Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Całkiem inny z40, czyli jak Sylwia kombinowała :)

Recommended Posts

Witaj :)

bardzo ładne wnętrza masz :yes:

mam pytanie o Twoje zasłony w salonie, ponieważ jestem aktualnie na etapie robienia swoich do salonu i też mam taką koncepcję, aby "walały" się one po podłodze lekko ;) Ile cm dodałaś materiału żeby uzyskać ten efekt? A jeżeli kupiłaś gotowe, to o ile są one dłuższe niż taka standardowa długość do podłogi? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Sylwia!! Zbieram się za napisanie do Ciebie jakiś czas, ale zbyt dużo się dzieje, zaczynam nie ogarniać.... Bliskimi sąsiadkami nie jesteśmy, a lubelszczyzna wszędzie podobna ;) Ja w drugą stronę zupełnie..

Właśnie dokładniej przejrzałam Twój dziennik i ciary mnie przeszły, czy czasem nie wybrałam tynkarza tego co Ty? Jakie masz tynki?? Kto robił? Ja zdecydowałam się na gipsowe- te twardsze, a firmę ktoś kiedyś polecał na grupie, nigdy nigdzie ich pracy nie widziałam, więc nie powiem, ryzyko jest. Facet dzwonił dziś, że mogą wchodzić, ale no way, elektryka nie skończona.

W ogóle to nie mogę napatrzeć się na dolną łazienkę, no identyczną sobie umyśliłam, nawet baterię tą samą kiedyś już kupiłam :) Ale te boskie płytki nie przejdą, cena:(( Chyba zostane przy wcześniej typowanym Paradyżu.

Dałabyś radę kiedyś pomierzyć na jakiej wysokości masz w obu łazienkach blat, jak wysokie są umywalki i na jakiej wysokości masz baterie?

Jak długą masz wylewkę?

Ach, i bardzo proszę o namiar na tego szklarza, dlaczego miałaś problem z zamontowaniem szyby? I ostatnie (chyba) pytanie- jaki odpływ liniowy?

Przepraszam za milion pytań. Trzymaj się dzielnie! (dot. sprawy o której gdzieś wcześniej pisałaś).

Witam serdecznie,znalazłam fajną szafkę na OLX w takim stylu co pokazałaś na fotkach,może i Tobie Sylwia ona się spodoba,pozdrawiam cieplutko :)

tu jest link

http://olx.pl/oferta/szafka-CID628-ID5GnyH.html

Edytowane przez Viol11

• 2 weeks później...

Sylwio zaglądam do Ciebie jak tylko jestem na FM :). Nie udaje mi się jednak Cię "złapać", bo nasza aktywność nie zazębia się.

W końcu coś naskrobię :).

Drzwi wyszły super :). Twój dom jest sympatycznie spójny i wypoczywa się widząc zdjęcia :). Chciałoby się więcej :rolleyes:

Mam nadzieję, że smutki są już daleko i potrafisz znaleźć radość w drobnostkach codzienności :hug:

• 3 weeks później...

Hej Sylwia :)

Twój dom jest rewelacyjny. Przeczytałam w wolnej chwili od wczoraj twój cały wątek. Jesteś dla mnie inspiracją :) Twoje wnętrza są dla mnie idealne. Ja mam akurat mieszkanko ,ale też jest co urządzać . Aktualnie chyba ściągniemy od Ciebie farbę gdyż strasznie mi się podoba patrząc na twoje zdjęcia. Czasem mam wrażenie jakby wchodziła w odcień niebieskiego ,ale i tak mi to nie przeszkadza. W poprzednim mieszkaniu malowaliśmy tikurillą i potwierdzam ,że ściany zmywało się rewelacyjnie.A było co zmywać bo wózkami mocno ją traktowałam ;/

Mam pytanie o twoje grafiki , nie widziałam ich z bliska ,ale mimo to mi się spodobały. Gdzie je kupiłaś ? Ja wprawdzie chciałabym umieścić jak najwięcej naszych zdjęć rodzinnych ,ale nie wykluczam też kilku grafik. Do pokoi dziecięcych znalazłam coś takiego obrazek dla dzieci mysimpleart.jpg

Pozdrawiam Cię cieplutko :)

• 2 weeks później...
  • 2 months później...