Sylwia_LBN 08.12.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.12.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Witam, witam... i o kuchnię pytam: czy na frontach masz zamocowane uchwyty czy to po prostu wyfrezowanie? Słyszałam o obu rozwiązaniach, ale tego ostatniego chyba dotąd nie widziałam. Bardzo mi się kuchnia i pokazana przez Ciebie reszta podoba. Klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wszystko mi sie bardzo podoba.....cudne kolory. Malinowy fotel mniammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.12.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Witaj Sylwia:) Trafiłam tu z wątku salonowego. Będę zaglądać i kibicować. Bardzo mi się podoba Twój minimalizm. POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) barbe-cue - ależ masz oko! Mąż przykręcał nóżki i się pomylił. Od trzech miesięcy poprawia A powiesz jeszcze co Ci w tym modelu nie pasowało - bo sama jestem ciekawa Nóżki to jedna z pierwszych rzeczy, którym się w sofach przyglądam Sofę wymyślałam sobie dłuuuuugo i przeszłam przez bardzo różne typy. Ostatecznie chciałam, żeby miała: -wysokie boki lekko zwężające się ku górze - materac składający się z jednej poduszki (a nie dwóch czy trzech) - oparcie musi być wygodne i miękkie, ale nie z tych zapadających się. A już na pewno nie luźne, małe poduchy. - no i oparcie musi być dość wysokie, takie do ramion - ładne, drewniane nóżki - musi być dość głęboka, żeby nie trzeba było siedzieć na baczność - pokrycie z weluru w kolorze szaro-niebieskim Mission imposible. Najbardziej zbliżone do ideału były trzy: Stockholm ikei ALE: - z niskie oparcie - miękkie poduchy - dzielone siedzenie - za krótka, za płytka - cena zbyt wysoka w stosunku do jakości (niedoróbki tu i ówdzie) - no i welur tylko zielony... Avignon ALE: - niskie oparcie - dzielone siedzenie - nie podoba mi się proporcja grubości oparcia do podstawy (w Stockholmie ładniejsza) - nie podoba mi się, że boki i oparcie są tapicerowane oddzielnie, a z tyłu widać łączenie (wolałabym na plecach jeden kawałek materiału) Lena Comforty: ALE: - luźne poduchy - masakryczna (dla mnie cena) gdyby nie to, przebolałabym nawet inne nóżki niż te wymarzone, bo jest bajecznie wygodna i bardzo ładna. Ostatecznie zrobiłam model w Sketchup (na bazie Stockholmu, ale dopasowany do moich wymagań) i znalazłam tapicera, który zrobi mi moją wymarzoną sofę. Mam nadzieję, że w realu okaże się równie idealna, co w marzeniach Tak wygląda model: Edytowane 19 Października 2014 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.12.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A, i jeszcze chciałam powiezieć, że sypialnia bardzo mi się podoba. Świetne to łóżko, że też wcześniej nie wpadłam na nie w jednym z tysiąca sklepów, które zdążyłam odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.12.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zajrzałam przypadkiem i cieszę się bardzo, bo widzę piękne wnętrza . Podłoga i ściany są niesamowite. Urządzasz wnętrza ze smakiem - cieszą oczy. Z przyjemnością będę zaglądać by zobaczyć co dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 sylwia a jakie ty zamowilas te żaluzje ? jaki wymiar w stosunku do okna? i jeszcze mam pytanie o wydajność tego fluggera ? muszę policzyć farby i kie wiem jak bardzo mozna ufać producentom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ivy - ja zamówiłam wedle ich porady: http://www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Jak+zmierzy%E6&q2=%AFaluzje+drewniane+50mm&q3=Pomiar+we+wn%EAce Wydajność dokładnie taka jak mówi producent, ale przed położeniem farby została położona warstwa białego gruntu również Fluggera. czekam zatem na żalużje bo strasznie mi sie takie podobają i musze przekonac moja druga polowkę do nich. ...i czekam na drzwi bo muszę na coś się zdecydować pewnie tez niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.12.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ivy - wierzę, że Ania nie miałaby nic przeciwko : http://www.blister.com.pl/ Też mam od nich żaluzje - polecam bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.12.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Fajny salon i kuchnia a gdzie reszta zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja właśnie przyszłam się domagać więcej zdjęć Sylwia, co tu podpowiadać? Jest pięknie! Mnie się to łączenie tapicerki na plecach kanap podoba. Bardzo Tylko tyłem do wjeścia bym siedzieć nie chciała A nie ustawialiście ich jak narożnika? I lampa w kącie? U mnie od ponad półtora roku bez żadnej komody bo nie mogę się zdecydować. Pusto, ale przestrzeń mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ooooooooooooooo moja garderoba :) hihihi znaczy przyszła moich lasek - Asiazett już taką zmajstrowała u swej pannicy masz te jej ścianki murowane czy z k-g???? powiedz jaka głęboka w środku jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 lukasz69karolina - ścianki z KG, bo: najpierw chciałam garderobę, potem wymyśliłam, że zrobię tam taką jakby alkowę, potem znów wróciłam do tematu garderoby. Ale na wszelki wypadek KG, bo jak mi się znów kiedyś odmieni Głębokość to 140cm, tyle zabraliśmy z naszej sypialni P.S. Lecę do Asi oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia, włączniki są niżej? Brawo za pomysłowość! A tapeta... sama w sobie piękna, ale ta zastawiona różnościami ściana trochę się zgubiła. Ale... ja bym zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Tutaj przez to, że pionowa ramka, to wydają się jeszcze niżej.Bo pozostałe widziałam, ale to jak dla mnie normalna wysokość, ok. 100-110 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts