mateokk 09.12.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witam, mam dość nietypową (niewielką) kuchnię. Między zlewozmywakiem a zmywarką i zlewozmywakiem a kuchnią elektryczną, zostało sporo wolnych przestrzeni. Niestety, efekt jest taki, że wiele resztek spada we wspomniane szpary Czy ktoś ma pomysł jak wypełnić te przestrzenie? Myślałem o przycięciu płytki (ceramicznej) lub zamówieniu wąskich kawałków szkła ozdobnego i przyklejeniu do kuchni/zmywarki lub oparciu o przykręcony teownik. Wydaje mi się jednak, że lepszy byłby jakiś elastyczny materiał (przymocowywany do obu elementów), ale nie mam pomysłu, gdzie mogę coś takiego znaleźć (i jakich słów kluczowych użyć, aby go wyszukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 15.12.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 W zależności od szerokości można dopasować odcinek blatu kuchennego z listwami maskującymi (mini teownik Al z marketu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts