mwars 11.12.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Gama klejów KLEiB a chodzi mi przede wszystkim o C1 - trudno znaleźć jakiekolwiek opinie w necie na temat klejów tej firmy. Macie może jakieś doświadczenia z tym producentem i jego produktami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 że sam siebie zacytuję: przyklejemy do ściany styropian EPS 100 Po tygodniu odrywamy. Jeśli pęknie klej lub stropian odpadnie od kleju znaczy g..nie klej. Jeśli rozerwiesz styropian - znaczy jest ok. Na pewno wszytkie kleje piankowe spełnią ten warunek . I na pewno większość klejów do styropianu z worka odpadnie w takim teście. Kleje do siatki - opadnie tylko połowa Kup worek i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 15.01.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dokładnie taką próbę należy zrobić jak napisał coulignon, pamiętaj tylko o dobrym oczyszczeniu podłoża żeby pochopnie nie osądzić kleju. Robiłem takie próby na klejach do styro z worków i dawały radę. Teraz jeszcze pozostaje wybór sposobu klejenia, a tutaj "co kraj to obyczaj" według mnie na "placki" lub "ramka" z pustką powietrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts