Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja - tu licytujemy. ZEBRALIŚMY: 2000 zł

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, Anioł Biznesu ma duże powodzenie jak widzę - czapkaa - myślę, ze dobrze będzie czuwał nad Twoim biznesem:stirthepot:

Prababko - szczytny cel dziękujemy:hug:

Edytowane przez EDZIA

Edziu-fajna,nowa ,świecka tradycja:).Ja tylko nie zapytałam,czy redakcja zechce tak przesłać - w ub roku udało się tak zrobić.Więc proszę o taka przysługę:)Mogę???:confused:

Prababko coś w tym jest, sama mam taki zamiar zapolować jeszcze na kilka ozdób i serdecznie uśmiechąć się do Redakcji z prośbą o przesłanie pod wskazany adres:yes:

Jeżeli uda mi się wylicytować moje ozdoby, to tak jak w ubiegłym roku proszę wysłać je do naszego forumowego Komtura - Tomka . Wiem, że w ubiegłym roku była to dla Niego wielka niespodzianka, więc może i w tym roku będzie się cieszył :) Tylko problem - gdzie wysyłać - do KOMTURII? Który adres podać Redakcji? Muszę szybko zrobić rozeznanie :)

Rób, rób, bo ja też do Komtura moje chce wysłać! :yes:

p.s. Dziewczyny dziś Wy pilnujcie bo ja padam z sił i raczej nawet jedynki do jedynki nie doliczę. Muszę się zresetować po dzisiejszym dniu, jutro będę na posterunku. Dziś jestem tylko - ower nad out. :D

Rób, rób, bo ja też do Komtura moje chce wysłać! :yes:

p.s. Dziewczyny dziś Wy pilnujcie bo ja padam z sił i raczej nawet jedynki do jedynki nie doliczę. Muszę się zresetować po dzisiejszym dniu, jutro będę na posterunku. Dziś jestem tylko - ower nad out. :D

Żelko, będę dziś pilnować licytacji... może nie non stop, ale będę zaglądać

AnSi mam nadzieję, że to cisza przed burzą a nie po burzy.;)

Co prawda wszystkie ozoby znalazły właścicieli ale z zebraną kwaotą trochę cieniutku:(.

Przerywam tę ciszę i za Kartke nr 3 (17) - 20 zł