mari180790 05.02.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 .... zawsze można nadmiar zgasić Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.02.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja mam w salonie 2 żyrandole , i 5 ledów schowanych w półkach koło komina i cieszę się , że nad stołem nie dałam zwisów , bo tak miały być pierwotnie. Stół z krzesłami co jakiś czas przestawiam, bo nie lubię nudy a żyrandol mam okrągły , kryształkowy jakby to wyglądało? Dom mam super ustawiony i cały dzień mam jasniutko:) Wejscie od zachodu, taras od wschodu . Więc poranna kawka w ciepłym słoneczku , a popołudniowy odpoczynek po pracy w przyjemnym cieniu.:)Ach już tęsknię do kawki na tarasie :rolleyes: Słońce wędruje od rana od mniejszych sypiani ,poprzez saloni wieczorkiem do kuchni teraz będziemy mieć już trawnik z prawdziwego zdarzenia , więc będzie jeszcze przyjemniej życzę Wam jak najszybszej wprowadzki To tak cieszy Mieszkamy 7 m-cy i ciagle rano jak wchodzę do salonu to szczęście mnie rozpiera, aż chce mi się spiewać ,że mieszkam w SWOIM domku :) Wczoraj mieliśmy gości i powiedzieli , że się zdziwili , że mamy tak przestrzenny domek :)Bo z zewnatrz nie wygląda na duży a wewnątrz tyle przestrzeni ;)hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.02.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) trochę problemów zdrowotnych wkradło się w moje życie, więc musiałam zająć się w pierwszej kolejności zdrowiem ... ale już jest prawie oki, nie mogę za bardzo chodzić więc na budowie nie byłam parę dni, zresztą po ułożeniu płytek nic się nie dzieje;) oglądam zdjęcia i zachwycam się efektem czekamy na meble do kuchni, prawdo podobnie będą już za 3-4 tygodnie, wczoraj mąż zawiózł do meblarza mikrofalę i piekarnik celem dopasowania i trzeba kupować resztę sprzętu ,czyli płytę, okap, zmywarkę i lodówkę, nie wiem czy pisałam płyta, okap i zmywarka z boscha a reszta z samsunga Edytowane 19 Lutego 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.02.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Izolda piękne te płytki ! bardzo mi się podobają JA mam piekarnik,płytę i pralkę z Boscha okap Amica i zmywarka z Whirlpoola. Wczesniej miałam zmywarkę z Boscha , ale teraz wybrałam Whirlpoola 6 zmysł -bo zuzywa mniej wody. 11 l za normalny cykl - 45 min i 6 l za cykl ok 2 godz. No i ma lepsze ułożenie naczyń . Ale przestawiłam się na płyn,a nie tabletki i lepiej myje. Iza kiedy się wprowadzacie? już chyba niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 20.02.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 och przeprowadzka...chętnie przeprowadziłabym się nawet dziś, ale nie da się tak szybko; jeszcze łazienka nie ruszona, fachowiec poszedł do innej roboty, przez jego chorobę miał trochę zaległości a my też musimy zrobić kuchnię i zapłacić, później zobaczymy jak z gotówką i coś się ruszy, w między czasie trzeba pokupować kabinę, sedes itp rzeczy myślę więc, że latem nastąpi ten cudowny czas u ciebie Aniqa widzę, że ogród już w planach, pięknie będzie, wiosna tuż tuż więc niebawem przyjdzie czas na grzebanie w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 20.02.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bardzo ładne podłogi. Ale się błyszczą! No i pokaż jakiś projekt kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.02.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 niestety nie mam typowego projektu kuchni, dysponuję rysunkiem, na którym nanieśliśmy jeszcze parę drobnych zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 22.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 No fajnie, fajnie!Czy tam w rogu to półki na wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 27.02.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) tak tak to półki na wino, tylko o ile dobrze pamiętam będzie ich 8, a nie 6 jak na rysunku i rozmieszczenie kuchenki mik. i piekarnika będzie na trochę innej wysokości pisałam już o sprzęcie do kuchni; dodaję teraz fotki...kuchnia się tworzy u fachowca, myślę, że niebawem nastąpi montaż nie kupiliśmy jeszcze zlewozmywaka, myślicie, że jednokomorowy z ociekaczem wystarczy ? jaką firmę polecacie ? Edytowane 27 Lutego 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 28.02.2015 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 przyszedł czas na wyłaz u nas wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.03.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 hihi widać ewidentnie wiosne :) Izo ja mam zlew 1,5 komory z małym ociekaczem. Wybrałam stalowy , choć miałam najpierw w planach czarny . Jest nas 2+1 i zmywam codziennie lub co 2 dni.Zależy. Mam zmywarkę 60 tkę i dobrze ,że nie brałam mniejszej!W zlewie to tylko takie na szybko czasami coś myję , a tak to garnki , ruszta od płyty gazowej, brytfanki, talerze itp myję w zmywarce. Może Ci wystarczy taki zlew. Ja nie mam żadnego ociekacza typu jak to się nieraz robi w szafkach meblowych. Odnośnie projektu kuchni to masz szafki narożne? U mnie nie ma. Będziesz dawała na ściane płytki czy lacobel? Polecam lacobel. Mam porównanie i jest lepszy do czyszczenia . Do naszej kuchni kosztował nas 700 zł. Zostawiam w prezencie wiosennego , pachnącego hiacynta z pokoju mojej córci :) Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) dzięki Ania za pięknego hiacynta u nas nadal słonko jeśli chodzi o zlew to myślę o takim zastanawiam się tylko nad firmą, natomiast między szafkami to jeszcze nic nie robiliśmy, lacobel ?, ... podobno za kuchenką wstawia się płytę ze szkła specjalnie hartowanego a to podwaja koszty pewnie wybierzemy płytki ...zobaczymy jeszcze, szafek narożnych nie ma, zrezygnowałam z tego pomysłu wczoraj po tygodniu czasu wybrałam się na działkę i taki oto postęp nastąpił Edytowane 2 Marca 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 02.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam się My mamy taki zlew jak ty chcesz tylko że kolor piaskowy:P Pomiędzy szafkami u Nas także są płytki i to wytłaczane;) z czyszczeniem nie ma problemów:P Ale pędzicie:) Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2015 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 witaj Mari miło,że wpadłaś, muszę zajrzeć do Ciebie ... i jak sprawuje Ci się zlew w kuchni, nie rysuje się ? czy to Pyramis ? mówisz, że gonimy z pracami, czy ja wiem , mi się wydaje, że na razie to spokojnie staramy się coś posuwać do przodu ale bez szaleństw....chciałoby się,żeby było więcej zrobione, ale kasa już nie styka:bash: muszę pokupować wszystko do łazienki, wannę, kabinę i itp podobno w przyszłym tygodniu zacznie mi się kuchnia montować, to będzie coś widać pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 02.03.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A jaki kolor mebli? z połyskiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2015 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 przody białe z połyskiem, boki i blat orzechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.03.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No bo inaczej jest jak się siedzi z boku a jak się siedzi w środku. Chcecie się już wprowadzić więc się dluzy, nam natomiast wydaje się że pedzisz z pracami do przodu Czekam na fotorelację z kuchni, fajny pomysł na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 04.03.2015 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) witaj Aniko cieszę się, że zaglądasz czasami do mnie kuchnia prawdo podobnie w poniedziałek zacznie się montować, wtedy dodam jakieś fotki...sama strasznie jestem ciekawa jak to wyjdzie mój osobisty mąż - a także sprawca większości prac wykończeniowych, wczoraj wymalował kuchnie na biało i zapewne upora się do poniedziałku z oświetleniem sufitowym muszę pomyśleć o lampach wiszących nad okno Edytowane 4 Marca 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 06.03.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 dzięki Ania za pięknego hiacynta u nas nadal słonko jeśli chodzi o zlew to myślę o takim [ATTACH=CONFIG]307015[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307016[/ATTACH] zastanawiam się tylko nad firmą, Iza, ja miałam identyczny zlew w mieszkaniu. Firmy Alveus - bardzo byłam zadowolona. Poszukam modelu, to Ci podam. I co ważne, nie był drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 11.03.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 We wcześniejszym poście pytałaś mnie o zlew:) Zlew jest funkcjonalny jak na naszą 2-osobową rodzinkę z czyszczeniem go nie ma problemów i zarysowań żadnych nie widzę Zlew nie wiem jakiej firmy(nie pamiętam) - kupowany w markecie Merkury za 300 zł niecałe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts