barher 04.12.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dzień dobry, jestem na etapie aranżacji salonu połączonego z aneksem kuchennym. Zależy mi aby w pomieszczeniu najważniejszym miejscem był stół min. 4 osobowy, najlepiej 6 osobowy. Marzy się, aby ustawiony został w "centralnym miejscu". Załączam swoją aranżację - może ma ktoś inny pomysł - chętnie poznam. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barher 04.12.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Dzień dobry, staram się zaaranżować, kawalerkę z samodzielną kuchnią - tak aby uzyskać sypialnię. Myślę o likwidacji samodzielnej kuchni na rzecz małej sypialenki. Kuchnia może być mini na ścianie z oknem o szerokości 234 cm. Dziękuję za pomoc. Zamieszczam także wizualizację która przedstawia interesujące rozwiązania. Dziękuję za pomoc Edytowane 4 Grudnia 2013 przez barher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Czy to są dwa różne mieszkania......? Co do drugiego rzutu to może tak http://img842.imageshack.us/img842/9755/ssn5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 http://img29.imageshack.us/img29/9416/r7nd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barher 05.12.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witaj, to jest salon innego mieszkania 3 pokojowego. Dziękuję za pomoc w kawalerce.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.12.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Połączyłam wątki, nie sprawdziwszy, że dotyczą dwóch mieszkań... Ale teraz mam inną wątpliwość: pytasz prywatnie czy zawodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barher 05.12.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witaj, kawalerka, wersja 2 jest świetna, czy istnieje szansa pokazania jej w wersji przestrzennej ? I jeszcze jedna uwaga która może mieć znaczenie, mianowicie; mieszkanie ma 300 cm h, więc mam nadzieję że ten pokoik będzie jakoś wyglądał -myślę tylko że pod warunkiem podwieszenia sufitu.z góry dziękuję. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barher 05.12.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 pytam prywatnie. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts