Izolda69 13.06.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) hydraulik pojawił się z trzydniowym opóźnieniem w dwa dni wykonał kawał solidnej roboty jutro próba ciśnieniowa; mam nadzieję, że wszystko będzie działać jak trzeba Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.06.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) próba ciśnieniowa powiodła się kolejny etap za nami , teraz czekamy na faceta od posadzki ... prawdo podobnie od poniedziałku za tydzień będą robić wylewki a w miedzy czasie relaks w Pieninach Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Oooo....to mamy coś wspólnego....na ile jedziecie i gdzie?? My byliśmy w Sromowcach Niżnych super domek dopiero co wyremontowany z balkonu widok na 3 korony. Jak weszliśmy na platformę widokową to widzieliśmy swój balkon i pranie na nim:lol2: Miało nie byc pogody...a pogoda była rewelacyjna... Oby i Wam sie urlop udał I gonicie z pracami:) Wylewki już tuż tuż... Już niedługo będziecie wybierac płytki,panele i różnego rodzaju rzeczy wykończeniowe:lol2: super.... U nas powolutku wszystko zmierza ku końcowie. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.06.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jedziemy do Jaworek, wyjeżdżamy w środę i wracamy w niedzielę,mam nadzieję, że nie będzie padać, bo nastawiamy się na chodzenie po górach jutro przyjedzie facet od wylewek,...ustalić wszystko, w poniedziałek po powrocie chcemy robić posadzki później trochę przestoju na wyschnięcie i od sierpnia mam nadzieję ruszamy z wykończeniówką :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.06.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No to super....Jaworki troszkę oddalone od Sromowic:) My w sierniu będziemy malować i powoli zbliżać się do przeprowadzki:)Czekam na zdjęcia wylewekUdanego urlopu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Gratuluję Idzie Wam szybciutko robota!!!! ! :)Dopiero mury szły a tu już wylewki! Udanych wakacji !!! Ps Muszęsię kiedyś wybrać w Pieniny :)Podobno spływy jakieś są tam fajne Ja jestem Tatrowa , uwielbiam łazić po górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 17.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ja wgl uwielbiam góry.... Kocham Tatry i pokochałam Pieniny:) Podobnierz Bieszczady są też piękne. Oooo tak są spływy...ja niestety nie skorzystałam...nie lubię siedzieć i patrzeć...wole łazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.06.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Jedziemy do Jaworek, wyjeżdżamy w środę i wracamy w niedzielę,mam nadzieję, że nie będzie padać, bo nastawiamy się na chodzenie po górach jutro przyjedzie facet od wylewek,...ustalić wszystko, w poniedziałek po powrocie chcemy robić posadzki później trochę przestoju na wyschnięcie i od sierpnia mam nadzieję ruszamy z wykończeniówką :wave: Szybciutko idzie Wam robota,naładujcie akumulatorki przed wykończeniówką,udanego wypoczynku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.06.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 wreszcie się coś zadziało, pięć godzin i było po wszystkim zdjęcia skończonych wylewek dodam jak będę mogła wejść do środka, czyli nie wcześniej niż w piątek urlop był cudowny akumulatory naładowane; widoki niezapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 25.06.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No to sper:wiggle:....Pieniny są piekne:) ahhh wspomnienia... Kurcze lecicie jak burza:jawdrop: niedługo mnie wyprzedzisz;)I co dalej? Za co się teraz bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.06.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jak fajnie juz nie? Tacy wypoczęci ,że teraz tylko gwizd będzie na budowie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.06.2014 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 wypoczęci to fakt, szczególnie psychicznie takie widoki ładują akumulatory prace na budowie po zalaniu posadzki będą wstrzymane, przez lipiec ma schnąć a później w sierpniu robota mam nadzieję ruszy z kopyta wczoraj troszkę przez okna pooglądałam posadzki oczy cieszą, już nie mogę doczekać się układania płytek i w ogóle dalszego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.06.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 teraz będę miała czas na poszukiwanie płytek łazienkowych i terakoty podłogowej do przedpokoju i kuchni ostatnio wpadły mi w oko płytki z tubądzina - kolekcja egzotica piękne są, mam wrażenie, że takie płytki nigdy się nie znudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 26.06.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Co do widoków...akurat na zdjęciu widać"mój domek" he he...jakby go przybliżyć Pięknie... Wylewki super Wam wyszły. Na pewno łazieneczka pieknie będzie wyglądać...ale to nie moje kolory...ale na zdjęciu prezentuje się śliczne:yes: Sami będziecie malować ściany czy ktoś-jakaś firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.07.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 mnie ta łazienka urzekła od razu płytki w rzeczywistości wyglądają o niebo lepiej malowanie ścian to konik mojego męża, po pracy umysłowej będzie się odprężał z wałkiem w ręku a Ty Mari jak widzę u Ciebie, to tylko patrzeć jak się wprowadzicie ? kurcze tez chciałabym już pakować pudełka i być chociaż jedną nogą w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 02.07.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Boszzee ....gdzie tam do wprowadzki:) może to tak wygląda ale daj spokój...szoda dagać Musze się zdecydować co z malowaniem ścian bo dzień za dniem leci a ja jeszcze nie podjęłam decyzji w sprawie ekipy od malowania... Co robicie teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.07.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 na razie mąż wyjechał na miesiąc, więc przerwa w postępach budowy a ja mam doglądać i oceniać stan wysychania posadzek i tynków , a w tak zwanym między czasie zastanawiać się nad zakupami do wykończeniówki a sama wiesz, że te wybory mogą nerwy zszarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.07.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 do przedpokoju prawdo podobnie wybierzemy płytki Gres lazio beige polished z opoczna lub bianco sama jeszcze nie wiem na które się zdecydować , ale chyba te pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 03.07.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ja mam gres w kolorze bianco:)To był wybór męża Ale bardziej mi się podobają odcienie kremowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 03.07.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mari, a jaki masz gres matowy czy z połyskiem ?ciekawa jestem jak ten z połyskiem sprawdza się w praktyce, czy nie zostają smugi po umyciu ?słyszałam, że trzeba używać specjalnych preparatów do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts