painless 11.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dzień dobry,otrzymałem dwie oferty na blachodachówkę: pierwsza to blachodachówka Pruszyński Szafir Purmat, druga to Plannja Smart Poliester Mat. Oferty zbliżone są cenowo (Plannja jest nieco tańsza), zaś różnica jest w gwarancji. Na Pruszyńskiego jest 30 lat, na Plannje tylko 15. Ciekaw jestem Waszego zdania w tej sprawie. Poza tym, zastanawiam się, czy te gwarancje nie są tylko chwytem marketingowym... Będę wdzięczny za Wasze komentarze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 12.12.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Przejrzałam kilka gwarancji przed wyborem blachodachówki i gwarancja Pruszyńskiego oraz jej warunki na dalsze lata-przeważyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
painless 12.12.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No właśnie, jak to jest z tym gwarancjami producenta i firmy montującej? Na co zwracać uwagę przy wybieraniu wykonawcy? Jak powinna zostać skonstruowana umowa z wykonawcą? I czy na fakturze za wykonany montaż powinna być jakaś dodatkowa informacja czy też zestawienie użytych materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts