Kasia Gr. 19.10.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 My kładliśmy tynki cementowo-wapienne i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina Mariusz 20.10.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Witam wszystkich.My w naszym szumie morza mieszkamy od lutego.Tynki mamy gipsowe Diamond Knaufa,nic na nie nie nakładałem tylko malowanie.jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina Mariusz 20.10.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Piec 25kW to gruba przesada na szum morza.My mamy defro duo 12kW i w zupełności daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna90 20.10.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 QUAZIO gratuluję postępów. zazdroszczę wam wszystkim bo ja na etapie walki z biurokracją . bardzo chcielibyśmy z mężem zacząć działać ale formalności... wiem że tu pewnie sto razy było pisane ale zapytam jeszcze raz ile wydaliście na materiały od fundamentów po mury poddasza? i czy jest opcja, że gdy kupimy materiał w zimie będzie coś taniej czy to raczej stałe ceny? z góry dziękuję i gratuluję każdemu po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izus1719514468 21.10.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 QUAZIO gratuluję postępów. zazdroszczę wam wszystkim bo ja na etapie walki z biurokracją . bardzo chcielibyśmy z mężem zacząć działać ale formalności... wiem że tu pewnie sto razy było pisane ale zapytam jeszcze raz ile wydaliście na materiały od fundamentów po mury poddasza? i czy jest opcja, że gdy kupimy materiał w zimie będzie coś taniej czy to raczej stałe ceny? z góry dziękuję i gratuluję każdemu po kolei z tego co słyszałam to ponoć jest różnica w cenach i najtaniej w styczniu i tak też bedziemy kupować , koleżanka jest na etapie okien i tu sami przedstawiciel od okien sugerował, że zimą jest ok 30 % taniej na oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 21.10.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 i czy jest opcja, że gdy kupimy materiał w zimie będzie coś taniej czy to raczej stałe ceny? z góry dziękuję i gratuluję każdemu po kolei Nie musicie kupować , my zabukowaliśmy materiał w składzie budowlanym (zimą) i wpłaciliśmy zaliczkę.Dostaliśmy rozpiskę co ile kosztuje i po takiej cenie kupowaliśmy wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafciu800 22.10.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 WitamPosiadam na sprzedaż projekt domu M141 w lustrzanym odbiciu, oczywiście po niższej cenie. Niespodziewanie odziedziczyłem mieszkanie w mieście i jestem zmuszony sprzedać projektKontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina Mariusz 22.10.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Witam.Ja na stan surowy otwarty czyli fundamenty,mury,strop,szczyty,kominy i wieżba dachowa z deskowaniem i papą wydałem około 44 tyś.Roboty nie liczę bo wszystko zrobiłem sam,no prawie sam.A jeśli chodzi o materiały jak my zaczynaliśmy w 2014 i kupiliśmy pustak w styczniu to ta cena była taka sama cały rok. Niektóre hurtownie mają możliwość sprzedaży bez wat.np stal,beton czy bloczek fundamentowy.Trzeba troche pojeżdzić popytać i ponegocjować ceny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 23.10.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 zazdraszczam ppostępów:D, gdzie kupowałeś ceramike i po ile??? Dziękuję, nie wszystko wyglądało tak kolorowo jak na fotce Z drugiej strony jak rozmawiam z inwestorami to życzę sobie problemów jakie miałem, .......bo to nie problemy. Ceramika PSB Brzeziny - 4,20 z VAT. O ile dobrze pamiętam wspominałeś u siebie o Owczarach? Zarzuć zdjęcia z działki proszę. BTW -drzew szkoda,ale pewnie nie miałeś innego wyjścia i tylko wycinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiiaga 23.10.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 U nas spokojnie. W wolnych chwilach "sprzątanie po budowie obejścia". Myślę o zakupie szczotki i gruntownym zamieceniu wewnątrz. Zarzuciłem też kawałek docieplenia na styku garażu z domem. Dlaczego? A to dlatego,że zapisałem się w kolejkę u dekarza, który będzie kładł blachodachówkę. Mówi, że termin na grudzień, ale jak to w życiu bywa - jak ktoś z kolejki wypadnie mogą przyjść do mnie, więc trzeba być gotowym. Tak też było z budową SSO, przyspieszyło o dobre dwa miesiące Zabezpieczyłem też otwory okienne - folia do oczek wodnych na drewnianych ramkach, tak aby ceramiki nie kaleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 25.10.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 25.10.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamandolosz 28.10.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Witamy Wszystkich. Budowę rozpoczęliśmy pod koniec września na Kaszubach. Poniżej kilka fotek. Mam pytanie do tych , którzy są już po wstawieniu stolarki. Jakiego producenta okien wybraliście, dlaczego i za ile? z góry bardzo dziękujemy za pomoc Kamil i Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamandolosz 28.10.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 28.10.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Jakiego producenta okien wybraliście, dlaczego i za ile? z góry bardzo dziękujemy za pomoc Okna Vetrex V82 kolor dwustronny Winchester, ciepła ramka MASTER THERM karmel.Podkłady Podparepetowe Vetrex 3cm XPS.Montaż w systemie: kotwy okienne i piana montażowa, taśmy zewnętrzne, wewnętrzne.Klamki Secustic F9 Co do ceny to zależy od wielu czynników (rabaty,promocje,ilu skrzydłowe okno itd.) i nie da się tak prosto porównać. Edytowane 28 Października 2016 przez quzio62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 30.10.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Witam. Kupiłem projekt szum morza i odałem go już do starostwa i czekam na pozwolenie .Chciał bym poprosić czy by mógł by mi podzucic zdjęcie ław bym sobie belki zrobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quzio62 30.10.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Witam. Kupiłem projekt szum morza i odałem go już do starostwa i czekam na pozwolenie .Chciał bym poprosić czy by mógł by mi podzucic zdjęcie ław bym sobie belki zrobił . do końca nie wiem czy o to chodziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 30.10.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Potrzebny mi rzut ław z projektu wymiary itp. Mój błąd źle się wyraziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamandolosz 01.11.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 jeśli jeszcze nie zdobyliście to podajcie maila, podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamKarolina 01.11.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Juz mam kolego.. A mam pytanie z tym słupem na zewnątrz . czy go robicie czy bez niego lepiej?? zastanawiam się czy go robić czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts