Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziękuję Redakcji choć wątpię czy zasłużyłem na takie wyróżnienie? Stara to prawda, że miło jest dawać a do tego w tak doborowym gronie.

Pozdrawiam świątecznie.

ojjjj zaspałam :( przelałam za moją bombkę 50 zł żeby pokryło jeszcze koszt przesyłki. adres zaraz piszę na prv

pozdrowienia i zdrowych świąt dla Wszystkich Forumowiczów :)

Przelew poszedł. Bardzo było przyjemnie brać udział w aukcji.:) Miłego pobytu dzieciaki:D

Melduję,że przesyłka od Żelki już dotarła.

Bombki śliczne a bonusy cudne.

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam wszystkich biorących udział w aukcji:-)

Przesyłka 27 dotarła w idealnym stanie:yes:. Bardzo dziękuję autorowi tego dzieła i Redakcji. Jest to najlepszy Świąteczny prezent.

Pozdrawiam świątecznie:bye:

Wczoraj około 22 dotarła do nas przesyłka :D

Proszę serdecznie pogratulować uzdolnionym autorom tych pięknych dzieł, czyli rozjechanych choinek i złotych kędziorków. Widać jak wiele serca włożyli w swoje prace :yes::yes::yes:

Piękne przesyłki od Żelki i Ramony101 dotarły szczęśliwie,:yes: swoją bombkę odbiorę "przy okazji" z siedziby Muratora.

Życzę wszystkim zdrowych i radosnych świąt.