Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciemno w tym kącie jak w norze, nawet zdjęcia nie ma jak zrobić :( Ale sofy odsunięte:

20131212_144705.jpg?gl=PL

kroowko - na szczęście podkładki są :D

Dziewczyny - gazetnikiem się nie przejmujcie :) On co prawda pod ręką wygodny ale w zasadzie mogę go postawić gdziekolwiek przy sofie. W razie gości czy innych takich zawsze go mogę do biblioteki wynieść. Zwykle stoi przy sofie bo nie znoszę jak książki czy inne czytadła wszędzie mi zalegają. A nosić ze sobą za każdym razem z biblioteki też mi się nie chce.

Ania - siedzi się świetnie! Przyjedziesz to sama zobaczysz :lol2:

A zmieści się w kącie lampa i gazetnik?

No i gites.

Zostaw to 3 ustawienie i zrób zdjęcie stojąc przy stole, tak zeby było widac wyjście z pokoju i sofy.

Plissssssssss.:D

No i Ja jestem za ostatnia wersją.

Jest optycznie lekko...

Nie trzeba nic wciskac na siłę.

Wygodny dostep do kanap.

Stolik i stoliczek czy lampa...wszystko ładnie się wpasuje.

Aaa

Przy poprzednim ustawieniu, robiło się ciasnawo nie tylko między kanapami, ale i między kanapami a stołem.

Jak Ty się zapatrujesz ?

20131212_144705.jpg?gl=PL

Super opcja! To był świetny pomysł z odsunięciem ich od ściany.

I wrócę jeszcze do komody, tej, co to mi się nie bardzo podobała. Wg mnie zbyt pstrokata i taka... tania. Powinnaś mieć coś szlachetniejszego i komody, które potem pokazałaś w inspiracjach były właśnie takie - ładne drewno. Mogłoby być też i mieszane drewno, ale nie elementy (szuflady) maźnięte farbą.

Sylwuniu....wpadam na chwilunię dosłownie...bo akurat temat sof........ostatnia wersja gitesowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz pięknie wyeksponowane sofy, dostęp do nich ekstra....i wchodzisz do salonu, a nie na....kanapy!!!! Ale to moje skromne zdanie:D

Uściski zostawiam:hug:

Spokojnie - między ścianą a bokiem sofy jest 50cm - nawet i stolik jakiś mały by się tam zmieścił.

Ania - no masz!!!

20131212_151058.jpg?gl=PL

zdecydowanie tylko takie ustawienie! l) za duzo miejsca? jak pojawi sie dywan, postawisz lawe/stolik plus moze jakas pufe/fotel to jeszcze zostanie miejsce do latania i zabaw :)

W końcu mam czas żeby Cie odwiedzić :)

Podoba mi się bardzo :yes: łóżko w w sypialni :rolleyes: super, fajny masz klimat lubię taki

Lampy Kulla ze sklepu na I tez mam nawet taką stojąca tylko że białą :)

Kuchnia też fajowa, schody, kanapy, podłogi jednym słowem wszystko :D. Będę podglądać

Mi też się podoba to ostatnie ustawienie kanap, zresztą możesz je ustawiać i przestawiać co miesiąc ;)

ps już wiem skąd znam twój avatarek :D http://forum.muratordom.pl/member.php?66987-dobroszka

dobroszka go używała ale dawno jej już nie ma na FM

Cześć :)

z którym ustawieniem zostałaś do rana?

Może jeszcze taka modyfikacja mojej propozycji

http://img849.imageshack.us/img849/2275/px9d.jpg

Mnie się ustawienie do rogu ze zdjęć też podoba, ale sama zdecydujesz która na żywo wygląda najlepiej. Albo będziesz zmieniać ;) a kto Ci zabroni???

Wątek śledzę od pierwszych wpisów, ale dopiero teraz się wypowiadam. Wnętrza bardzo mi się podobają. Sama jestem właścicielką Z40 i w przyszłym roku czeka mnie urządzanie domu, więc ten wątek jest dla mnie dużą inspiracją i skarbnicą wiedzy Autorki.

Co do ustawienia kanap - wersja trzecia najlepsza jak dla mnie. Ja sama planuję kanapę narożną w salonie i stanie ona właśnie w tym kącie.