tomekatomek 07.12.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Czy w związku ze zwiększeniem grubości ocieplenia z 10cm na 15cm w podłodze, mogę wykonać płytę chudziaka poniżej wysokości ściany fundamentowych zachowując jej grubość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.12.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Tak ale pamiętaj aby uzyskać ciągłośc izolacji poziomej obniżenie chudzika trochę to komplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 10.12.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 j.w. nalezy wykonać fasety do złagodzenia kątów izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuzi 04.01.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 witam Podepnę się pod temat co powinno się zrobić przed chudziakiem ? dodam że nie mam wyprowadzonej rury do szamba to wiem że muszę zrobić ale czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwekr 04.01.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) witam Podepnę się pod temat co powinno się zrobić przed chudziakiem ? dodam że nie mam wyprowadzonej rury do szamba to wiem że muszę zrobić ale czy coś jeszcze? Ja będę robił: doprowadzenie powietrza do kominka, rury osłonowe do wciągniecia kabli elektrycznych : główny kabel przyłaczeniowy, do bramofonu, do oświetlenia zewnętrznego , rurę do GWC, rurę wodociągowa wprowadze do kotłowni, kanalizację, rury osłonowe do pompy ciepła, .... tak aby później nie kuć, tylko zrobię z zapasem osłonówek, aby można później kable poprzeciągać itp Edytowane 4 Stycznia 2015 przez sylwekr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts