znamy. Trzeba przyznać,że połowa kasy to robocizna. Domek śliczny no i fajnie rozplanowany. Będę Cię odwiedzać i kibicować Pozdrawiam Renata . Dzięki ,że wpadłaś,każde wsparcie życzliwych nam osób jest potrzebne:wiggle:Dziękuję za pochwały dla męża,naprawdę się mu należą:yes:Domek chyba zewnątrz będzie ładny,niewiele będzie przypominał pierwowzór:no:Na pewno jest bardzo symetryczny.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To i ja dołączę do gratulacji i trzymam kciuki za szybki postęp prac. Normalnie zazdroszczę tempa Z jednej strony to fajnie, że macie konkretny termin przeprowadzki, bo wiadomo co i jak rozplanować w czasie, no i widać metę coraz bliżej. U mnie niestety dziennik się kurzy, ale niedługo ruszymy z kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.02.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To i ja dołączę do gratulacji i trzymam kciuki za szybki postęp prac. Normalnie zazdroszczę tempa Z jednej strony to fajnie, że macie konkretny termin przeprowadzki, bo wiadomo co i jak rozplanować w czasie, no i widać metę coraz bliżej. U mnie niestety dziennik się kurzy, ale niedługo ruszymy z kopyta. Tak termin przeprowadzki ustalony zobowiązuje :yes:Kolejność prac ustalona,i terminów trzeba się trzymać,dzisiaj zamknęliśmy nasz domek ,fotki robione telefonem,ale może coś pokażą ,będą wieczorkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.02.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pokaż ,pokaż... Juz się doczekać nie mogę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.02.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Domek w stanie zamkniętym Tak prezentuje się nasz dom od frontu Strona północna z jednym oknem z łazienki Południowa strona ,okna z łazienki i pralni Zachodnia strona,2 okna z sypialni i okno tarasowe A to z bliska kolorek okien-laskowy orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.02.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Osiągnęliśmy SSZ naszego zacisza,mamy aż 4 miesiące na jego wykończenie,może zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.02.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jak tylko fundusze pozwolą to napewno zdążycie w 4 miesiące się wprowadzić gratulacje:yes: Pięknie się domek prezentuje:) Kolejnym etapem prac co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts