dorcz 29.09.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Witam, zdjęcie okien w jadalni od środka [ATTACH=CONFIG]332291[/ATTACH] czy te dwa okna są otwierane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 29.09.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Bardzo ładnie wygląda twój dom:) A powiedz mi jeszcze jaki masz kolor dachówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boaman 30.09.2015 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dziękuję Dorcz.Nie, okna w jadalni nie są otwierane, dachówka Roben Piemont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 01.10.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komkom1 01.10.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]332613[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332613[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332614[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332615[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332616[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332617[/ATTACH] Bardzo ładnie, jaką masz dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 01.10.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Creaton Titania łupek angoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki73-78 05.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Schody mamy już betonowe, są w kotłowni, nie zabierają sporo miejsca. Jak zrobię zdjęcia to wstawię. A poddasze zrobimy za jakiś czas. Po podniesienu ścianki kolankowej jest tam bardzo dużo miejsca Pozdrawiam witam,jestesmy na etapie zakupu tego projektu-jestesmy zdecydowanie w 99%. czy byla by mozliwosc obejzenia na zywo waszego domu/ jestesmy z warszawy a planujemy budowe w lesznie, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki73-78 05.10.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 podlanczam sie do prosby o kosztorys do [email protected] z gory bardzo serdeczne dziekujemy.pozdrowienia . Mogę ci wysłac na maila jak mi podasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 06.10.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) tesiulkowo - zdjęć nigdy dosyć to nie jest zaśmiecanie tylko pokazanie jak się budowało co daje inspirację innym osobom prognącym budować ten projekt!!: słup wreszcie postawiony Edytowane 6 Października 2015 przez quzio62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 07.10.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 tesiulkowo - zdjęć nigdy dosyć to nie jest zaśmiecanie tylko pokazanie jak się budowało co daje inspirację innym osobom prognącym budować ten projekt!!: [ATTACH=CONFIG]333099[/ATTACH] słup wreszcie postawiony Dokładnie... z wielka przyjemnością ogladam wszystkie zdjęcia w tym wątku...tesiulkowo prosimy równiez o Twoje quzio gratuluję postepów, my od poniedziałku pniemy mury do góry i niebawem wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 07.10.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Postępy mojej budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 09.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Aaa.. to ok. W takim razie wrzucam pierwsze zdjęcia. Zaczęliśmy w ostatnie dni września. Chcemy do zimy przykryć dachem. To podobnie jak u mnie... mam nadzieję, że do zimy nam równiez to się uda Postępy mojej budowy: super masz strop za sobą.... a jaki dach robisz?? U nas od poniedziałku takie efekty... dodaje małe zdjęcie podglądowe... zrezygnowałam z jednego okna w jadalni... ale powiekszyłam to w salonie z180 na 250... południowa strona jest własnie tam i tam będzie też taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 10.10.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a z której części Polski jesteś, ja jestem z pomorskiego i u nas było dziś w nocy -4.... Musimy zdążyc, innej opcji nie ma... a kysz zima!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 10.10.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Mazowsze. Dziś znów słońce, ale czuć w powietrzu ziąb. A kysz kysz.. Sochaczew rano 7.00 -5st o 10 juz było 7st na plusie i można było betonować wieniec, w poniedziałek przyjedzie więźba i do zimy chcemy SSZ więc pogodo piękna przybywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mono28 11.10.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam wszystkich! Planujemy z żoną kupić projekt tego domu, czy mógłby ktoś wysłać parę fotek jak się prezentuje dom (szczególnie wewnątrz) + kosztorys inwestycji [email protected] .Chciałbym tez poznać zdanie innych inwestorów na temat praktycznych zmian w tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 12.10.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam, będziemy mieli dachówkę betonową braas czarną z połyskiem. Też jestem z pomorskiego:) skąd jesteście dokładnie?? Myślałam że tylko ja w pomorskim buduję dom wg tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 12.10.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 12.10.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Też jestem z pomorskiego:) skąd jesteście dokładnie?? Myślałam że tylko ja w pomorskim buduję dom wg tego projektu My jesteśmy z okolic Starogardu Gańskiego, Dorcz czy Ty przypadkiem nie jesteś z Kręga lub Okola... bo mój architekt mówił,ze ktoś robił u nich adaptacje projektu lustrzanego odbicia, własnie tam w tych okolicach... U nas dziś szalują okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcz 12.10.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 My jesteśmy z okolic Starogardu Gańskiego, Dorcz czy Ty przypadkiem nie jesteś z Kręga lub Okola... bo mój architekt mówił,ze ktoś robił u nich adaptacje projektu lustrzanego odbicia, własnie tam w tych okolicach... U nas dziś szalują okna Jestem z okolic Bytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 12.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jestem z okolic Bytowa. aaa daleko od nas zazdroszczę Wam postępów... przed nami strop, a tego się obawiam.... jak tu w Polsce rozkręca się zima... Wszystko przez naszą pierwszą ekipę która nawalila, a na drugą trzeba było czekać. .. stąd to opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts