Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja - tu licytujemy. ZEBRALIŚMY: 2000 zł

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drodzy, Kochani, Wspaniali!

Jakie słowa tu dobrać? Wiele pasuje, a to jeszcze za mało, by powiedzieć Wam: DZIĘKUJEMY!

Wesołych Świąt - będą radosne, bo śmieją się do Was bardzo sympatyczne dzieci z Ogniska Marymont. Dobro wraca - już wraca uśmiechami tych dzieci, które także dzięki Wam nie będą się nudzić w ferie zimowe.

Pozdrawiamy!

Grand Amtla - dzięki!!! Wiedziałem, że przed końcem jeszcze ktoś się odezwie :)

No i miałeś rację :) - nie pomyliłeś się, co zatem z tymi 50 zł , dopisujemy?

Grand co prawda zmienił zdanie - dziękujemy

Amtla:hug:

Ja też bardzo wszystkim dziękuję za miło spędzony czas.

Starego proszę o adres do wysłania bombki na pw, Hani - kontradmirał86 adres już mam, dziękuję Wam bardzo, wygrane fanty przesyłam jutro, mam nadzieję, że do Świąt dotrą.

tereska77 - Naprawdę nie trzeba.. Tobie ta bombka należy się bardziej.. Ja tylko w ostatnich kilku minutach przylączyłem się do Was, a Ty byłas tu cały czas..

Jest mi baaardzo miło, że mogłem pomóc i ta satysfakcja w zupełności mi wystarczy :yes:

yaco ja już mam piękne choinki z zeszłych lat wykonane przez dzieci, teraz dostanę łosia i to mi wystarczy:yes:

Więc proszę Cię, przyjmij.... tę bombkę:lol2:

Dane do przelewów:

Stowarzyszenie Twórczych Pedagogów "STARA 4"

ul. Stara 4

00-231 Warszawa

Nr konta 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

koniecznie z dopiskiem: Darowizna Ognisko „Marymont”

Prosimy o adres, pod który mamy wysłać wylicytowaną pracę (jako prywatną wiadomość do: Redakcja).

UWAGA: Odbiór osobisty prac mile widziany - ul. Dęblińska 6 Warszawa (przez cały dzień). Gratisowo najnowszy numer Muratora 1/2014 :)

Tak się złożyło, że tym razem trochę mniej było mnie na forum i licytacji. Cieszę się, że mogłam tu być na zakończeniu licytacji , tyle pozytywnej energii i emocji było w tej końcówce.

Dziękuję WSZYSTKIM LICYTUJĄCYM - jak zwykle nie zawiedliście!!!!

Wnioskuję o rangę "Forumowicz Wielki Sercem" dla Yaco , Andrzej Wilhelmi , Grand, czapkaa, Romana101, Barbara74, ziuta62, Kendra....

Dziękuję Żelce za wsparcie materialne , duchowe i formalne - Twoje fanty podwyższyły znacznie zebraną sumę, Teresce77 i DPSi za aktualizacje i wsparcie duchowe tej aukcji.

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!

Edytowane przez EDZIA