KordekLK 07.12.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witam,Zainteresował mnie domek Hamra house z poniższego linku:http://panidyrektor.pl/7-sposobow-na-maly-dom-malym-kosztem-jaki-zbudowac-dom-kiedy-mamy-niewielki-budzet-ep-1/ Domek nie posiada łazienki ale myślę, że nie byłoby problemu aby ją doprojektować. Problemem jest czy taki projekt lub coś w bardzo podobnym stylu jest dostępne w Polsce? Wiecie może czy taki projekt można kupić a jeśli tak to gdzie? Czy pozostają tylko odwiedziny u architekta i projekt na zmówienie? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy_001 07.12.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Ciekawy domek letniskowy, podobny projekt można zamówić u architekta, gotowca nie spotkałem. Jako dom całoroczny nie wyobrażam sobie korzystania z niego, ale pewnie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KordekLK 08.12.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ciekawy domek letniskowy, podobny projekt można zamówić u architekta, gotowca nie spotkałem. Jako dom całoroczny nie wyobrażam sobie korzystania z niego, ale pewnie się da. Podoba mi się w nim prostota konstrukcji która pozwala na to by go w dużej mierze wybudować samemu. Środek widziałbym by jednak trochę inaczej. W moim przypadku byłby to domek całoroczny. Ciekawe na ile architekt go wyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts