josephik 07.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witam Mimo iż mieszkam już we własnym domu ponad 2 lat to nie do końca jeszcze rozumiem zasadę działania kotła itd. Proces spalania chyba opanowałem. Nurtuje mnie natomiast inna rzecz . Czasami w moich okolicach trafia się jakaś awaria i u wszystkich w okolicy ciepła woda leci jak krew z nosa. Zastanawia mnie to jak to się dzieje że zimną wodę mam i jej ciśnienie jest ok a ciśnienie ciepłej praktycznie zerowe. Przecież do domu mam doprowadzenie tylko zimnej wody i dopiero u mnie jest podgrzewana i z niej się korzysta. Skoro więc zimnej ciśnienie jest ok to dlaczego z ciepłą jest lipa ?? niech mi ktoś wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 07.12.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Może filterek się zatkał.Czasem jest montowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 07.12.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Napisz jak masz podlaczony ten bojler? Pewnie masz tam dana redukcje lub male weze i przydlawia doplyw lub odplyw wody przez co zmniejszajac cisinienie tylko cieplej wody.Takie zastosowania maja tansze bojlery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts