Kendra 16.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 poniewaz sie nie wyrobilam to chociaz do pelnej kwoty przeleje 25 zl zeby to zaokraglic:) pozdrawiam dzielne dziewczyny ktore prowadzily aukcje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 poniewaz sie nie wyrobilam to chociaz do pelnej kwoty przeleje 25 zl zeby to zaokraglic:) pozdrawiam dzielne dziewczyny ktore prowadzily aukcje:) Kendra:hug:dziekujemy. Czyli mamy kochani 1900 zł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Przelew wykonany. Wieczór udany! Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Kochani, to ja Wam bardzo dziękuję, że w ten sposób mogę spłacać swój dług jaki mam wobec Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Przelew przeszedł Prowadzące były niesamowite:yes:Końcówka wspaniała:)Miło to obserwować:)Dzięki,że mogłam wziąć udział w licytacji:) Poproszę Redakcję,o przesłanie mojej karteczki do dziecka w Niegowie:) Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 16.12.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ja też bardzo wszystkim dziękuję za miło spędzony czas. Starego proszę o adres do wysłania bombki na pw, Hani - kontradmirał86 adres już mam, dziękuję Wam bardzo, wygrane fanty przesyłam jutro, mam nadzieję, że do Świąt dotrą. Znając Twoje znajomości ze "Świętym" to na bank wszystko dojdzie już w środę Przegapiłam końcówkę licytacji(przez pierniczki). Moją sumkę za fanty zaokrąglę do 300zł. Może ktoś jeszcze coś dorzuci i będzie równe 2000zł. Pozdrawiam i życzę RADOSNYCH ŚWIĄT:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.12.2013 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Haniu mowisz i masz .... rowne 2000 zl. Przelalam na konto Dzieciaczkow 50 zl. , buziaki dla Wszystkich . Pozdrowienia i zyczenia Radosnych i Rodzinnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie mogłam wczoraj z Wami być, ale patrzę i bardzo się cieszę - wspaniała suma dla dzieciaków, jesteście wielcy! Dziękuję wszystkim ogromnie i od samego rana wielki uśmiech mam na twarzy, dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.12.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wysłałam przelew i proszę osoby (RD2011, Stary), które wylicytowały moje prace o adresy do wysyłki. Przesyłki wyślę w czwartek rano priorytetem, bo niestety musiałam jeszcze wyjechać służbowo i wracam dopiero w środę w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.12.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Teresko, Edziu, Żelko - byłyście niesamowite . Dzielnie podgrzewałyście do Walki, licytowałyście ozdóbki - miło było z Wami tu być Przelew wysłany. Proszę Redakcję o wysłanie mojej karteczki nr 1 - tak jak w ubiegłym roku - do Komturii Adres do wysīłki wysłałam w wiadomości PW do Redakcji. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.12.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś wysyłka Tytuły FORUMOWICZ WIELKI SERCEM przyznane. Gratulujemy!!! Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 moj przelew tez juz poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.12.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 List z Ogniska : Kochani !!!! Bardzo dziękujemy za tegoroczną Aukcję. Jesteście z nami już tyle lat i mogłoby się wydawać, że nastąpi „zmęczenie materiału”. Nic bardziej mylnego. Trwacie na posterunku i po raz kolejny nie zawiedliście nas. Dziękujemy za Waszą wrażliwość, zaangażowanie i przywiązanie do nas. Dziękujemy również, za nową forumową tradycję, czyli wystawianie pięknych własnych prac forumowiczów. Bez wątpienia uatrakcyjniają one Aukcję a poziom ich wykonania powala- bardzo podwyższacie nam poprzeczkę. Dziękujemy Wam za coś, co miedzy ludźmi najważniejsze i bezcenne - za serce J W zbliżające Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok życzymy Wam spełnienia tego, co wydaje się nie do spełnienia. Z wyrazami szacunku Mali i duzi z Ogniska „Marymont” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Oczywiście od nas wszystkich też najserdeczniejsze życzenia dla Ogniska Marymont! Radosnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, oraz wszystkiego dobrego z Nowym Roku! p.s. Stary, kontradmirał86, fanty wysłane poleconym, priorytetem. Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję, że z Waszą pomocąja też mogłam pomóc Dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 17.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Baaaardzo dziękujemy za przyznane tytuły. Cieszymy sie, ze moglismy pomoc i juz czekamy na kolejną licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 17.12.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 przelew poszedł, dopiero dzisiaj, przepraszam, ale zarobiona byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 17.12.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przelew przed chwilą przeszedł ciut większy . Dzięki , że mogłam wziąć udział ! Pozdrawiam i ŻYCZĘ RADOSNYCH ŚWIĄT ! MASĘ PREZENTÓW pod pięknie ubraną choinką ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.12.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przelew poszedł, z małym bonusem;) Kochani, byliście wspaniali, jak zawsze:yes: Było mi bardzo miło brać z Wami udział w tej aukcji, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 17.12.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Przelew przed chwilą przeszedł ciut większy . Dzięki , że mogłam wziąć udział ! Pozdrawiam i ŻYCZĘ RADOSNYCH ŚWIĄT ! MASĘ PREZENTÓW pod pięknie ubraną choinką ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts