ditomasso 21.07.2016 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pięknie i bujnie już masz Kochana! Jak ja bym już tak chciała mieć U mnie w tym tygodniu robi się nawadnianie i siatka na krety. A ja poza domem... Zobaczę dopiero wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Aleś poszalała w ogrodzie Wszystko pięknie wygląda i ogród ma prezencję. wczoraj zakwitła mi lilia....pachnie nieziemsko [ATTACH=CONFIG]361262[/ATTACH] Przecuuuuuuuudna, uwielbiam lilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.07.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 dzięki dziewczyny za miłe słowa....cieszę się, że Wam się podoba :wiggle: mnie osobiście codziennie coś zaskakuje, lilia zachwyca coraz większą ilością kwiatów, za jedyne pięć złotych może wyrosnąć takie cudo zaczynają kwitnąć mieczyki... posadziłam wiele cebulek , teraz nawet nie pamiętam jakie kolory ...ale widzę, że wszystkie są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 23.07.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Piękne masz lilie to naprawdę niezbędnik w każdym ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.07.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 U mnie też są lilie 4 sztuki zakupiłam za 10 złotówek. Kolor taki sam jak u ciebie:) obłędnie pachną przy tarasie:)Pieknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 24.07.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Śliczne kwiatusie! Mi się marzy pod oknem taka piękna, trawiasto-fioletowa rabata. I dziś akonto kupiłam szałwie i dzwonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.07.2016 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 (edytowane) Śliczne kwiatusie! Mi się marzy pod oknem taka piękna, trawiasto-fioletowa rabata. I dziś akonto kupiłam szałwie i dzwonki [ATTACH=CONFIG]362195[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]362196[/ATTACH] pięknie to wygląda ...uwielbiam takie zestawienie kiedy planowałam swoją rabatę kwiatową myślałam ,że będą na niej kwiaty niebieskie, fioletowe i ewentualnie białe ......jednak za każdym razem będąc w sklepie ogrodniczym urzekała mnie jakaś nowa bylina pięknie kwitnąca, że nie mogłam się jej oprzeć i kupowałam teraz mam coraz mniej miejsca i muszę myśleć o przesadzaniu bo robi się ciasno i momentami jest bardzo kolorowo cały czas coś przesadzam i robię nowe zestawienia kwiatowe ...mam też lawendę i myślę ja podzielić na mniejsze sadzonki i posadzić na brzegu rabaty...ale żeby zrobić jej miejsce powinnam coś przesadzić podobnie do lawendy kwitnie kocimiętka Edytowane 24 Lipca 2016 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.07.2016 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 U mnie też są lilie 4 sztuki zakupiłam za 10 złotówek. Kolor taki sam jak u ciebie:) obłędnie pachną przy tarasie:) Pieknie u Ciebie dzięki Mari...pokaż swoje lilie, bardzo urzekły mnie te kwiaty, pięknie pachną , mam zamiar jeszcze dokupić sobie inne odmiany, zastanawiam się tylko które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.07.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 rozwar mam w trzech kolorach biały, różowy i fioletowy i kocimiętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 25.07.2016 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dzięki Izo za kocimiętkę! Napewno posadzę Rozwar istotnie był w trzech kolorach. Na razie wziełam jeden, zeby w donicy dziurę po dalii załatać Bo mi padła jedna.... A tak na marginesei, to dalie mam całe podziurawione - tzn. liście. Nie wiecie, czym to pryskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 27.07.2016 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Dzięki Izo za kocimiętkę! Napewno posadzę Rozwar istotnie był w trzech kolorach. Na razie wziełam jeden, zeby w donicy dziurę po dalii załatać Bo mi padła jedna.... A tak na marginesei, to dalie mam całe podziurawione - tzn. liście. Nie wiecie, czym to pryskać? [ATTACH=CONFIG]362216[/ATTACH] Może to przędziorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 28.07.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Spryskałam Decisem, mam nadzieję że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 03.08.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 piękne macie te kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woldan05 08.08.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam Was wszystkich, Przejrzałem cały dziennik, Izolda gratuluje i podziwiam- śliczny dom. Przymierzamy się do zakupu projektu, spodobał Nam się ten. Czy mógłbym liczyć na kilka odpowiedzi na pytania? 1. Ile wyszło Was postawienie SSO?2. Ile wyszło łącznie w stanie SSZ?3. I ile ogólnie wydaliście do stanu pod klucz, aby zamieszkać?4. Jakie prace wykonywaliście sami? Z góry byłbym Ci wdzięczny za odpowiedź na te pytania. Pozdrawiam, MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.08.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Izo rewelacyjnie u Was!Aż chce się na kawkę zaglądnąć :):):) gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 01.09.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Izunia, coś tak cicho!Jak ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Śliczne kwiatusie! Mi się marzy pod oknem taka piękna, trawiasto-fioletowa rabata. I dziś akonto kupiłam szałwie i dzwonki [ATTACH=CONFIG]362195[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]362196[/ATTACH] Chyba odgapię tę kompozycję Ja ostatnio zakupiłam kilka traw IZa co nowego?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.09.2016 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 hey dziewczyny ...cieszę się, że do mnie zaglądacie, okazuje się, że częściej ode mnie poprawię się ...obiecuję teraz głównie w ogródku się krzątam, ochłodziło się i czuć jesień, więc trzeba uporządkować grządki i rabaty kupiłam całe pudełko cebul kwiatowych...tulipanów krokusów szafirków itp ; muszę gdzieś je zagospodarować a tymczasem u mnie w ogrodzie pięknie kwitną aksamitki i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.09.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 a jeszcze się pochwalę, bo mąż się obrazi, że nic nie wspomniałam .... pojawiła się nowa przestrzeń do zagospodarowania - dzieło mego lubego drewutnia zwana również komórką; jedna część na narzędzia, rowery itp, a druga część na opał Luśka pomagała przy odwodnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts