sawanna 16.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Sylwio, jutro wchodzi na budowę hydraulik, właśnie zakończyliśmy instalację elektryczną. Dziękuję za pokazanie łazienek. Są piękne, całkowicie w moim stylu. Nieśmiało przypomnę się z moją dawną prośbą o rzuty domu po zmianach. Mam jeszcze jedną prośbę: jakie są wymiary garderoby po podłodze w pokoju Twojej córki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Sylwia, łazienki super. Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Sylwia u Ciebie zawsze tak miło dla oka zdanie co do licowania płytek ze ścianą mam takie samo żadnego uskoku ma nie być - u mnie będą musieli wykuwać tynk teraz... a jak mówiłam by nie tynkować to nie słuchali wanna u mnie też będzie od ściany do ściany jak u Ciebie, bateria z tyłu i żadnej rewizji raczej nie będzie - zakładam że nie ma prawa się popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ogladal i ogladam i mam jeszcze pytanka : lustro licuje sie z płytkami ? oraz czym jest wykończony/polaczony regips przy plytkach nad wc? akryl czy cos innego zeby nie pękło ? i pytanie czym będzie wykończona wneka przy wannie ? tez szafka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Sylwia czy mogłabyś napisać mi co to za płytki na ścianie w górnej łazience? Mam jeszcze do Ciebie prośbę o radę: zastanawiam się nad położeniem w pokoju mojej córki tapety w sówki. Wiem, że miałaś co do niej wątpliwości... Ja chyba też. Czy nie uważasz, że wzór jest za gęsty? U nas miałaby to być jedna pełnowymiarowa ściana, ale boję się że dostanę oczopląsu patrząc na 3 m2 tych sówek:sick: Tapeta bardzo mi się podoba w pojedynczej rolce, cena super tylko pytanie czy to się nadaje do położenia na całą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.03.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Sylwia u mnie za dużo by było tego kg, więc łatwiej skuć troszkę migotko zasówkowana się robisz też :) a będzie na tej ścianie coś stało? szafa, komoda? jak tam to one trochę "złagodzą" to wrażenie naćkania ja bym położyła - to nie na całe życie - za kilka lat i tak zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 19.03.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 wow.. super wyglądają twoje łazienki całe twoje mieszkanie tworzy jedna fajną całość. Czy cała koncepcja to twoje dzieło? czy masz jakiegoś doradce U nas też tylko częściowo wykończyliśmy domek, tak żeby móc zamieszkać. A tak naprawdę to chyba żadne pomieszczenie nie jest dokończone , mąż część robótek wykonuje sam ,jest taniej ale bardzo wolno się to posuwa . Trochę mnie to drażni ale co tam, ważne że wreszcie każdy ma swój kąt , no i mnóstwo świeżego powietrza za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 19.03.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 niestety nie umiem tutaj wstawiać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 19.03.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ooo jednak udało się to oczywiście dolna łazienka jedyna jaka na razie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 19.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 tylko czemu się nie powiększa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 20.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 weba, u mnie da się powiększyć. BTW czy na podłodze w łazience są płytki drewnopodobne? Czy też założysz wątek o wykańczaniu wnętrz Twojego Z40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 20.03.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Sylwio, czy blaty w łazience to drewno? Ostatnio pytałaś o moje zmiany: PARTER:- likwidacja wykusza,- zamiast wykusza dodatkowe drzwi tarasowe,- zmiana kształtu tarasu,- zmniejszenie okna w kuchni,- zwężenie i wydłużenie okien w kotłowni i łazience,- likwidacja ścianek działowych tworzących korytarzyk przed schodami.PIĘTRO- drzwi balkonowe w dwóch większych sypialniach,- podwyższenie ścianki kolankowej o jeden pustak.GARAŻ- zamiast tylnego okna - dwa mniejsze na dłuższej ścianie,- strop nad garażem, by powstał tam pokój. To chyba tyle. Edytowane 20 Marca 2014 przez sawanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 20.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 weba, u mnie da się powiększyć. BTW czy na podłodze w łazience są płytki drewnopodobne? Czy też założysz wątek o wykańczaniu wnętrz Twojego Z40? sawanna u nas cały dół zrobiliśmy w gresie drewnopodobnym łącznie z łazienką i przedpokojem Jest trochę monotonnie, prawie wszędzie beże i brązy . Wszystko tak troszkę na wyczucie, bez jakiegoś projektu czy planu .Nie przepadam za intensywnymi kolorami . Szarości bardzo mi się podobają szczególnie po obejrzeniu tak pięknych wizualizacji mój pierwszy plan na szary blat kuchenny wyperswadował mi stolarz, Teraz zastanawiam się jeszcze nad szarym narożnikiem , ale nie wiem czy nie będzie zbyt osamotniony w takiej ilości brązów własnego wątku raczej nie planuję , raczej szukam inspiracji i porady a ty sawanno masz już swój wątek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 25.03.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 weba, nie mam swojego wątku, może... kiedyś...a dlaczego stolarz wyperswadował Ci szary blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Hej, Sylwia, kochana, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Sylwia dziękuje za wyczerpującą odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 27.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 "masz rację Ja jakoś zupełnie nie pomyślałam, że przecież usłojenie może być delikatne - z góry założyłam (nie wiedzieć czemu), że płytka będzie wyglądała jak moja. A pokażesz te płytki?" płytki o jakich myślałam to: atlas concorde - axi silver - http://www.atlasconcorde.it/en/collezioni/axi/fondi/silver-fir/mattrettificato/22-5x90/ zdjęcie nie oddaje ich uroku, są baaaardzo "delikatne". Niestety jak to bywa przy "wykończeniówce" budżet się bardzo kurczy i zaczynają się kalkulacje cenowe.....wartość płytek niestety powaliła mnie na łopatki (cena ponad 200zł/m2) i wczoraj znalazłam inne płytki, bardzo jasne szare 60x60 . Jestem umówiona z projektantem, jak projekt będzie gotowy to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weba 30.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 weba, nie mam swojego wątku, może... kiedyś... a dlaczego stolarz wyperswadował Ci szary blat? podobno szary blat jest niepraktyczny , a tak naprawdę nasz stolarz nie miał żadnych ciekawych blatów w szarościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ja mam szary blat i biało-drewnianą kuchnię obecnie w mieszkaniu. No może bardziej w stronę antracytu. I nie uważam, żeby szary blat był niepraktyczny. Bardzo dobrze utrzymuje sie go w czystości, nie widać każdego okrucha... Uzasadniono Ci jakoś tą niepraktyczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts