aniqa1982 06.04.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Co nowego ? Może już w ogrodzie szalejesz???? U mnie mąż wczoraj pierwszy raz w tym sezonie kosił trawę, bo taka była wysoka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.05.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Ogródek pięknieje w oczach...jeszcze należy dopieścić to i owo ale i tak jestem zadowolona Trawa częściowo posiana, czekamy aż zacznie szumieć ...warzywko również, brakuje tylko ciepła...pogoda nas nie rozpieszcza, nadal zimno liże z północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ogródek pięknieje w oczach...jeszcze należy dopieścić to i owo ale i tak jestem zadowolona Trawa częściowo posiana, czekamy aż zacznie szumieć ...warzywko również, brakuje tylko ciepła...pogoda nas nie rozpieszcza, nadal zimno liże z północy Strasznie długo te chłody w tym roku się utrzymują Roślinki trwają w zawieszeniu jakby na ciepło czekały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 03.05.2016 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 zimno, nawet jak słonko świeci to i tak polarki trzeba zakładać za domem mam już jako tako ogarnięte ...kwiaty kwitną, warzywko wschodz,i a przed domem może na jesieni uporamy się z bałaganem...w sierpniu cd układania kostki: cały wjazd trzeba ułożyć i miejsca parkingowe na samochody; kiedyś planujemy postawić z boku wiatę i parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.05.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 zimno, nawet jak słonko świeci to i tak polarki trzeba zakładać za domem mam już jako tako ogarnięte ...kwiaty kwitną, warzywko wschodz,i a przed domem może na jesieni uporamy się z bałaganem...w sierpniu cd układania kostki: cały wjazd trzeba ułożyć i miejsca parkingowe na samochody; kiedyś planujemy postawić z boku wiatę i parę fotek [ATTACH=CONFIG]354754[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354756[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354758[/ATTACH] Kotę wypatrzyłam na 3 zdjęciu miziam to cudne niebieskie futerko U nas też etap zakładania/wykańczania ogrodu. I też w planach wiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 03.05.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Pięknie u Was Izo! Witam się wiosennie U nas na razie bez zmian w ogorodzie. Bez zmian, czyli ogrodu brak Ale tej wosny zamierzamy wyrównać i wykonać trwaniki. Obecnie Mąż mój ogrodzenie skończył i poczułam drobny powiew cywilizacji Mam nadzieję, że wkrótce i ja będę mogłą się czymś pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.05.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Izo ślicznie ! Ogród się uzupełnia powoli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 11.05.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 zimno, nawet jak słonko świeci to i tak polarki trzeba zakładać za domem mam już jako tako ogarnięte ...kwiaty kwitną, warzywko wschodz,i a przed domem może na jesieni uporamy się z bałaganem...w sierpniu cd układania kostki: cały wjazd trzeba ułożyć i miejsca parkingowe na samochody; kiedyś planujemy postawić z boku wiatę i parę fotek [ATTACH=CONFIG]354754[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354756[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]354758[/ATTACH] Iza, niczym tych rabat nie pokrywasz? Pielisz pilnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 13.05.2016 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 dzięki dziewczyny, miło, że się podoba....do końca jeszcze daleko, ale co nieco jest rabaty na razie niczym nie wykładam , cały czas coś dosadzam i przesadzam, posadziłam też sporo cebul i czekam aż wszystkie wyjdą wpadam więc od czasu do czasu na rabatkę z pazurkami i wyrywam badylko, nie ma tego tak dużo, ale trzeba pilnować ciągle tylko brak czasu , gonitwa nie wiadomo za czym, ale jak już mam możliwość to korzystam z uroków obcowania z ogródkiem,kwiatami i w ogóle powietrze świeże, spokój, cisza kot ...bajka :rotfl: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.06.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.06.2016 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 witam się po długiej przerwie rzadko zaglądam ..,.nieustanny brak czasu ...praca, szkolenie...wracam wieczorami to w domu i w ogrodzie masa pracy mamy jeszcze sporo do zrobienia... ogród wymaga bardzo dużo ,oboje z mężem staramy się go dopieszczać na ten moment sądzę że jest całkiem nieźle w niedługim czasie mąż ma robić drewutnię na drewno i połączoną z nią komórkę na rowery, kosiarki itp. wjazd z kostki i wiata na samochody chyba w tym roku nie wypali, ... ale jedną zimę wytrzymaliśmy to i drugą myślę, że damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.06.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 pochwalę się kwiatami ...uwielbiam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.06.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.06.2016 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) róże Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 30.06.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ślicznie:) Róże sadziłaś sama czy już miałaś na działce?Jak długo rosły aby osiągnąc taki efekt?Są to róże pnące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 30.06.2016 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ślicznie:) Róże sadziłaś sama czy już miałaś na działce? Jak długo rosły aby osiągnąc taki efekt? Są to róże pnące? hej, Mari róże sadziłam dokładnie w marcu 2015 r, trzy kupowałam przez internet, dwie w sklepie ogrodniczym , wszystkie są pnące...rosną jak oszalałe, na wiosnę były przycinane i teraz też obcinam przekwitłe kwiaty, ponoć pobudza je to do ponownego kwitnienia tak wyglądały przy sadzeniu a teraz są nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 02.07.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Rzeczywiście bez porównania:) Sliczne...tfu tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.07.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 wczoraj zakwitła mi lilia....pachnie nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.07.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Po prostu pięknie!!!! wokół domu pięknie zielono i kwiatów dużo. Ja też cały czas pracuję wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 20.07.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witaj trochę mnie tu nie było a u ciebie tak ślicznie ogród przepiękny kwiaty kwitną i kolorowo wokół bardzo ładnie ta twoja kostka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts