wiwik 24.12.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 30.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Cudny dom, choć z chęcią obejrzałabym resztę pomieszczeń Mam pytanie odnośnie podłogi, gdyż widzę drewno a nie widzę grzejników, czyli jest podłogówka. Marzy mi sie drewno na podłogówce, ale mąz twierdzi, że tak się nie da:( Zostają panele. A jak jest u Ciebie? Będę zaglądać systematycznie, bo jest klimatycznie u Ciebie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 08.01.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Co się stało z Sylwią_LBN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 13.01.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cisza jakaś, a takie ładne wnętrze. Mam nadzieję, że to tylko brak czasu/awaria komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 24.02.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.02.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sylwio,życzę Ci w takim razie spokoju, poprawy sytuacji i nastroju, słowem - tego, co Ci trzeba, sama wiesz najlepiej. Z całego serca. Dom pięknie aranżujesz, kolejne elementy zachwycają - piękne grafiki!!!!Drzwi cudowne - robione u stolarza, czy gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 24.02.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sylwia super wyszłoCzy farba we wiatrołapie, holu i salonie to ten sam produkt?? cóż to dokładnie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 24.02.2014 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.02.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sylwio,a zdradzisz na pw, jaką masz konstrukcję i grubość drzwi, i ile mniej więcej płaciłaś u stolarza??? PROOOSZĘĘĘĘĘ..... Rozumiem, że polecasz deskę warstwową przy podłogówce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 24.02.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sylwio, współczuję przykrych przeżyć i życzę, żebyś znalazła ukojenie smutku. Cieszę się, że jeden z moich ulubionych domów forumowych powrócił na tapetę . Aż sama sobie się dziwię - jest zupełnie inny od tego, co sobie wymarzyłam i stworzyłam, ale szalenie mi się podoba. No jakoś tak ciepło u Ciebie jest. I spokojnie. Zmiany fantastyczne. Ale chyba zapomniałaś o najważniejszej - prawidłowo przykręconych nóżkach w sofach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.02.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dzień dobry Sylwia, przytulam Cię szczególnie W Twoim domu piękne zmiany! Najbardziej podobają mi się biele, tzn. drzwi (oj, zazdroszczę! piękne!) i szafy. Z czarnymi dodatkami zrobiło się mocno i dramatycznie, mnie osobiście brakuje jakiegoś ciepłego drewna, ciemniejszego niż schody i podłoga, ale z tego, co pamiętam, masz to w planach, więc czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 25.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To jeszcze jeden wielki http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gifi wytchnienia w Twoim cudnym i sprzyjającym relaksowi domu. A później do przodu do tyłu się nawet nie da Pięknie się u Ciebie pobieliło. Najprostsze najpiękniejsze też się zgadzam. Czekam na jeszcze. Czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać ile zajmują Twoje schody? Chodzi mi o szerokość i głębokość tej "wnęki" w której są. Też są proste i akurat takie jak trzeba do przytulnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 25.02.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Hej, a masz drzwi między wiatrołapem a salonem bo nie widać tego na fotkach? Ładnie prezentuje się to jasne wnętrze, mam podobne klimaty (też z-40). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.02.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ślicznie Życzę wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 26.02.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Miło Cię znowu "widzieć". Czekamy na więcej wnętrz, bo ładne wyjątkowo. A dla Ciebie uściski, uszy do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 27.02.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 28.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dziękuję Ci bardzo za wymiary zanotowane na później. Przyznam się, że ja czasem przekombinuję, nawtykam za dużo rzeczy które mi się podobają.. a później je chowam, bo jednak prosto is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts