macgaw 10.12.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mam od północnej strony domu zamontowane drzwi producenta na B. przez firmę o której chciałbym zapomnieć.Po drugiej stronie od razu klatka schodowa nieogrzewana. Drzwi są okropnie zimne, na zamku i klamce skrapla się woda. Ościeżnica okazała się pusta w środku. Pomysł mam taki aby to wypełnić - tylko nie bardzo wiem czym. Mogę albo wdmuchać tam rozdrobniony styropian albo użyć pianki ( przedłużyć pistolet wężykiem lub nawiercić więcej otworów) tylko brak mi wiary w słuszność moich planów. Może poczekać do wiosny , odkuć drzwi od środka domu i wstawić ponownie? Będę wdzięczny za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 15.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam. Czy drzwi są Twoją własnością ? z blachy tłoczonej ? ościeżnica stabilizowana kotwami ?(czy to forum jasnowidzów) Drzwi można ocieplić z zewnątrz, klamkę też, ościeżnica bez kotew zostanie zdeformowana pianą montażową, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts