mari180790 03.07.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 He he...zostają smugi...a jakich preperatów? Bo ja przemyłam zwykła wodą z płynem i pod światło jak sie spojrzy to są zacieki. Aaaa i jest bardzo bardzo(...) śliski:eek: Gres oczywiście połysk...bym zapomniała dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.07.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Izolda , plytki do lazienki sliczne Ja tez mam plytki z polyskiem i fajnie sie myja. Nie widac smug. Ale mamy wszystkie podlogi juz chwile zrobione a i tak kurz wychodzi caly czas. Nie wiem skad..:(No ale tak pdobno na poczatku jest. Ja myje podlogi normalnym Ajaxem i jest ok. Ja mam gres szkliwiony -polysk. Mamy dom bardzo jasny i nieraz jak slonce zaswieci to po oczach bije odblask! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.07.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 O tak....po oczętach daję nieźle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.07.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) jak tak mówicie, to jeszcze bardziej podobają mi się te płytki też zależy mi na tym, żeby było jasno i z połyskiem Mari kolorki na ściany piękne wybrałaś, szczególnie podoba mi się słoneczne wzgórze i piaszczysta plaża Edytowane 6 Lipca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 13.07.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) a to są tuje, w zeszłym roku posadzone na 100 sztuk tylko 7 nie dało rady przetrwać zimy Edytowane 13 Lipca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 13.07.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Brabanty??Tak daleko posadzone od płota? U nas jakieś pół metra może ciut więcej:lol2:Ja sadziłam na wiosne i jakieś 10sztuk mi uschło...mam nadzieje że reszta przetrwa:) A co w domku robicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 13.07.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) w domku schnie nic na razie nie robimy; przerwa wakacyjna:wiggle: od sierpnia ruszamy, będziemy zamawiać drzwi zewnętrzne, kuchnie; wstępnie umówiłam się z fachowcem od kuchni, ma przyjechać i wymierzyć dokładnie, teraz kiedy już jest posadzka, na kuchnię czeka się ok 2 miesięcy, więc może damy radę w tym czasie położyć płytki a te tuje to tak specjalnie mąż odsunął od płotu, chce jeszcze mieć możliwość wykosić z tyłu kosiarką (póki są małe, bo później to się rozrosną) Edytowane 13 Lipca 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.07.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 do białych mebli kuchennych wybrałam blat w kolorze orzech venecja na podłodze prawdo podobnie będą płytki OPOCZNO LAZIO BIANCO POLEr a cały czas mam problem z przestrzenią między szafkami na ścianie. nie mogę się zdecydować co położyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.07.2014 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 a jeszcze zlew, będzie w tym stylu, (wycofałam się z pomysłu na narożny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.07.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ooo...grafitowy tak jak u mnie:) U mnie kolorki mebli będą w podobnym kolorze do twojego blatu kuchennego a blat w kolorze parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 22.07.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 a jakie masz parapety , jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.07.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 tak jasne...boticino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.07.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Izolda wybór koloru mebli świetny Lazio też cudne . Kuchnia będzie pięknie wyglądać Mówię Wam miejsca jest nawet sporo Wiecie co najbardziej mi się spodobało ?? W niedzielę mieliśmy pierwszych gości w naszym domu i podczas gdy goście pili sobie kawkę , ja mogłam swobodnie przygoytowywać sobie potrawy dla nich mając ich na widoku i ciągle rozmawiając z nimi!! To było super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 22.07.2014 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 i o to właśnie chodzi, żeby mieć kontakt z gośćmi a nie tylko biegać kuchnia pokój ...kuchnia pokój przynajmniej ja tak teraz mam, i strasznie mnie to denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 24.07.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Bardzo ładne łazienkowe inspiracje. Fajnie masz że jesteś na etapie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.08.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Dzień dobry !! Zaglądam się przywitać Czekam na nowe fotki z domku ! Pwoem Wam ,że mieszka się cudownie !!! Wczoraj ktoś powiedział ,Wy tu naprawdę macie tylko 100 m2? hihi Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.08.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 witam Ania, też uważam, że 100 m2 to wbrew pozorom wcale nie jest mało, teraz u nas jest pusto więc tym bardziej jest dużo miejsca, ale nie myślę zbędnie zagracać mieszkania meblami kurcze jak ja Ci zazdroszczę, że już mieszkacie, u mnie w środę akcja kanalizacja, przeraża mnie to kopanie i rujnacja z tym związana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam u Ciebie po dłuższej przerwie.Ja już mieszkam 5 tygodni i jest cudnie.Jedynie komary i muszki przeszkadzają,ale to szczegół;)Jeśli chodzi o kuchnie to widzę,że będzie w zbliżonych kolorach jak moja.Ja mam między blatem a szafkami płytki masto te jasne 30x60 i jestem mega zadowolona,brudu zero.Wrzuciłam zdjęcia trochę słabej jakości ale ogólną kolorystykę widać:)Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.08.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ana cieszę się, że wpadłaś u nas w środę kopanie kanalizacji, cięzkie chwile przede mną , strasznie nie lubię kopania zaglądałam do CIebie, ślicznie wyszedł Wasz domek , bardzo mi się podoba , zazdroszczę, że już mieszkacie, też chciałabym być na tym etapie powoli i my się doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.08.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nie ma czego zazdrościć,nie obejrzysz się jak będziesz mieszkać w swoim domku.Współczuję kopania,ale to tylko pewien etap,którego nie będziesz pamiętać:rolleyes:O płytkach napisałam u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts