Efia 17.08.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 quzio62 bardzo podobają mi się Twoje kominy, pamietasz z jakiej są cegły i jaki to kolor?? valdiiaga niestety nie pomoge w tym temacie moze inni pamietają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 17.08.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 I ja podłączam się do pytania quzio62 - jeśli to nie tajemnica, co leży u Ciebie na dachu i jakie pieniądze kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksiunio 17.08.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 17.08.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) quzio62 bardzo podobają mi się Twoje kominy, pamietasz z jakiej są cegły i jaki to kolor?? valdiiaga niestety nie pomoge w tym temacie moze inni pamietają... kominy murowane z pełnej cegły klinkierowej Roben VNF10 antracyt.Dachówka Creaton Titania łupek angoba.Koszt materiałów na dach około 20 tysięcy blacha,dachówka,rynny Galeco,trepy kominiarskie,łaty,kontrłaty,spinki,podpórki łaty,kołnierze faliste i 2 sztuki okien dachowych Roto. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez quzio62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivia 18.08.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Mam pytanie do osób które mają blachodachówkę , jaka mniej wiecej cena Was wyszła dachówki, rynien i okien ? bo dzisiaj otrzymałam wycenę i podliczono mi ponad 28 tys. więc wydaje mi się to troche duża cena bo wliczając robociznę to ok 40 tys. wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 19.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Mam pytanie do osób które mają blachodachówkę , jaka mniej wiecej cena Was wyszła dachówki, rynien i okien ? bo dzisiaj otrzymałam wycenę i podliczono mi ponad 28 tys. więc wydaje mi się to troche duża cena bo wliczając robociznę to ok 40 tys. wyjdzie W zeszłym roku miałem wycenę na blachodachówkę RUUKKI Finnera Purex RR z rynnami,oknami dachowymi i całą galanterią na około 18 tysięcy i było to raczej drogawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 19.08.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Ja mam wycenę na dwie blachodachówki Balex Metal PANORAMA 17167,03 zł/ nettoBudmat VENECJA 13050,00 netto są to ceny bez okien, tylko dach i rynny z wkrętami, taśmami, gąsiory...Ivia a na jaką blachę masz tą wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 21.08.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Od jutra zaczynamy stan zero. Ławy odpoczywały 6 dni. Napięty plan na ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 26.08.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam! Czy Szanowni Inwestorzy pamiętają koszt więźby ( samego materiału bez robocizny ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 26.08.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam! Czy Szanowni Inwestorzy pamiętają koszt więźby ( samego materiału bez robocizny ) ? Cena drewna na krokwie to 6000zł do tego wkręty 200zł. Sory, źle wcześniej wpisałam Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Efia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 31.08.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Tadaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 31.08.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Tadaaaam [ATTACH=CONFIG]365923[/ATTACH] Super, gratulacje, pamiętam że ja byłam w szoku jak tak nagle z ziemi wyrósł dom Au mnie taka zmiana: Dzisiaj już doszedł kibelek... Źle się robi zdjęcie pod światło..... Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez komkom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 31.08.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mam pytanie do tych którzy już ocieplili swój domek. Jaki wyszedł wam koszt ocieplenia? Przed zimą chcemy zrobić samo ocieplenie bez nakładania tynku. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izus1719514468 01.09.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Kuchnia z jadalnią wygląda imponująco... w ogóle cały dom wygląda świetnie i ta jasna kolorystyka, korytarz, wiatrołap.... super Monika&Mariusz i Boaman wielkie dzięki, że podzieliliście się zdjęciami tu na forum.... bo ostatnio coś wieje tu chłodem i zapomnieniem... u mnie ciagle walczymy z dachem, więc nie mam czym sie pochwalić, ale na pewno wrzucę fotki za jakiś czas.... Dorcz i Komkom1 co u Was z nowości?? a co u nowych forumowiczów Izus, valdiiaga, feminamed ??? i reszty, która zaczęła budowę w tym roku???????????? u nas dużo sie działo ale niestety nie na działce a w życiu osobistym i na chwile odłożyliśmy temat budowy, wszystko sie przeciągło i nie mamy jeszcze nawet pozwolenia , jedyne co to obsadziliśmy działke tujami;-) bedzie cud jak zdążymy z fundamentami w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwDam 01.09.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam! Wraz z mężem jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Chociaż chcemy wprowadzić kilka zmian, m.in. powiększyć garaż, nad garażem zrobić taras. Czy ktoś mógłby przesłać swój kosztorys(zwłaszcza chodzi o to, co należy przedstawić w banku)? nasz e-mail: [email protected]. Będziemy bardzo wdzięczni. Ogólnie super, że powstało to forum ) wiele ważnych informacji, doświadczeń przekazujecie sobie. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 01.09.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam! Wraz z mężem jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Chociaż chcemy wprowadzić kilka zmian, m.in. powiększyć garaż, nad garażem zrobić taras. Czy ktoś mógłby przesłać swój kosztorys(zwłaszcza chodzi o to, co należy przedstawić w banku)? nasz e-mail: [email protected]. Będziemy bardzo wdzięczni. Ogólnie super, że powstało to forum ) wiele ważnych informacji, doświadczeń przekazujecie sobie. Pozdrawiamy! Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 01.09.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Mam pytanie do tych którzy już ocieplili swój domek. Jaki wyszedł wam koszt ocieplenia? Przed zimą chcemy zrobić samo ocieplenie bez nakładania tynku. Może ktoś pomóc? Ten etap bez nakładania struktury tynku i robocizny, sam materiał mnie wyszedł około 10 tysięcy Edytowane 1 Września 2016 przez quzio62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 01.09.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Ten etap bez nakładania struktury tynku i robocizny, sam materiał mnie wyszedł około 10 tysięcy [ATTACH=CONFIG]366092[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366093[/ATTACH] Dziękujemy bardzo za info, będzie nam łatwiej ogarnąć koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka1984 02.09.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Witajcie serdecznie Jesteśmy z mężem nowi na forum. Planujemy budowę szumu morza. Nie podjęliśmy jeszcze decyzji, która wersję wybrać, prawdopodobnie m141c. Czy ktoś z Was buduje właśnie tą wersję? Mam również prośbę, czy ktoś kto skończył już budowę nie zechciałby wysłać nam kosztorysu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweł_jasiu 04.09.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów,Obserwujemy forum od dłuższego czasu, ale to nasz pierwszy wpis. Planujemy budowę szumu morza model 141c.Projekt już zakupiony, załatwianie formalności (geolog, geodeta itp.) w trakcie, więc na wiosnę'17 ruszamy pełną parą. Jesteśmy z Gdańska, budowa domu w Pruszczu Gd.. Razem z żoną dziękujemy za wszelkie cenne uwagi, zdjęcia, wyceny które niewątpliwie są bezcennymi wskazówkami dla wszystkich budujących. PozdrawiamyPaweł & Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts