Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A bo to moja nowa kuchnia - aneks kuchenny :) Ten będzie miał białe szafki i drewniany blat.

W mojej obecnej kuchni jest szary blat - cyknę fotkę jak wrócę do domu, ale ostrzegam, z komórki będzie :)

Ja podrzucam moj blat: Egger beton jakis tam... nazwy dokladnie nie pamietam, ale jest genialny :)

Ma takie betonowe przecierki, ze kompletnie nic na nim nie widac - ani brudu ani rys... :D :D :D

DSCF6909.JPG

zdjęcia kuchni z blatem znajdziesz TUTAJ

Po roku uzywania polecam z czystym sumieniem :)

Dziękuję Sylwia za odpowiedzi. Płytki muszę na żywo zobaczyć, teraz już wiem o co pytać.

Tapetę zakupiłam, bo doszłam już do absurdalnych pomysłów sprowadzania tapet z zagranicy:bash: Na szczęście przyszło opamiętanie. Zobaczyłam tapetę na żywo, oczy mojego dziecka się zaśmiały i wszystko stało się proste. Dzieciaki są jeszcze małe i chyba nie ma co czynić z ich tapet wnętrzarskiego być albo nie być...

Cześć Sylwia,

Witam się świątecznie :bye: przypadkowo trafiłam do Twojego domku i bardzo mi się podoba.

Przeczytałam Twoje zmagania z kanapami, a ponieważ mam podobne wymagania i niestety podobne doświadczenia też się zastanawiam nad wykonaniem ich na zamówienie. Możesz przesłać na priv dane tapicera? Jeśli dobrze mu wyszły i cena przyzwoita, to może skorzystam.

azusa

Sylwia...

http://imageshack.com/a/img839/5316/w9p.gif

Żeby Wam Zajączek spełnił marzenia... Dużo uśmiechu, zabawy i relaksu w święta.

I po też ;)

Pozdrawiam - asiazett z załogą

Pełnych spokoju i radości

Świąt Wielkanocnych,

dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie

optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość!

http://images62.fotosik.pl/891/169c83b50d2784bfmed.jpg

Witam Cię Sylwio, bardzo przytulne mimo zimnych kolorów tworzysz klimaty..., miło się na to patrzy!

Mam pytanie odnośnie kuchni, nad kuchenką masz tzw. pochłaniacz czy okap, tzn masz to urządzenie podłączone do wentylacji?

Pozdrawiam i życzę udanych świąt