Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja - tu licytujemy. ZEBRALIŚMY: 2000 zł

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poniewaz sie nie wyrobilam to chociaz do pelnej kwoty przeleje 25 zl zeby to zaokraglic:) pozdrawiam dzielne dziewczyny ktore prowadzily aukcje:)

Kendra:hug:dziekujemy.

Czyli mamy kochani 1900 zł!!!!:wave:

Ja też bardzo wszystkim dziękuję za miło spędzony czas.

Starego proszę o adres do wysłania bombki na pw, Hani - kontradmirał86 adres już mam, dziękuję Wam bardzo, wygrane fanty przesyłam jutro, mam nadzieję, że do Świąt dotrą.

Znając Twoje znajomości ze "Świętym" to na bank wszystko dojdzie już w środę;-)

Przegapiłam końcówkę licytacji(przez pierniczki).

Moją sumkę za fanty zaokrąglę do 300zł.

Może ktoś jeszcze coś dorzuci i będzie równe 2000zł.

Pozdrawiam i życzę RADOSNYCH ŚWIĄT:-)

Haniu :hug: mowisz i masz .... rowne 2000 zl.

Przelalam na konto Dzieciaczkow 50 zl. :yes: , buziaki dla Wszystkich .

Pozdrowienia i zyczenia Radosnych i Rodzinnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku przesylam :bye:

Nie mogłam wczoraj z Wami być, ale patrzę i bardzo się cieszę - wspaniała suma dla dzieciaków, jesteście wielcy! :D

Dziękuję wszystkim ogromnie i od samego rana wielki uśmiech mam na twarzy, dziękuję!!! :D

Teresko, Edziu, Żelko - byłyście niesamowite . Dzielnie podgrzewałyście do Walki, licytowałyście ozdóbki - miło było z Wami tu być:) Przelew wysłany. Proszę Redakcję o wysłanie mojej karteczki nr 1 - tak jak w ubiegłym roku - do Komturii :) Adres do wysīłki wysłałam w wiadomości PW do Redakcji. Dziękuję :)

List z Ogniska :) :

Kochani !!!!

Bardzo dziękujemy za tegoroczną Aukcję. Jesteście z nami już tyle lat i mogłoby się wydawać, że nastąpi „zmęczenie materiału”. Nic bardziej mylnego. Trwacie na posterunku i po raz kolejny nie zawiedliście nas. Dziękujemy za Waszą wrażliwość, zaangażowanie i przywiązanie do nas. Dziękujemy również, za nową forumową tradycję, czyli wystawianie pięknych własnych prac forumowiczów. Bez wątpienia uatrakcyjniają one Aukcję a poziom ich wykonania powala- bardzo podwyższacie nam poprzeczkę.

Dziękujemy Wam za coś, co miedzy ludźmi najważniejsze i bezcenne - za serce J

W zbliżające Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok życzymy Wam spełnienia tego, co wydaje się nie do spełnienia.

Z wyrazami szacunku

Mali i duzi z Ogniska „Marymont”

Oczywiście od nas wszystkich też najserdeczniejsze życzenia dla Ogniska Marymont! Radosnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, oraz wszystkiego dobrego z Nowym Roku!

p.s. Stary, kontradmirał86, fanty wysłane poleconym, priorytetem. Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję, że z Waszą pomocąja też mogłam pomóc Dzieciom. :hug: