mari180790 03.11.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Dzięki Izo za wyczerpującą odpowiedz:)Czekam na kolejne zdjęcia Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.11.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) niestety prace wewnątrz domku wstrzymuje brak pieca CO, ze względu na chorobę ,,konstruktora", opóźnił się montaż i musimy poczekać, mam nadzieję, że nie potrwa to długo a na razie grzeje się trochę takim oto cudeńkiem w tak zwanym między czasie mąż robi sufity podwieszane Edytowane 26 Listopada 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 27.11.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Przypominam sobie mój zeszły rok jak siedziałam _w tym miejscu co teraz- ubrana byłam w kurke zimową, czapkę,rękawiczki i podkładałam drwa do pieca zrobionego przez tate (z bańki po mleku) była jazda:lol2:...wspomnienia wracają...W całej kuchni masz sufit podwieszany? A ta rurka co wystaje to od czego- od okapu? Aż tak daleko będziesz mieć kuchnie wysuniętą do salonu - aż do tej belki? Czy masz coś pozmieniane w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.12.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 powoli robi się coraz bardziej domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 02.12.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Izunia poradź proszę odnośnie tynków. Wy robiliście maszynowo z docieraniem płukanym czy kwarcowym piaskiem?? Jeśli tak to czy szpachlowaliście jeszcze?? Trzeba powoli podejmować pewne decyzje a trudno się zdecydować na coś czego się nie widzi. Pomóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 03.12.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Tynki robiliśmy tradycyjnie, ale ze specjalnie płukanego bardzo drobnego piasku; wyszły dosyć ładnie, jednak trafiają się miejscami niedoróbki, widać je szczególnie teraz kiedy zaczęliśmy gruntować ściany. Na razie nie szpachlujemy , chcemy, żeby ściany oddychały. Może kiedyś położy się gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.12.2014 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) dziewczyny mam pytanie do tych które używają wyłazu strychowego, jakiej firmy kupowałyście i czy jest miarę solidny, czy można czuć się bezpiecznie wchodząc na strych z cięższymi rzeczami czy to raczej prowizorka na którą strach wejść ? drzwi wewnętrzne na razie stoją pod ścianą Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 06.12.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Bardzo ladne drzwi. Ja też o takich z szybkami myslę tylko trochę jaśniejsze bo mamy bardzo ciemny korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.12.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witaj! Chwilę mnie tu nie było a już drzwi kupione! Mam identyczne Erkado. Ja posiadam wyłazi strychowy Fakro, ocieplane z rączka do przytrzymania. Solidne i używane dość często. Polecam. Kosztowały chyba ok 700 zl.zaraz sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.12.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Odezwał się majster od pieca, lada dzień kurier przywiezie to cudo, nie znam się na piecach, więc nie wiele mogę na ten temat powiedzieć ale myślę, że spełni wymagania mojego męża dzisiaj małe zakupy : Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 15.12.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Bardzo fajna lampka! A piec na co macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.12.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Piec jest przystosowany do palenia drewnem, ponoć nie odmówi też palenia węglem mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, montaż już po Nowym Roku, wtedy też sprawdzimy jak działa cała instalacja i jeśli wszystko będzie oki, to zaczniemy układać płytki podłogowe i łazienkę lampka nad drzwiami też mi się podoba; taka sama wisi nad wejściem do kotłowni i podobna, zawieszona przy suficie nad tarasem. jutro mają przyjechać założyć licznik w skrzynce to niebawem lampki zabłysną własnym światłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.12.2014 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Nie są to zdjęcia dobrej jakości...słabe światło i telefonem robione tak na tym czasem, za bardzo wszystko widać z naszej drogi, teraz jest troszkę intymniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.12.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 a to mój nowy zakup :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 17.12.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 stało się ... nastała jasność PRĄD JEST :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 17.12.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 a to mój nowy zakup [ATTACH=CONFIG]294445[/ATTACH] :D:D:D:D Piękny! A i prądu nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.12.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 widzę super modne schody wejściowe design przede wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 18.12.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 widzę super modne schody wejściowe design przede wszystkim! nareszcie Ktoś zauważył...cały czas się nimi zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 20.12.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 oświetlenie przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.12.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 I ja się pochwalę nowo zakupioną choinką, miałam nadzieję, że ubiorę ją już w nowym domu, jednak jeszcze nie czas na przeprowadzkę ale za rok na pewno tam zawita życzę Wszystkim Wspaniałych ŚWIĄT, samych miłych, radosnych chwil w Nowych Domkach, oczywiście w otoczeniu rodziny i prawdziwych, serdecznych i szczerych przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts