Sylwia_LBN 09.12.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 a ile masz tu pojedynczych pstryczków? 3? są włączniki potrójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A to faktycznie niziutko. Ale dzieci sobie moga popstrykać. Też mnie trochę dziwi, że nie są chociaz podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 wiem, wiem w opcji schodowej Cię drażni po prostu - można to zrozumieć a dużo macie tych schodowych? w każdym pokoju takie pomontowaliście? przy najbliższej okazji wymień je na te odbijające i będziesz miała tak jak chcesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ladnniutkie jakie to drewno ? i jaka bedzie porecz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 to czekam na dalsze zdjecia ja jeszcze caly czas mysle nad poreczą, ale tez napewno jakas prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.12.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ale ładne schody! Moje ciągle jeszcze bez wykończenia, a też ma być dąb, tylko z białymi podstopnicami. Aż mi się intensywniej zachciało! Pytałaś, jaką komodę bym Ci doradziła. Ja wolałabym coś bardziej klasycznego, z ładnego drewna. Masz u siebie przepiękną, czystą bazę. Już wiemy, że wolisz za mało niż za dużo, ale pokaż trochę inspiracji, w którym idziesz kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia...schody miodzio....."podobują" mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.12.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Sylwio... nie wiem co napisać... naprawdę Ogromnie mi miło - ślicznie dziękuję za ciepłe słowa . Cieszę się, że domek Julisi był dla kogoś inspiracją. Będę go u Ciebie wypatrywać. Julianna uwielbia go Planuję w przyszłości przemalować go na jasno - przynajmniej w środku . Czuję się trochę pogubiona, bo tak wiele nowych wątków powstało. Nie wszędzie "dobrze się czuję", ale u Ciebie będę się czuła doskonale i wcale nie dlatego, że tak miło mnie przyjęłaś, ale widzę, że ciągnie Cię do tego samego co mnie . Komody są rewelacyjne. Usuń je jak najszybciej z postu, bo pół FM na nie zachoruje i już nic nie zdobędziemy Ostatnio jakby mniej ich w ofercie . Nie zliczę inspiracji które posiadam, ale powstrzymuję się z ich pokazywaniem Mnie tapeta w sówki bardzo się podoba. Pozwól by pokój był dziecięcym. Jeszcze zdążysz go przerobić na szaro . Twoja Córcia już może robić u siebie piżamowe party i pomieści swoje pasiółki w łóżku. Zagłówek zmieścił Wam się idealnie. U mnie niestety jest niżej, a też wzdycham do tego łóżka (w wersji 180x200). Schody FANTASTYCZNE Aaa... i czekam oczywiście na drzwi Edytowane 9 Grudnia 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.12.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Czekam zatem na domek, bo do wiosny już bliżej niż dalej . Na pewno będzie piękny . Kiedyś trafiłam na taki domek, który opisujesz - niebieski z okiennicami. Był cudownie wykończony w szczegółach. Wyglądał jak z bajki. Nie potrafię go teraz odnaleźć, ale jeśli wtedy zaglądałaś do mnie to wstawiałam link do niego. Ja waham się z pomalowaniem domu Julianny na zewnątrz na inny kolor, bo ten orzechowy pasuje do naszego domu . I tak sobie stoją w sąsiedztwie nie zaburzając planu zagospodarowania przestrzennego . Właśnie sobie uświadomiłam, że zaczęłaś zaglądać do mnie jeszcze przed Twoją budową. Tymczasem ja nadal w betonie, a Ty już mieszkasz w pięknych wnętrzach. Ech... czuję się jak dinozaur, w dodatku bez domu Inspiracji postaram się pokazać więcej, choć moja obecność niestety nie będzie tak regularna jak kiedyś . Ze mnie też żaden architekt wnętrz . Inspiruję się, słucham dobrych rad, czerpię z doświadczeń innych i słucham tego co mi serce tudzież rozum podpowiada. Będzie mi miło jeśli napiszesz czasami jak Ty uważasz . Miałam kilka fascynacji stylami, nakupiłam po drodze sporo różnych bardziej lub mniej potrzebnych i pasujących do siebie rzeczy (ku rozpaczy mojego M.) i doczekać się nie mogę kiedy będę je wieszać, ustawiać, przestawiać i cieszyć się ich obecnością . Wracając do tapety - szczerze, ja bym zostawiła jak jest . Gdy na nią patrzę, to widzę radosny pokój dla szczęśliwej dziewczynki. To naprawdę jeden z ładniejszych pokoi dziecięcych jakie widziałam. Na ścianie garderoby planujesz drzwi z żaluzjami. Ładniej będą się komponować z szarością . Jak będziesz już bardzo chciała zmienić tapetę to pozwól Hani na niej rysować, malować, kleić, itp. . Będzie miała frajdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.12.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Tapeta w sowy śliczna i gdy na nią patrzę, żal mi, ze mam synów tylko. no ostatecznie świnka morska samiczka, ale jej klatki nie wytapetuje , nie?Schody fajne, czekam na reszte fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Cześć Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.12.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Domek "sam się znalazł" . O tym pisałam: http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/51076/79066/d8f0a85c1c5f7796d76a61bd1a650d6d.jpg http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/51076/79066/92c1ed1a1213995a17d220784524b1eb.jpg Źródło i więcej Cudowny http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts