marimag 12.12.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tak sobie ogladam te zdjęcia i wyobrażam sobie miny Panów od schodów. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.12.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja myślę, że to pany pchajo! A Sylwia nas wrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Albo juz kiedyś świrowała te wersje i ma zachowane zdjęcia CWANIACZEK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 A nie nie! Bo schody so! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.12.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ciemno w tym kącie jak w norze, nawet zdjęcia nie ma jak zrobić Ale sofy odsunięte: kroowko - na szczęście podkładki są Dziewczyny - gazetnikiem się nie przejmujcie On co prawda pod ręką wygodny ale w zasadzie mogę go postawić gdziekolwiek przy sofie. W razie gości czy innych takich zawsze go mogę do biblioteki wynieść. Zwykle stoi przy sofie bo nie znoszę jak książki czy inne czytadła wszędzie mi zalegają. A nosić ze sobą za każdym razem z biblioteki też mi się nie chce. Ania - siedzi się świetnie! Przyjedziesz to sama zobaczysz A zmieści się w kącie lampa i gazetnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No i gites. Zostaw to 3 ustawienie i zrób zdjęcie stojąc przy stole, tak zeby było widac wyjście z pokoju i sofy. Plissssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No i Ja jestem za ostatnia wersją.Jest optycznie lekko...Nie trzeba nic wciskac na siłę.Wygodny dostep do kanap.Stolik i stoliczek czy lampa...wszystko ładnie się wpasuje.AaaPrzy poprzednim ustawieniu, robiło się ciasnawo nie tylko między kanapami, ale i między kanapami a stołem. Jak Ty się zapatrujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.12.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Super opcja! To był świetny pomysł z odsunięciem ich od ściany. I wrócę jeszcze do komody, tej, co to mi się nie bardzo podobała. Wg mnie zbyt pstrokata i taka... tania. Powinnaś mieć coś szlachetniejszego i komody, które potem pokazałaś w inspiracjach były właśnie takie - ładne drewno. Mogłoby być też i mieszane drewno, ale nie elementy (szuflady) maźnięte farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 11 Września 2014 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Sylwuniu....wpadam na chwilunię dosłownie...bo akurat temat sof........ostatnia wersja gitesowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz pięknie wyeksponowane sofy, dostęp do nich ekstra....i wchodzisz do salonu, a nie na....kanapy!!!! Ale to moje skromne zdanie:DUściski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Spokojnie - między ścianą a bokiem sofy jest 50cm - nawet i stolik jakiś mały by się tam zmieścił. Ania - no masz!!! zdecydowanie tylko takie ustawienie! l) za duzo miejsca? jak pojawi sie dywan, postawisz lawe/stolik plus moze jakas pufe/fotel to jeszcze zostanie miejsce do latania i zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.12.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 W końcu mam czas żeby Cie odwiedzić Podoba mi się bardzo łóżko w w sypialni super, fajny masz klimat lubię taki Lampy Kulla ze sklepu na I tez mam nawet taką stojąca tylko że białą Kuchnia też fajowa, schody, kanapy, podłogi jednym słowem wszystko . Będę podglądać Mi też się podoba to ostatnie ustawienie kanap, zresztą możesz je ustawiać i przestawiać co miesiąc ps już wiem skąd znam twój avatarek http://forum.muratordom.pl/member.php?66987-dobroszka dobroszka go używała ale dawno jej już nie ma na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 13.12.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Cześć z którym ustawieniem zostałaś do rana? Może jeszcze taka modyfikacja mojej propozycji http://img849.imageshack.us/img849/2275/px9d.jpg Mnie się ustawienie do rogu ze zdjęć też podoba, ale sama zdecydujesz która na żywo wygląda najlepiej. Albo będziesz zmieniać a kto Ci zabroni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ooooo ja zdecydowanie wersja nr 3 :yes: najbardziej przestronna, a to że ciut włazi na zasłonę, to co... tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 13.12.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Wątek śledzę od pierwszych wpisów, ale dopiero teraz się wypowiadam. Wnętrza bardzo mi się podobają. Sama jestem właścicielką Z40 i w przyszłym roku czeka mnie urządzanie domu, więc ten wątek jest dla mnie dużą inspiracją i skarbnicą wiedzy Autorki. Co do ustawienia kanap - wersja trzecia najlepsza jak dla mnie. Ja sama planuję kanapę narożną w salonie i stanie ona właśnie w tym kącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Sylwia pięknie u Was Przeleciałam na szybko zdjęcia, a później poczytam - przepraszam Nie macie TV? Jeszcze piękniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.12.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Marimag - szacun za Wasze liczne przedszkole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts