komkom1 20.06.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Czy ktoś z was ma już zrobiony podjazd? Nie mam pomysłu na ułożenie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamandolosz 22.06.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Czy ktoś z was ma już zrobiony podjazd? Nie mam pomysłu na ułożenie kostki u nas jeszcze daleko do podjazdu, ale na pewno nie zrobimy kostki tylko tłuczeń zero plam po oleju, brudu itp. Mieszkałem kilka lat w Danii, tłuczeń mają wszyscy, sprawdza się, ale oczywiście każdy ma swój gust pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMariusz 02.07.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Czy ktoś z was ma już zrobiony podjazd? Nie mam pomysłu na ułożenie kostki U nas tak wymyśliliśmy podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 07.07.2017 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Czy ktoś z was ma już zrobiony podjazd? Nie mam pomysłu na ułożenie kostki u mnie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxima88 07.07.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Hej:) Piękne macie domy Monika&Mariusz i quzio62:) Zazdraszczam:)U nas stan surowy otwarty. 17 lipca wchodzi ekipa od dachów:) Zakochałam się w blachodachówce Allano dawniej Hera z bratexu i taką też zamówiliśmy. Wyceny okien się robią. Jak do tej pory poszło nam ok. 74 tys. z robocizną. Ogromną mam frajdę gdy spaceruje po "pokojach" i mimo kłopotów z papierkami, mimo nerwów i stresów, NA OBECNĄ CHWILĘ stwierdzam, że podjęliśmy słuszną decyzję wybierając budowę a nie kupno mieszkania. Pozdrawiam wszystkich Inwestorów:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 08.07.2017 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Hej:) Piękne macie domy Monika&Mariusz i quzio62:) Zazdraszczam:) U nas stan surowy otwarty. 17 lipca wchodzi ekipa od dachów:) Zakochałam się w blachodachówce Allano dawniej Hera z bratexu i taką też zamówiliśmy. Wyceny okien się robią. Jak do tej pory poszło nam ok. 74 tys. z robocizną. Ogromną mam frajdę gdy spaceruje po "pokojach" i mimo kłopotów z papierkami, mimo nerwów i stresów, NA OBECNĄ CHWILĘ stwierdzam, że podjęliśmy słuszną decyzję wybierając budowę a nie kupno mieszkania. Pozdrawiam wszystkich Inwestorów:* Hej Ja też jestem na tym etapie co Ty . Mam pytanie ile robisz wypustu na wiatrówce bo w projekcje jest 38cm . Mi się wydaje ze mało troszkę . Ja będę raczej krył blachą butmat aria czarny kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxima88 10.07.2017 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Hej Ja też jestem na tym etapie co Ty . Mam pytanie ile robisz wypustu na wiatrówce bo w projekcje jest 38cm . Mi się wydaje ze mało troszkę . Ja będę raczej krył blachą butmat aria czarny kolor . Hej, my zostawiamy dach tak jak jest w projekcie. Dach w tym domu jest i tak duży, nie chcemy by przytłoczył dom. Czy Wy też mieliście takie problemy z zamówieniem drewna na dach? W czterech pobliskich tartkach krzyknęli nam termin na sierpień a nasz majster chce wchodzić za tydzień. Na szczęście udało nam się zamówić drewno w Suśca i będzie już dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 10.07.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 My z drewnem nie mamy problemu . Ja Chyba zrobię dach na stolcu i wypusty po elewacji będzie miał 60 cm .Mam dwa okna w ścianie szczytowej wiec okap przyda się większy . Będziemy kryć raczej butmat aria kolor czarny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izus1719514468 11.07.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Hej:) Piękne macie domy Monika&Mariusz i quzio62:) Zazdraszczam:) U nas stan surowy otwarty. 17 lipca wchodzi ekipa od dachów:) Zakochałam się w blachodachówce Allano dawniej Hera z bratexu i taką też zamówiliśmy. Wyceny okien się robią. Jak do tej pory poszło nam ok. 74 tys. z robocizną. Ogromną mam frajdę gdy spaceruje po "pokojach" i mimo kłopotów z papierkami, mimo nerwów i stresów, NA OBECNĄ CHWILĘ stwierdzam, że podjęliśmy słuszną decyzję wybierając budowę a nie kupno mieszkania. Pozdrawiam wszystkich Inwestorów:* Możecie wrzucić wycene allano też nam wpadła w oko;-) byliśmy napaleni na rąbek stojący ale wszyscy odradzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxima88 11.07.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Możecie wrzucić wycene allano też nam wpadła w oko;-) byliśmy napaleni na rąbek stojący ale wszyscy odradzają My też cały czas myśleliśmy nad rąbkiem:) i też nam wszyscy odradzali. Z tego co pamiętam to my płacimy 24,60 brutto za m2 (z 8% Vatem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike.. 16.07.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Witam chciałbym a państwo podzielili się opinia na temat pompy ciepła czy zdaje egzamin i jakiej jest firmy ,mamy taki sam projekt wiec metraz jest taki sam tylko obawiam się czy montować pompe czy standardowy piec na pelet .Jeśli to nie problem proszę podzielić się opinia jak w czasie zimy wygląda ogrzewanie i jaki sa rachunki ,czy dogrzewaie się państwo kominkiem ?dziekuje i pozdawaim Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina Mariusz 23.07.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Obejrzyjcie sobie blachę balexa z gotowymi krawędziówkami i modułowym gąsiorem.Wygląda jak dachówka.Mamy ją u siebie.Bardzo nam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 07.09.2017 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Witajcie!Czy ktoś z Was ma ciekawy pomysł na ogrodzenie frontowe?Mam fasady 30 metrów i w to chciałbym wkomponować dwie bramy po jakieś 4m, oraz furtkę.Słyszeliście może o ogrodzeniach gabionowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 22.09.2017 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 witam . Ma może ktoś zrobiona już kotłownie z piecem Eco groszkiem ?? zastanawiam się jaki może wejść z podainikem do takiej malej kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 24.09.2017 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 hey . zrobił może ktoś już schody drewniane na piętro ?? jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 25.09.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 (edytowane) hey . zrobił może ktoś już schody drewniane na piętro ?? jakieś fotki My mamy schody drewniane: A w kotłowni mamy piec na ekogroszek i spokojnie się zmieścił. Edytowane 25 Września 2017 przez komkom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 25.09.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Bardzo fajne schody. A piec macie z podajnikiem ? Mógł byś zrobić zdjęcie kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 28.09.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Prosze bardzo, nie wiem jaki duży jest podajnik ale wydaje mi się że na 4 worki 25 kg. To pisze ja - żona, pali mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonic.1 05.10.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witaj☺mam pytanko odnośnie koloru paneli jakie macie i drzwi wewnętrznych.Bo nie ukrywam że dobrać kolorystycznie coś do tego koloru jest bardzo trudne.A biale drzwi wew odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonic.1 06.10.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Witaj☺mam pytanko odnośnie koloru paneli jakie macie i drzwi wewnętrznych.Bo nie ukrywam że dobrać kolorystycznie coś do winchester jest bardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts