Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Izolda , plytki do lazienki sliczne :)

Ja tez mam plytki z polyskiem i fajnie sie myja. Nie widac smug.

Ale mamy wszystkie podlogi juz chwile zrobione a i tak kurz wychodzi caly czas. Nie wiem skad..:(No ale tak pdobno na poczatku jest.

Ja myje podlogi normalnym Ajaxem i jest ok.

Ja mam gres szkliwiony -polysk. Mamy dom bardzo jasny i nieraz jak slonce zaswieci to po oczach bije odblask!

w domku schnie :rolleyes:

nic na razie nie robimy; przerwa wakacyjna:wiggle: od sierpnia ruszamy, będziemy zamawiać drzwi zewnętrzne, kuchnie;

wstępnie umówiłam się z fachowcem od kuchni, ma przyjechać i wymierzyć dokładnie, teraz kiedy już jest posadzka,

na kuchnię czeka się ok 2 miesięcy, więc może damy radę w tym czasie położyć płytki :confused:

a te tuje to tak specjalnie mąż odsunął od płotu, chce jeszcze mieć możliwość wykosić z tyłu kosiarką (póki są małe, bo później to się rozrosną)

Edytowane przez Izolda69

• 2 weeks później...

Izolda wybór koloru mebli świetny :)

Lazio też cudne . Kuchnia będzie pięknie wyglądać :)

Mówię Wam miejsca jest nawet sporo :)

Wiecie co najbardziej mi się spodobało ??

W niedzielę mieliśmy pierwszych gości w naszym domu i podczas gdy goście pili sobie kawkę , ja mogłam swobodnie przygoytowywać sobie potrawy dla nich mając ich na widoku i ciągle rozmawiając z nimi!!

To było super !

• 3 weeks później...

witam Ania,

też uważam, że 100 m2 to wbrew pozorom wcale nie jest mało, teraz u nas jest pusto więc tym bardziej jest dużo miejsca, ale nie myślę zbędnie zagracać mieszkania meblami :yes:

kurcze jak ja Ci zazdroszczę, że już mieszkacie,

u mnie w środę akcja kanalizacja, przeraża mnie to kopanie i rujnacja z tym związana :bash:

pozdrawiam

Witam u Ciebie po dłuższej przerwie.Ja już mieszkam 5 tygodni i jest cudnie.Jedynie komary i muszki przeszkadzają,ale to szczegół;)Jeśli chodzi o kuchnie to widzę,że będzie w zbliżonych kolorach jak moja.Ja mam między blatem a szafkami płytki masto te jasne 30x60 i jestem mega zadowolona,brudu zero.Wrzuciłam zdjęcia trochę słabej jakości ale ogólną kolorystykę widać:)Pozdrawiam cieplutko:)

Ana cieszę się, że wpadłaś :D

u nas w środę kopanie kanalizacji, cięzkie chwile przede mną , strasznie nie lubię kopania

zaglądałam do CIebie, ślicznie wyszedł Wasz domek , bardzo mi się podoba , zazdroszczę, że już mieszkacie, też chciałabym być na tym etapie :yes:

powoli i my się doczekamy