Wookie9 04.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam Szanownych forumowiczów!! Mam wielką prośbę o podpowiedź dotyczącą naprawy umywali porcelanowej. Pojawiła się na niej mała rysa, którą chciałbym usunąć. Pytanie jak to zrobić?? Polerować?? Szlifować? Z góry dziękuję za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 15.12.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 łatwiej jest uzupełnić ubytek (rysę) szkliwem naprawczym, są takie gotowe do nabycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 16.12.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Popieram wypowiedź przedmówcy. Ja miałam rysę długości 3 cm i głębokości ok 1 mm w swojej umywalce Cersanitu. Użycie szkliwa naprawczego rozwiązało u mnie problem. Robiłam to miesiąc temu i zastanawiam się, jak długo będzie trwałe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 16.12.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam. przedmówca ma imię (grubymi literami nad avatarem) , o ile nie będzie lany wrzątek i ostry zmywak wytrzyma ok. 2-uch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 21.12.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Drogi Jarku, już odczytałam Twoje imię z nicka i przepraszam, że nie zrobiłam tego wcześniej Dzięki tez za informację. 2 lata, to chyba wystarczająco. Później można ponowić zabieg i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 12.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam. nic się nie stało ważne że przydatne, P.S. pozdrawiam Przedmówczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek1111 15.04.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Robiłam to miesiąc temu i zastanawiam się, jak długo będzie trwałe : Możesz napisać jak wyszło z trwałością naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts