Marcin_wl 09.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witam,Na poczatku chcialbym napisac, ze staralem sie znalezc odpowiedz na moj problem na roznych forach, lecz podobnej sytuacji nie znalazlem..Obecnie przebywam za granica. W Polsce zostawilem z zona dom, w ktorym niestety na razie nie mozemy mieszkac. To nie wielki domek – okolo 100m2, otwarta przestrzen. Ostatnio znajomy murarz doradzal, ze powinienem miec ogrzewanie w domku wlaczone w czasie zimy, poniewaz istnieje ryzyko , ze wilgoc dostanie mi sie do srodka, poniewaz jak to powiedzial – domek nie oddaje ciepla czyli istnieje ruch powietrza w zla strone. Juz 5 lat w nim nie mieszkamy, no I w sumie nic przez ten czas sie nie stalo – nie bylo problemu z wilgocia. Niepokojacy jest jednak delikatny specyficzny zapach , ktory moze jednak swiadczyc o tym , ze cos sie stopniowo dzieje…?Kolejny znajomy poleca mi , zeby dom w czasie zimy nagrzewac solidnie kilka razy , a pozniej g o wietrzyc.Bardzo prosze o Wasze opinie. Co robic z takim opuszczonym domkiem. Czy trzeba grzac? To wielki koszt …Mam nadzieje, ze ujalem wszystkie potrzebne informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 09.12.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Czytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221818-Ogrzewanie-pustego-domu-jak-i-czy-warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 09.12.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no trzeba pare stopni trzymac 8-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts