Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Całkiem inny z40, czyli jak Sylwia kombinowała :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cudny dom, choć z chęcią obejrzałabym resztę pomieszczeń:) Mam pytanie odnośnie podłogi, gdyż widzę drewno a nie widzę grzejników, czyli jest podłogówka. Marzy mi sie drewno na podłogówce, ale mąz twierdzi, że tak się nie da:( Zostają panele. A jak jest u Ciebie?

Będę zaglądać systematycznie, bo jest klimatycznie u Ciebie:)))

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Sylwio, współczuję przykrych przeżyć i życzę, żebyś znalazła ukojenie smutku.

Cieszę się, że jeden z moich ulubionych domów forumowych powrócił na tapetę :). Aż sama sobie się dziwię - jest zupełnie inny od tego, co sobie wymarzyłam i stworzyłam, ale szalenie mi się podoba. No jakoś tak ciepło u Ciebie jest. I spokojnie.

Zmiany fantastyczne. Ale chyba zapomniałaś o najważniejszej - prawidłowo przykręconych nóżkach w sofach ;)

Dzień dobry Sylwia,

przytulam Cię szczególnie :hug:

W Twoim domu piękne zmiany! Najbardziej podobają mi się biele, tzn. drzwi (oj, zazdroszczę! piękne!) i szafy. Z czarnymi dodatkami zrobiło się mocno i dramatycznie, mnie osobiście brakuje jakiegoś ciepłego drewna, ciemniejszego niż schody i podłoga, ale z tego, co pamiętam, masz to w planach, więc czekam na ciąg dalszy.

To jeszcze jeden wielki http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gifi wytchnienia w Twoim cudnym i sprzyjającym relaksowi domu. A później do przodu :) do tyłu się nawet nie da ;)

Pięknie się u Ciebie pobieliło. Najprostsze najpiękniejsze :) też się zgadzam. Czekam na jeszcze.

Czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać ile zajmują Twoje schody? Chodzi mi o szerokość i głębokość tej "wnęki" w której są. Też są proste i akurat takie jak trzeba do przytulnego domku.