Renek 13.05.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witamekipa, która będzie ocieplac poddasze stwierdziła, że wykonawca zastosował tylko jedną izolację . jest ona między fundamentem a tzw. rolką?? i teraz rozpościeraja czarne wizje. twierdzą ze między tą rolka a murem, też powinna być izolacja. ja jej nie mamczy to coś strasznego?? nie bardzo znam sie na rzeczy, ew. co teraz zrobic Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 14.05.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 trochę jaśniej. i co to do cholery jest ROLKA? a może to panowie chcą trochę więcej zarobić? a co na to kierownik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 14.05.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 ten "fundament" to pewnie wieniec ścianki kolankowej??? rolka??? - wełny mineralnej??? ot zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renek 21.05.2004 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam rolka nazwali budowlańcy "pasek" z cegły czerwonej lub bloczka pomiedzy fundamentem a ścianą.Twierdzą,że miedzy fundamentem a tym paskiem powinna być izolacja( tę mam) , a druga pomiędzypaskiem a ścianązagmatwałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts