ALF 13.05.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Czy ktoś buduje GL 142 -ATRIUM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markes 16.06.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Wybrałeś super projekt. Aż dziw bierze że nie ma odpowiedzi ale pewno dla tego że Studio Atrium jest mało popularne. Ja sam bardzo poważnie zastanawiałem się nad budową GL142 ale teściowie zdecydowali się na budowanie z nami (brak kasy) i wybrałem GLX 5 w wersji dwurodzinnej . Napisz na jakim jesteś etapie i czy na innym forum projekty Studia Atrium są bardziej popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudazona 10.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Tez jestem zainteresowan projektem z atrium (GL192).Czy korzystaliscie z ich kosztorysu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Tez jestem zainteresowan projektem z atrium (GL192). Czy korzystaliscie z ich kosztorysu? My tez wybralismy Atrium-ELF czyli GL261 http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&pid=280 tyle, że ze zmianami: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48544 studio jest bardzo elastyczne jeśli chodzi o zmiany. Kosztorys? hmmm nie bierzemy go do końca pod uwagę. Chcemy zrobić swój poniewaz ceny na wiosnę (a wtedy coś zaczniemy) będą inne niż teraz, a jeszcze inne będą zimą ( co się da kupimy wtedy). Składy dają różne rabaty. Niekoniecznie będziemy w pełni stosować takie materiały i technologię jak sugerowane. Liczymy że za 250 tys wybudujemy nasze cudo. Ja wierzę że w tych pieniądzach zamkniemy też wyposażenie. Czas pokaże (zakładamy nie większe jak 10% przekroczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts