Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Całkiem inny z40, czyli jak Sylwia kombinowała :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj :-)

podbijam temat sawanny :D

tym bardziej że gdzieś na forum obiłam się chyba o temat płytek aparici angel.....w Twojej łazience.....sama kombinuję z tymi płytkami i jeśli takowe masz to błaaagggggggggam o fotorelacje ;)

ps. nie jestem miłośnikiem szarości we wnętrzach, Twój dom należy do wyjątku.....panuje tutaj wyjątkowa harmonia i spokój.....jakoś tak mi Twoje szarości przypadły do gustu że o dziwo zaczynam rozpatrywać ten kolor farby na ściany ;).......co to forum robi z człowieka gustem ...... bardzo pięknie...będę nadal podglądać

Bardzo ładnnie wyszły Twoje łazienki, ascetyczne wnętrza, ale w sumie po co więcej.... :D

ja w górnej łazience również zaplanowałam szarą deskę drewnopodobną na podłodze ale uparcie chcę ją połączyć z apararici angel (częściowo na dwóch ścianach, reszta gładka bez wzoru).

Zainteresowało mnie wykończenie ściany kolankowej, płytki nie dochodzą do skosu (chcę podobnie), czy są one zlicowane z ścianą czy tylko to złudzenie i jest tam uskok?

Dziękuję za odpowiedź, tak właśnie myślałam z tym licowaniem, teraz przynajmniej wiem że to super wygląda i na pewno tak wykończę płytki (nie bardzo widzę docinanie).

A co do aparici to znalazłam płytki drewnopodobne z bardzo delikatnym usłojeniem, nie jest ono kontrastujące, w bardzo janym odcieniu szarości, w sklepie przymierzyłam do aparici i moim zdaniem będzie dobrze wyglądać...a esy florey też nie będą na całych ścianach, właściwie nad wanna i brodzikiem gdzie nie łączą się bezpośrednio z podłogą....powinno być ok :)

a ja zapytam o wymiary tej większej ;-) bo chyba wlaanie mam powoli pomysl na swoja tylko będę miala w niej jeszcze prysznic :-) jaką masz dużą wannę oraz jaka jest odległość pomiędzy szafkami a wanną ? szaki pod umywalkę robione na zamówienie, tak ? jaki maja wymiar ? przepraszam ze tyle pytam ale bardzo fajnie u ciebie ;-)