greywolf 16.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 P.S. Czy przy moich sofach widzielibyście coś takiego? Czy szukać w zupełnie innym kierunku? szukać w dokładnie takim kierunku; doskonały wybór, idealnie będzie pasować u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pierwszy najlepszy! Drugi mi się nie podoba, bo mam głupie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 16.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 I mi ten pierwszy się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 16.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No nie wiem, czy jest tu powód do szacunu... Tak jakoś....szły w kierunku światła Pozdrowienia dla ziomalki, Oliwko Oj jest powód, jest Ja mam dwoje i czasem wymiękam. Ale chciałabym jeszcze Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Zdradzisz mi, skąd konkretnie jestes ? Może jak blisko, to podrzucę Ci moja ekipę i dośc gwałtownie, przekonasz się czy tego NAPEWNO chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 super domek Julianki dzięki za pokazanie - podoba mi się pomysł z piaskownicą obok - nieomieszkam zmapłować go hehe stolik pierwszy!! dzieci... ehhhh - ja mam dwa szatany!! diabły wcielone!! i plan na jeszcze jedno może się trafi grzeczny osobnik w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 16.12.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A jesteś pewna, że chcesz biały stolik? Jakoś mi się biały u Ciebie nie widzi bo nic białego w salonie nie ma.Może dobierz kolorem do przyszłej komody. Aż sobie wklejankę zrobiłam żeby się upewnić.. http://img440.imageshack.us/img440/2958/mpaq.jpg Nadal mi nie gra biały, choć ja wszystkie Eamesowate uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a mi się biały podoba - wizka mnie jeszcze w tym utwierdziła... pasuje do listew przypodłogowych hehehe wg mnie rozjaśnia ten kącik - szare ściany, szare kanapy - ciut za ciemno ale co ja tam się znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 16.12.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 http://img36.imageshack.us/img36/9238/88f.JPG Dla porównania z czarnym. Nie zauważyłam że biały do listew pasuje )))))) jest to argument na tak A jak masz jakiś w kolorze przyszłej komody, to podrzuć, też CI wkleję. A teraz muszę zmykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.12.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Jest fajnie A do czego ma pasować, skoro oprócz kanap niewiele jeszcze jest? O, wiem! Sylwia, a o jakiej lampie myślisz do pokoju? Mówisz, że ta czarna to tymczasowa, a docelowo? Kinkiety? Stojąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 16.12.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 chyba za duże te stoliki wlepiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 16.12.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 sawanno - mogę wrzucić rzuty ale przed powiększeniem domu bo ten dodatkowy metr "dodałam" dopiero na etapie wylewania fundamentów. Postaram się jutro zrobić skan lub zdjęcie i umieszczę je dla Ciebie. Ale to niestety dopiero późnym wieczorem. Niestety dopiero o takiej porze znajduję chwilę na forum. Aż musiałam zajrzeć na stronę z500 żeby zobaczyć gdzie był ten kominek Wybudowałaś dom dokładnie tak jak w projekcie? Sylwio, z góry dziękuję za umieszczenie rzutów. Komin do kominka już mam, samego kominka jeszcze nie, ale planuję, żeby został, jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.12.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 P.S. Na prośbę f.5. zamieszczam zdjęcie otwartej szafki wiszącej. Może komuś jeszcze się przyda: Czesc mam małą prosbę i pytanie. podobno sa 2 systemy tych aventosów tip on czy jakos tak czyli jak dotkniesz to samo idzie do gory i system ze musisz pociągnąc to chyba Ty masz takie system ale spód szafki musi byc wyzej niz front o około 1 -2 cm (dół szfki nie licuje sie z frontem i mniej mi sie to podoba) mozesz powidziec jak jest u ciebie albo zrobic zdjecie od spodu szafki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.12.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Stojąca być musi Twoje propozycje - bardzo, bardzo Kinkiety można by sobie podarować, tylko już kable są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 17.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jeśli lampa ma być wyrazista, kinkiety muszą być delikatne, czyli: jeśli lampa z tekstylnym abażurem to kinkiety już tylko w stylu metalowych reflektorków, jak najprostszych. Albo lampa nie może stać pod ścianą (niech by stała przy kanapie od strony jadalni) i wtedy kinkiety takie, jak wkleiłaś. Jeżeli lampa nie będzie przeszkadzała w swobodnym chodzeniu po pokoju to wybrałabym drugie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.12.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) super domek Julianki dzięki za pokazanie - podoba mi się pomysł z piaskownicą obok - nieomieszkam zmapłować go hehe Trzymam kciuki za domek i piaskownicę . Sylwio, Jeśli chodzi o stoliki to dobry kierunek Niezależnie od wyboru uważam, że raźniej im będzie we dwójkę (jeden większy jeden mniejszy). Mniejszym może być stołek/taborecik. To jest fajne rozwiązanie 3 w 1 i nie zajmuje dużo miejsca: http://www.skandynawskie.pl/userdata/gfx/6a98ca1244cddf3ceaba48a2caa02f82.jpg http://www.skandynawskie.pl/userdata/gfx/702d50028383b861fd979cea4df9b111.jpg Źródło Niestety w lampach nie czuję się najmocniejsza, ale kompleciki nie są już tak bardzo obowiązujące jak kiedyś . Można pobawić się formą. Szukać wspólnego punktu. Te lampy stojące, które pokazałaś mają fajny, oryginalny charakter. Będą mocnym elementem. Resztę można zrobić mniej "widoczną". Ps. Czekam na Twoje drzwi Edytowane 17 Grudnia 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.12.2013 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Sylwia... http://imageshack.us/a/img607/2408/p4cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://img23.imageshack.us/img23/6338/889p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts