matkaleena 05.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam, ale tu ładnie jesteśmy na podobnym etapie, ale łóżka nie mamy tak pięknego! Byłabym wdzięczna za namiary na to łóżko, kolor ma jak dla mnie idealny. Kuchnia bardzo fajna, taka w sam raz no i widzę mojego kochanego KitchenAida pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 06.12.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Zaglądam z ciekawością do Ciebie więc nie wypada się nie przywitać. Może nie zawsze znajdę czas, żeby coś napisać ale zaglądać nadal będę. Kuchnię masz bardzo podobną do mojej, więc nie muszę chyba chwalić. Rozumie się samo przez się. Dołączam się też do popierających powiększenie pokoju córki. W sypialni rodziców wystarczy tyle miejsca, żeby nie obijać się o meble. Pokój dziecka musi spełnić wiele funkcji. Dziecko tam nie tylko śpi, ale bawi się, uczy, przyjmuje gości. To taka sypialnia, bawialnia i salon w jednym. A szerokie łóżko dla dziecka to też dla mnie nic dziwnego. Każdy rodzić wie ile taki szkrab potrafi zająć miejsca. Czy możesz zdradzić ile kosztuje lakierowanie podłogi Twoim lakierem za m2 (bez cyklinowania, bo tutaj cenę znam)? Moja mama chce odnowić parkiet jesionowy a wiele dobrego na temat tego lakieru czytałam. U Ciebie widzę, że rzeczywiście podłoga ślicznie wygląda. Sama się nad tym lakierem u siebie zastanawiałam ale zdecydowałam się na inne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Sylwia, i ja się przywitam Ale z braku czasu nie będę się pewnie udzielać. Tylko cichutko podglądać. Sypialnia też mi się bardzo podoba. Równie prosta, skromna, ponadczasowa I tez podobna do mojej Napisz jeszcze jakie macie listwy przypodłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.12.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 I ja się tu zamelduję, bo baardzo mi się u Ciebie podoba. Kolory, kompozycja, spójność i umiar Mogłabym się wprowadzać! Będę zaglądać, bom ciekawa reszty pomieszczeń. Zachęcona Twoją opinią o kanapach w wątku salonowym, przejrzałam wczoraj katalog MTI-Furninowa i spodobała mi się w nim kanapa z szwami na zewnątrz oraz łóżko z tej samej serii.. i co widzę dzisiaj?? Łóżko stoi w Twojej sypialni Tym bardziej się wprowadzam Muszę sobie je gdzieś na żywo pooglądać i zapamiętać na przyszłość. Lakier do parkietu sobie zanotowałam.. Chyba sporo sobie od Ciebie zanotuję na przyszłość, jeśli pozwolisz Mam jeszcze do Ciebie pytanie powiedzmy techniczno-ekonomiczne. Piszesz, że Wasz dom sporo różni się od projektu wyjściowego. Czy możesz zdradzić jaki był koszt adaptacji projektu? I czy jesteście zadowoleni z takiej drogi do idealnego domu (projekt gotowy + adaptacja). Może być oczywiście na priv Widziałam, ze zastanawiasz się nad drewnianą żaluzją na okno w kuchni. Ja mam teraz drewniane białe z Ikea i nawet z takich jestem baaardzo zadowolona. Idę jeszcze raz zdjęcia pooglądać i powzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 06.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Spokojnie można takie wnętrza pokazywać jako przykład doskonałego wyczucia. Są idealne do mieszkania, patrząc na zdjęcia od razu czuć, że jest przytulnie. Kolejny raz okazuje się, że umiar jest wskazany. Drobnostki jak przydługie zasłony, w najmniejszym stopniu nie burzą ogólnego - jeszcze raz powtórzę - cudnego odbioru Waszych wnętrz. Swoją drogą, ciekaw jestem ile osób oprócz mnie, zacznie się teraz zastanawiać czy jeszcze czegoś, póki jest czas, nie zmienić u siebie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź Czyli kierujesz mnie na jedynie słuszną ścieżkę "projekt indywidualny". Niby już to wiem, ale czasem jeszcze z tej ścieżki próbuję ciut zboczyć. Zawsze jednak kopniakiem wracam kiedy w kolejnych przeglądanych projektach wymyślam listę rzeczy do zmiany. Z żaluzji "będzie Pani zadowolooona, małżonek będzie zadowolony, wszyscy będą zadowoleni!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jejku jejku - ale u ciebie klimatycznie się zapowiada zaczynam podglądać i śledzić na bieżąco zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 I pochwalę się: dzięki uprzejmości i pomocy annNS2 zamówiłam dziś żaluzję do kuchni. Hurra! no bez przesady i tak byś tą żaluzję miała ale po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 06.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej, ale u ciebie ładnie. Fajnie to wyszło. Mam pytanie o zasłony w salonie, gdzie i za ile:). Ja mam u siebie szare ale szukam drugie na podmianę. Myślałam o czarnych ale Twoje też wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 06.12.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A i jeszcze koniecznie coś powieś na ścianach. Będzie jeszcze przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Aniu, ale wiesz jak Ty mi od razu humor poprawiłaś? Tyle kasy w kieszeni! zainwestuj w...ramki a do ramek zdjecia i juz bedziesz miala cos do powieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.12.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 O! Jaki fajny wątek! Jakie ładne wnętrza! Witam się i zapowiadam, że będę tu zaglądać Fotel kojarzę i oczywiście uważam, że to doskonały zakup Sofy na dole super, piękne łózko w sypialni! Najmniej podoba mi się komoda , ale całość podoba mi się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts