damian_d_85 09.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dzień dobry, Jestem doktorantem Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. W swojej pracy staram się opracować metodę zabezpieczania dekoracji nanoszonych na naczynia szklane przed szkodliwym wpływem procesu mycia. Problem zmywania się dekoracji z powierzchni naczyń (przy myciu ręcznym oraz w zmywarkach) dotyka coraz większą liczbę użytkowników szkła - w tym również instytucji takich jak hotele, restauracje, gastronomie. Aby wyniki mojej pracy doktorskiej mogły zostać należycie zastosowane w praktyce niezbędna jest mi Państwa pomoc. Dlatego zwracam się z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, która pozwoli mi na zebranie informacji koniecznych do kontynuowania moich badań.Pytania ankiety dotyczą użytkowych wyrobów szklanych (np. szklanki, kufle do piwa, kieliszki, talerze, karafki itp.) Pytania NIE dotyczą wyrobów porcelanowych. Wypełnienie ankiety zajmie Państwu jedynie ok. 5-10 min, a mnie dostarczy informacji niezbędnych w dalszej pracy.Ankieta jest anonimowa. Uzyskane dane wykorzystane zostaną jedynie na potrzeby rozprawy doktorskiej. Z góry bardzo dziękuję za czas, który poświęcił/a Pan/Pani na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/1dAKNpY-QxkrfGErdOcb4sWz6OMf4HMJc8SLEl4NB2PU/viewform -- Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To pytanie na serio? Przeciez wiekszosc firm produkujacych porcelane posiada odpowiednie technologie, np. Lubiana. Inna sprawa, ze hotele najczesciej maja porcelane biala, bez dekoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 myślę, że na serio. a że problem mnie dotknął i w związku z tym uważam go za ważny to wypełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts