jazzy 23.04.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witaj bardzo ładne wnętrza masz mam pytanie o Twoje zasłony w salonie, ponieważ jestem aktualnie na etapie robienia swoich do salonu i też mam taką koncepcję, aby "walały" się one po podłodze lekko Ile cm dodałaś materiału żeby uzyskać ten efekt? A jeżeli kupiłaś gotowe, to o ile są one dłuższe niż taka standardowa długość do podłogi? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 23.04.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 sawanno - na zewnątrz mam parapety firmy Acero, wewnątrz drewniane. Dziękuję za odpowiedź Czy mogłabyś w wolnej chwili wstawić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 oooo tak - chcę zobaczyć te drewniane bo na fotkach poprzednich parapecików nie było jeszcze, albo ja już tak ślepa że ich nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 24.04.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 24.04.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witaj azusa! Moje kanapy nie były robione na zamówienie. To "gotowce" od MTI Furninova Dziękuję, bardzo mi się podobają, muszę zajrzeć do nich na stronę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMDWM 28.04.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Hej Sylwia!! Zbieram się za napisanie do Ciebie jakiś czas, ale zbyt dużo się dzieje, zaczynam nie ogarniać.... Bliskimi sąsiadkami nie jesteśmy, a lubelszczyzna wszędzie podobna Ja w drugą stronę zupełnie.. Właśnie dokładniej przejrzałam Twój dziennik i ciary mnie przeszły, czy czasem nie wybrałam tynkarza tego co Ty? Jakie masz tynki?? Kto robił? Ja zdecydowałam się na gipsowe- te twardsze, a firmę ktoś kiedyś polecał na grupie, nigdy nigdzie ich pracy nie widziałam, więc nie powiem, ryzyko jest. Facet dzwonił dziś, że mogą wchodzić, ale no way, elektryka nie skończona. W ogóle to nie mogę napatrzeć się na dolną łazienkę, no identyczną sobie umyśliłam, nawet baterię tą samą kiedyś już kupiłam Ale te boskie płytki nie przejdą, cena:(( Chyba zostane przy wcześniej typowanym Paradyżu. Dałabyś radę kiedyś pomierzyć na jakiej wysokości masz w obu łazienkach blat, jak wysokie są umywalki i na jakiej wysokości masz baterie? Jak długą masz wylewkę? Ach, i bardzo proszę o namiar na tego szklarza, dlaczego miałaś problem z zamontowaniem szyby? I ostatnie (chyba) pytanie- jaki odpływ liniowy? Przepraszam za milion pytań. Trzymaj się dzielnie! (dot. sprawy o której gdzieś wcześniej pisałaś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia22r 03.05.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Sylwia mogłabyś podać wymiary swojej szafy w wiatrołapie, mam wrażenie, ze do mojego byłaby idealna. I jakbyś mogła to podaj proszę cenę za nią, oczywiście może byc na priv. Edytowane 3 Maja 2014 przez madzia22r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viol11 04.05.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Witam serdecznie,znalazłam fajną szafkę na OLX w takim stylu co pokazałaś na fotkach,może i Tobie Sylwia ona się spodoba,pozdrawiam cieplutko tu jest link http://olx.pl/oferta/szafka-CID628-ID5GnyH.html Edytowane 4 Maja 2014 przez Viol11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.05.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Sylwia, wyczyść skrzynkę, bo chyba wiadomości nie dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Sylwio zaglądam do Ciebie jak tylko jestem na FM . Nie udaje mi się jednak Cię "złapać", bo nasza aktywność nie zazębia się. W końcu coś naskrobię . Drzwi wyszły super . Twój dom jest sympatycznie spójny i wypoczywa się widząc zdjęcia . Chciałoby się więcej Mam nadzieję, że smutki są już daleko i potrafisz znaleźć radość w drobnostkach codzienności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaa 06.06.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Hej Sylwia Twój dom jest rewelacyjny. Przeczytałam w wolnej chwili od wczoraj twój cały wątek. Jesteś dla mnie inspiracją Twoje wnętrza są dla mnie idealne. Ja mam akurat mieszkanko ,ale też jest co urządzać . Aktualnie chyba ściągniemy od Ciebie farbę gdyż strasznie mi się podoba patrząc na twoje zdjęcia. Czasem mam wrażenie jakby wchodziła w odcień niebieskiego ,ale i tak mi to nie przeszkadza. W poprzednim mieszkaniu malowaliśmy tikurillą i potwierdzam ,że ściany zmywało się rewelacyjnie.A było co zmywać bo wózkami mocno ją traktowałam ;/ Mam pytanie o twoje grafiki , nie widziałam ich z bliska ,ale mimo to mi się spodobały. Gdzie je kupiłaś ? Ja wprawdzie chciałabym umieścić jak najwięcej naszych zdjęć rodzinnych ,ale nie wykluczam też kilku grafik. Do pokoi dziecięcych znalazłam coś takiego Pozdrawiam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.06.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Widziałam w szarościach, cudnie masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza. 21.08.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Świetne są Twoje wnętrza. Szkoda, że w wątku nastała cisza. Chętnie popodglądałabym jeszcze dokonania krajanki. Zwłaszcza, że u nas też będzie dużo szarości, łącznie z oknami. Pozdrawiam....też z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Sylwia, to już nawet nie jest śmieszne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts