sawanna 07.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witaj Jakże miło znów cieszyć oko Twoimi pięknymi wnętrzami. Sylwio, czy pokażesz na swoje łazienki? Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 09.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Witaj podbijam temat sawanny tym bardziej że gdzieś na forum obiłam się chyba o temat płytek aparici angel.....w Twojej łazience.....sama kombinuję z tymi płytkami i jeśli takowe masz to błaaagggggggggam o fotorelacje ps. nie jestem miłośnikiem szarości we wnętrzach, Twój dom należy do wyjątku.....panuje tutaj wyjątkowa harmonia i spokój.....jakoś tak mi Twoje szarości przypadły do gustu że o dziwo zaczynam rozpatrywać ten kolor farby na ściany .......co to forum robi z człowieka gustem ...... bardzo pięknie...będę nadal podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 16.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 witaj Sylwio ! Pięknie tu Ciebie tez myślałam o szarościach.. a teraz zaczynam żałować że wcześniej tu nie trafiłam zazdroszczę drewna na podłodze , u nas niestety tylko drewnopodobne płytki , no i schody ...tez mam podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.03.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Nie nudne - bardzo fajne, stonowane, spokojne Bardzo ładnie wyszły Co to za białe drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Sylwia super wyszło jaki masz wymiar tej mniejszej łazieneczki??bo rozkład mam prawie identycznySzkło prysznicowe robiłaś na zamówienie?? W większej łazience możesz zrobić zdjęcie baterii, i co to za model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 16.03.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Bardzo ładnnie wyszły Twoje łazienki, ascetyczne wnętrza, ale w sumie po co więcej.... ja w górnej łazience również zaplanowałam szarą deskę drewnopodobną na podłodze ale uparcie chcę ją połączyć z apararici angel (częściowo na dwóch ścianach, reszta gładka bez wzoru). Zainteresowało mnie wykończenie ściany kolankowej, płytki nie dochodzą do skosu (chcę podobnie), czy są one zlicowane z ścianą czy tylko to złudzenie i jest tam uskok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 DziękiChodziło mi o te baterie 3otworowaMasz może zdjęcia z jej instalacjiI drogo Was wyniosla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 I to też jest kludi zenta??Jak ona była mocowana?? Pod płytka jest blacha??i tego się trzyma??Hydraulik ja bez problemu zamontowal??Macie rewizję??Jesteście z niej zadowoleni??1400.za komplet tak?? A i jaka macie wannę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Wymiar łazienki małej mam identyczny jak Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Fajny pomysł z czujkaMacie jakaś inteligencję??My zrobiliśmy rewizję z drugiej strony tj od strony krótszego bokuAle pomysł z czujka fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 16.03.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Dziękuję za odpowiedź, tak właśnie myślałam z tym licowaniem, teraz przynajmniej wiem że to super wygląda i na pewno tak wykończę płytki (nie bardzo widzę docinanie). A co do aparici to znalazłam płytki drewnopodobne z bardzo delikatnym usłojeniem, nie jest ono kontrastujące, w bardzo janym odcieniu szarości, w sklepie przymierzyłam do aparici i moim zdaniem będzie dobrze wyglądać...a esy florey też nie będą na całych ścianach, właściwie nad wanna i brodzikiem gdzie nie łączą się bezpośrednio z podłogą....powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.03.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Piekne lazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.03.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 a ja zapytam o wymiary tej większej bo chyba wlaanie mam powoli pomysl na swoja tylko będę miala w niej jeszcze prysznic jaką masz dużą wannę oraz jaka jest odległość pomiędzy szafkami a wanną ? szaki pod umywalkę robione na zamówienie, tak ? jaki maja wymiar ? przepraszam ze tyle pytam ale bardzo fajnie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts