AdamKarolina 21.02.2017 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 My zrezygnowaliśmy ze schodów betonowych i będziemy mieli schody drewniane, ale będą wstawione dopiero za miesiąc. Jak będę miała gotowe to wstawię zdjęcie. A jaki koszt jest takich schodów?? co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 21.02.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Schody będą dębowe 9.500 zł w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 21.02.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dzięki . cena z drewnem czy sama robota ?? . A dziurę zostawiłeś taka co w projekcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 22.02.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dzięki . cena z drewnem czy sama robota ?? . A dziurę zostawiłeś taka co w projekcie . Cena oczywiście z materiałem, dziura jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 22.02.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dym z komina -bezcenne potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 01.03.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jest już wyczekiwana brama garażowa. Thermo , gruba 6 cm. Do poprawki jeszcze "przeciekające obudowy kominów" z klinkieru dziurawki. Myślę nad okuciem ich blachą trapezową, panele w poprzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 04.03.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dzisiejsza realizacja - ściana telewizyjno-kominkowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 06.03.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Gratulacje , super to wygląda.Możesz powiedzieć co to za cegiełka (czy tylko ładnie udaje).Czy trudno było samemu wykonać.Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 06.03.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Gratulacje , super to wygląda.Możesz powiedzieć co to za cegiełka (czy tylko ładnie udaje).Czy trudno było samemu wykonać. Pozdrawiam i powodzenia Cegiełka prawdziwa, rozbiórkowa! Obejrzałam kilka płytek udających cegłę, ale to nie było to. Wykonać samemu może i nie trudno, jak obserwowałam, na pewno trzeba nabrać wprawy w fugowaniu, bo to jest żmudna praca jak się robi pierwszy raz. My wzieliśmy cegłę z robocizną - 180 zł za m2. Za ścianę wyszło 1300 zł, jeden dzień z przerwą 4-godzinną na schnięcie i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 26.03.2017 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam zastanawiam się czy w łazience i w kotłowni nie zmniejszyć okien (szerokość) . Czy ktoś zmniejszył okna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 26.03.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam zastanawiam się czy w łazience i w kotłowni nie zmniejszyć okien (szerokość) . Czy ktoś zmniejszył okna ??? W łazience trzeba przesunąć okno do jednej ze ścian aby zmieściła się kabina prysznicowa jeżeli ktoś planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 26.03.2017 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 W łazience trzeba przesunąć okno[ATTACH=CONFIG]385146[/ATTACH] do jednej ze ścian aby zmieściła się kabina prysznicowa jeżeli ktoś planuje Właśnie planuje kabinę prysznicowa . Myślałem zęby zrobić okno 70cm i po ścianie działowej od strony kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 26.03.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 W łazience trzeba przesunąć okno[ATTACH=CONFIG]385146[/ATTACH] do jednej ze ścian aby zmieściła się kabina prysznicowa jeżeli ktoś planuje Właśnie planuje kabinę prysznicowa . Myślałem zęby zrobić okno 70cm i po ścianie działowej od strony kotłowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 29.03.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 My zmniejszyliśmy do 60 i jest wystarczające (zdjęcie łazienki jest na str. 36) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumowinka 31.03.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witam wszystkich:bye:Mam pytanie czy ktoś za Was buduje szum morza na mazurach lub okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 04.04.2017 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 szumowinka budujesz u siebie w miejscowości? Znam te tereny , ładne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 04.04.2017 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Załączam fotkę z kominami w nowej odsłonie - okute blachą trapezową. Tak jak pisałem wcześniej ,cegła dziurawka nie nadaje się na kominy .......... i tak nastał koniec przecieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 06.04.2017 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Pytanie do tych co mają zrobioną elewację. Jaki rodzaj i jakiej firmy zastosowaliście tynk na elewację. Jak byście mogli to pokażcie swoje elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 06.04.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Pytanie do tych co mają zrobioną elewację. Jaki rodzaj i jakiej firmy zastosowaliście tynk na elewację. Jak byście mogli to pokażcie swoje elewacje U mnie Ceresit CT 74 Tynk Silikonowy Baranek.Kolor sahara 1 i 3.Uwaga na próbniki kolorów! są to małe powierzchnie i łatwo popełnić błąd w decyzji. My zestawienie kolorystyczne podejrzeliśmy na stronie Ceresita i jeżeli chodzi o saharę 1 to jest ok, trójka to lekka pistacja i zupełnie tego nie było widać na próbnikach jak i na internetowym zdjęciu.Oczywiście w słońcu wszystko wygląda inaczej itd. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez quzio62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 06.04.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 U mnie Ceresit CT 74 Tynk Silikonowy Baranek.Kolor sahara 1 i 3.Uwaga na próbniki kolorów! są to małe powierzchnie i łatwo popełnić błąd w decyzji. My zestawienie kolorystyczne podejrzeliśmy na stronie Ceresita i jeżeli chodzi o saharę 1 to jest ok, trójka to lekka pistacja i zupełnie tego nie było widać na próbnikach jak i na internetowym zdjęciu.Oczywiście w słońcu wszystko wygląda inaczej itd.[ATTACH=CONFIG]385915[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]385913[/ATTACH] Bardzo ładnie wyszła elewacja:) ile Cię łącznie wyszła elewacja (chodzi o same tynki bez styropianu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts