BeataD22 11.02.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Kinkiety bym dała;) szczególnie jeśli chcesz klasyczne, przytulne mieszkanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.02.2015 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Elfir, Beata dzieki za zainteresowanie tematem. Te obrazki na ścianie były tylko tak powieszone poglądowo, na pewno byłyby większe. Podoba mi się pomysł z tym większym obrazem choć półeczka jakoś nie bardzo do mnie przemawia- obawiam się, że byłaby ona tylko łapaczem kurzu. Brudne ściany jakoś nam się nie robią nad kaloryferami;) A jak myślicie, czy pasuje jakiś tekst na ścianie po drugiej stronie schodów- czy już za dużo tego byłoby? Podoba mi się wizka dekoracji na parterze Na kinkiety już za późno, jest oświetlenie w suficie. Może jeszcze ktoś ma jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts